Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

Κβαντικό Οικονομικό Σύστημα

μετάφραση-επιμέλεια Μάρη Λιώκη
Η κυβέρνηση Τραμπ έχει δεσμευτεί για το Κβαντικό Οικονομικό Σύστημα και για να απελευθερώσει τις απίστευτες δυνατότητές του,  για την οικονομική ανάπτυξη, τεχνολογική πρόοδο και εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ.

Για να υπάρξει συντονισμός μιας εθνικής ερευνητικής προσπάθειας που περιλαμβάνει ομοσπονδιακούς οργανισμούς, την ακαδημαϊκή κοινότητα και ηγέτες της βιομηχανίας, η Υπηρεσία του Λευκού Οίκου για τον Κβαντικό Συντονισμό,  έχει κυκλοφορήσει ένα Στρατηγικό Όραμα για τα Δίκτυα του Κβαντικού Χρηματοοικονομικού Συστήματος  της Αμερικής (Φεβρουάριος 2020).

ΚΒΑΝΤΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (QFS)

  • Δεσμεύσεις από τα Mεγαλύτερα Xρηματοπιστωτικά Iδρύματα στον Kόσμο
  • 97%  των Παγκόσμιων Κεντρικών Τραπεζών
  • Ταμείο Κληρονομιάς
  • Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ

To Kβαντικό Οικονομικό Σύστημα παρέχει πλήρη διαφάνεια στις κινήσεις κεφαλαίων από τις πηγές των Κεντρικών Τραπεζών προς τους  λογαριασμούς. Το QFS θα καλύπτει το νέο παγκόσμιο δίκτυο για τη μεταφορά κεφαλαίων που υποστηρίζονται από περιουσιακά στοιχεία και θα αντικαταστήσει το  Κεντρικά ελεγχόμενο Aμερικανικό σύστημα SWIFT.

 Ένα βασικό όφελος από το QFS είναι η προστασία όλων των μερών από τη διαφθορά, την τοκογλυφία και τη χειραγώγηση εντός του τραπεζικού συστήματος και η διασφάλιση ότι οι τράπεζες επιτηρούνται και προστατεύονται όσον αφορά στη συμφωνημένη σύμβαση  διαδικασίας μεταφοράς χρηματικών ποσών.

CROSS-BORDER INTER-BANK PAYMENT SYSTEM (CIPS) ( ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΟ ΔΙΑΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ )

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Το QFS , TO CIPS, A.Ι.(Τεχνητή Νοημοσύνη), Εικονικό Ιδιωτικό Δίκτυο, QFS 3D Smart Phone, Ψηφιακά Νομίσματα που υποστηρίζονται από Περιουσιακά Στοιχεία.  Το QFS είναι εντελώς ανεξάρτητο από το Σύστημα Κεντρικών Τραπεζών και κάνει όλα τα υπόλοιπα συστήματα μεταφοράς χρημάτων τελείως ξεπερασμένα εξ αιτίας των  προηγμένων δυνατοτήτων του.

Το QFS ΔΕΝ είναι ένα κρυπτονόμισμα αλλά  αντ’ αυτού είναι ένα νόμισμα που υποστηρίζεται από περιουσιακά στοιχεία. Κυριαρχεί στη φωτονική  τεχνολογία  με 3,5 τρισεκατομμύρια καρέ ανά δευτερόλεπτο. Αντικαθιστά την παρωχημένη δυναμική δρομολόγηση IP με πραγματικό έλεγχο πιστοποίησης μέσω φυσικού GPS του δρομολογητή μεταξύ αποστολέα και δέκτη, διατηρώντας παράλληλα 100% οικονομική ασφάλεια και διαφάνεια όλων των κατόχων νομισμάτων.

Με το QFS θα δημιουργηθούν πρωτόκολλα ώστε Τεχνητή Νοημοσύνη να ελέγχει τις μεταφορές και ανεξάρτητα να επιτρέπεται να ελέγχει το παγκόσμιο χρηματοοικονομικό δίκτυο, εκτός εάν δοθεί το υψηλότερο επίπεδο έγκρισης. H Τεχνητή Νοημοσύνη θα χειρίζεται  «Άμεσες Διευθετήσεις» σε πραγματικό χρόνο, χωρίς καθυστέρηση. H T.Ν εκχωρεί έναν μοναδικό ψηφιακό αριθμό σε ΚΑΘΕ FIAT Δολάριο, Ευρώ, Γιέν σε ΚΑΘΕ τραπεζικό λογαριασμό παγκοσμίως. Οι «ψηφιακοί» αριθμοί παρακολουθούνται σε πραγματικό χρόνο. Η τοποθεσία του φυσικού GPS μεταξύ αποστολέα και παραλήπτη θα ρυθμιστεί ώστε να παρέχει ασφάλεια που θα είναι αδύνατον να χακαριστεί όταν καταχωρήθηκε όσον αφορά στον αποστολέα και τον παραλήπτη.

Το Κυρίαρχο Νόμισμα των ΗΠΑ είναι το usn (US Dollar Next Day – αμερικάνικο δολάριο της επόμενης ημέρας).

Switch Η Έδρα του QFS στο Las Vegas
CIPS και δομή που υποστηρίζει τα νομίσματά μας

ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ

  • Mετατροπή στο μέλλον από fiat-crypto νόμισμα σε νόμισμα που βασίζεται στο χρυσό επιπέδου 3,4,5.
  • Τα ίδια τα κέρματα θα έχουν συσκευές παρακολούθησης γραμμικού κώδικα (ιδιοκτησία) και GPS ( τοποθεσία).
  • Το  ACC (Asset Chain Collection – Συλλογή Αλυσίδας Περιουσιακών Στοιχείων), είναι ένα Κατανεμημένο Γενικό Καθολικό (λογιστικός όρος) .  Είναι ένα εργαλείο της Τ.Ν. ψηφιοποίησης στοιχείων για παγκόσμιες εφαρμογές και αναφέρεται ως «AI Exchange».  
  • Μεταξύ τυποποιημένων μαρκών της αγοράς  σε μάρκες με πρότυπο τα περιουσιακά στοιχεία. Το ACC από κοινού σχηματίζει και τεκμηριώνει το ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο – SDR ψηφιακό νόμισμα (  Special Drawing Right). Κάθε παγκόσμιος «κόμβος» δημιουργεί μία περιφερειακή κυκλοφορία κι έτσι  το ψηφιακό νόμισμα SDR θα είναι το κύριο νόμισμα ανταλλαγής μαζί με τις μάρκες του γενικού καθολικού κάθε διεθνούς κόμβου στiς διεθνείς ανταλλαγές. Σε αυτό το «νομισματικό οικοσύστημα», το διακριτικό κάθε κόμβου μπορεί να χρησιμοποιήσει GLT για να πραγματοποιήσει την περιφερειακή κυκλοφορία και κάθε GLT μπορεί να χρησιμοποιήσει ACC για να πραγματοποιήσει διεθνή κυκλοφορία.

DISTRIBUTED LEDGER TECHNOLOGY ( DLT – ΚΑΤΑΝΕΜΗΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΩΝ)

To DLT είναι η βάση δεδομένων που είναι «αποκεντρωμένη» σε πολλούς υπολογιστές ή κόμβους.  Κάθε κόμβος θα διατηρεί το καθολικό και εάν συμβούν αλλαγές δεδομένων, το καθολικό ενημερώνεται στην ακριβή αξία.  Οι ενημερώσεις είναι ανεξάρτητες από κάθε κόμβο. Όλοι οι κόμβοι έχουν την ίδια αρχή ως προς την κατάσταση. Δε υπάρχει κεντρική αρχή ή διακομιστής που διαχειρίζεται τη βάση δεδομένων. Κάθε κόμβος μπορεί να ενημερώσει το καθολικό και άλλοι κόμβοι επαληθεύουν την ύπαρξή του .

Διαφάνεια

Οι κόμβοι της Τ.Ν. επαληθεύουν τη συναλλαγή με τον «αλγόριθμο συναίνεσης». Όλοι οι κόμβοι μπορούν να συμμετέχουν και άλλες φορές μόνο επιλεγμένοι κόμβοι. Όταν όλοι οι κόμβοι λαμβάνουν μία ειδοποίηση «μετάβασης»  τότε όλοι οι κόμβοι λαμβάνουν ενημέρωση κατάστασης. 

     CIPS (ΔΙΑΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΡΑΠΕΖΩΝ)

Το CIPS Εικονικό Νόμισμα θα μοιάζει φαίνεται επιφανειακά πολύ με το Bitcoin  και θα είναι εξασφαλισμένο από πραγματικά περιουσιακά στοιχεία, αντικαθιστώντας όλα τα τρέχοντα νομίσματα παγκοσμίως.

  • Οι συναλλαγές θα πραγματοποιούνται στο QFS VPN και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για όλα τα αγαθά και τις υπηρεσίες αξιοποιώντας τους πόρους των CIPS.
  • 100 δισεκατομμύρια νομίσματα θα κοπούν σε χρυσό και 100 σε ασήμι.
  • Από τη στιγμή που θα κοπούν δεν θα υπάρξουν ποτέ περισσότερα ή λιγότερα νομίσματα.
  • Κάθε CIPS νόμισμα θα έχει εικονικό αντίστοιχο.
  • Η Τ.Ν. του QFS θα παρακολουθεί  και θα διαχειρίζεται όλες τις συνθήκες οριοθέτησης  και θα παρακολουθεί όλες τις τοποθεσίες.

Το «blockchain» [μία δημόσια, μη δυνάμενη να τροποποιηθεί ως προς το ιστορικό της, διανεμημένη σειρά δεδομένων, ομαδοποιημένων σε χρονικά αριθμημένα «τμήματα», «συστοιχίες» (blocks)] είναι μία Τεχνολογία Κατανεμημένου Καθολικού (DLT). Το DLT είναι μητρικό του Blockchain. Σε κάθε κόμβο Blockchain παρέχεται το δικό του αντίγραφο καθολικού και όλες οι στιγμιαίες συναλλαγές κρυπτογραφούνται πριν να προστεθούν στο καθολικό. Το blockchain δεν απαιτεί κεντρική αρχή. Είναι εντελώς αποκεντρωμένο ως DLT και κργανώνει δεδομένα σε όρους “blocks” που είναι συνδεδεμένα και κρυπτογραφημένα για πλήρη ασφάλεια GPS. Όλα τα δεδομένα συναλλαγών υπάρχουν στο ιστορικό  και δεν μπορούν να τροποποιηθούν και να διαγραφούν, δημιουργώντας έτσι μια ξεκάθαρη διαφάνεια όλων των συναλλαγών.

* Blockchain: Δομημένα blocks δεδομένων, συγκεκριμένη block ακολουθία
*Τεχνολογία Κατανεμημένου Καθολικού (DLT): Βάση δεδομένων κατανεμημένη σε διαφορετικούς κόμβους, καμία συγκεκριμένη ακολουθία
*CIPS (Διασυνοριακό Διατραπεζικό Σύστημα Πληρωμών)
*QFS Κβαντικό Οικονομικό Σύστημα

Μία μοναδική ακολουθία είναι το διακριτικό χαρακτηριστικό στο blockchain

To Blockchain είναι ένα «υποσύνολο» των κατανεμημένων καθολικών.

Το Blockchain  πηγαίνει την Τεχνολογία Κατανεμημένου Καθολικού (DLT) στο επόμενο επίπεδο . Ενσάρκωση ψηφιακών αξιών και διαλειτουργικότητα. Το DLT είναι το μητρικό της Τεχνολογίας του Blockchain και είναι το μέσον για την «εξάλειψη» της Τραπεζικής Εποπτείας δημιουργώντας Διαφάνεια και Ταχύτητα στις Συναλλαγές. ΚΑΝΕΝΑ δεδομένο δεν μπορεί να τεθεί σε κίνδυνο. Το Blockchain διαφέρει από το DLT από άποψη αρχιτεκτονικής αλλά ομοιάζει όσον αφορά στην ιδέα. Το DLT επιλύει ζητήματα στον οικονομικό τομέα και το Blockchain είναι μέρος του κόσμου του κρυπτογραφικού νομίσματος.

ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ «ΝΕΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ» (ΤΙΤΛΟΠΟΙΗΣΗ) ΣΤΟ ΚΒΑΝΤΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ( QFS);

Πώς χρησιμοποιώ αυτά τα κεφάλαια;

Όλες οι τραπεζικές οθόνες είναι τώρα μαύρες!

Στο νέο σύστημα, θα λάβετε μία ηλεκτρονική ειδοποίηση από την Τ.Ν. (Τεχνητή Νοημοσύνη)  ότι τα αναμενόμενά σας κεφάλαια που υποστηρίζονται από περιουσιακά στοιχεία, είναι διαθέσιμα στο «Καθολικό» στον καθορισμένο λογαριασμό στον οποίο ήδη έχετε κάνει μνεία. Στη συνέχεια ακολουθείστε τις «οδηγίες» που απαιτούν τον «παλιό» κωδικό πρόσβασης (password).

Κατοχύρωση

Η οικοδόμηση μιας Τεχνητής Νοημοσύνης αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα που ονομάζεται ζήτημα «P» εναντίον «ΝΡ». Σύμφωνα με το wiki αυτό είναι ένα  μεγάλο άλυτο πρόβλημα στην επιστήμη των υπολογιστών και είναι ένα από τα επτά προβλήματα και λύσεις με την ονομασία «Έπαθλο της Χιλιετίας». Η Κατοχύρωση του Κβαντικού συστήματος λύνει και τα επτά προβλήματα με την ονομασία «Έπαθλο της Χιλιετίας» .

Κάθε πρόβλημα του οποίου η λύση  μπορεί γρήγορα να επαληθευθεί από έναν υπολογιστή, μπορεί επίσης να λυθεί από έναν υπολογιστή. Κάποια προβλήματα μπορούν να λυθούν γρήγορα : «Ρ». Άλλα προβλήματα δεν μπορούν να λυθούν γρήγορα, αλλά μπορούν να επαληθευθούν γρήγορα : «ΝΡ». Το Ρ είναι η συντομογραφία για λύση σε πολυωνυμικό χρόνο (Polynomial=P). Το ΝΡ είναι η συντομογραφία για επαλήθευση σε πολυωνυμικό χρόνο (Νοndeterministic time=NP – μη ντετερμινιστικό χρόνο).

ΕΠΙΛΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Οι προγραμματισμένες 56 Μονάδες Δεδομένων στις ΗΠΑ και στην επικράτεια και οι 192 προγραμματισμένες Μονάδες Δεδομένων παγκοσμίως θα αυξήσουν τη συνολική ισχύ, την ταχύτητα και την επάρκεια του QFS μας σε ένα παράλληλο περιβάλλον επεξεργασίας· το Ιδανικό Σύστημα Cloud του QFS.
[Το υπολογιστικό νέφος (cloud computing) είναι η διάθεση υπολογιστικών πόρων μέσω διαδικτύου (π.χ. servers, apps κ.λπ), από κεντρικά συστήματα που βρίσκονται απομακρυσμένα από τον τελικό χρήστη, τα οποία τον εξυπηρετούν αυτοματοποιώντας διαδικασίες, παρέχοντας ευκολίες και ευελιξία σύνδεσης.]

  • Μόλις εισέλθετε, θα σας ζητηθεί από την Τ.Ν. (Τεχνητή Νοημοσύνη) να δημιουργήσετε ένα «Νέο Αναγνωριστικό Ασφαλείας». Μόλις αυτό συμβεί, ο «παλαιός τραπεζικός λογαριασμός» θα χρεωθεί με χρηματικά ποσά «Fiat» και στη συνέχεια θα πιστωθεί με κεφάλαια που υποστηρίζονται από περιουσιακά στοιχεία. (Ένα προς Ένα = σε απόλυτη ισοτιμία)
  • Στο επόμενο παράθυρο θα δείτε υπενθύμιση σχετικά με το πού τα υπάρχοντα κεφάλαιά σας θα εμφανίζονται ως περιουσιακά στοιχεία καθώς και το υπόλοιπο των κεφαλαίων των υποστηριζόμενων από περιουσιακά στοιχεία.
  • Δεν υπάρχει «συγχώνευση».
  • Το σύστημα είναι απολύτως ασφαλές και οι λογαριασμοί σας «εντελώς» κάτω από τον δικό σας έλεγχο. Ως διαδικασία επιστροφής στην κυριαρχία. Πρέπει να ξεκινήσετε το καθολικό (λογιστικό βιβλίο) – μία «φωτονική» συναλλαγή προκύπτει από τον λογαριασμό του «αποστολέα» στον  λογαριασμό του «παραλήπτη» μέσω ταυτοποίησης φυσικού GPS. ΚΑΝΕΝΑ άλλο «πρόσωπο» ΔΕΝ μπορεί να έχει πρόσβαση  στους λογαριασμούς
  • Οι Τράπεζες είναι τώρα πλέον παρωχημένες.

ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

  • Το CIPS (Διασυνοριακό Διατραπεζικό Σύστημα Πληρωμών) παρέχει ροή δεδομένων σε πραγματικό χρόνο για όλες τις εφαρμογές που είναι συνδεδεμένες σε αυτό.
  • Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες σας θα λαμβάνουν ζωντανά δεδομένα κατευθείαν στην επιφάνεια εργασίας, στο διαδίκτυο και στις κινητές συσκευές ταυτοχρόνως. Είστε κυρίαρχοι των κεφαλαίων σας δεδομένου ότι όλα είναι φωνητικά και ψηφιακά. Όλα τα κεφάλαιά σας είναι «ανιχνεύσιμα από GPS» για πάντα. Οι Τράπεζες πλέον ΔΕΝ  έχουν τον ΕΛΕΓΧΟ – ΔΕΝ υπάρχουν πλέον Καταθέσεις , είναι «Θέσεις»  καθώς Deposit – ΚΑΤΑθεση σημαίνει διαχωρισμός από το άτομο και τα χρηματικά του ποσά.
  • Σε αυτόν τον νέο οικονομικό κόσμο το «άτομο» ΔΕΝ έχει ίχνος στο QFS. Αυτό είναι πρωτοποριακή ιστορική ασφάλεια με τη πιο αληθινή της σημασία.

ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ

1. Το QFS τερματίζει τη διαφθορά που θα μπορούσε να υπάρχει επί του παρόντος  σε σχέση με το Σύστημα Κεντρικών Τραπεζών.

2. Το QFS θα καλύψει το νέο παγκόσμιο δίκτυο μεταφοράς κεφαλαίων που υποστηρίζονται από περιουσιακά στοιχεία. Αντικαθιστά το Swift Σύστημα που ελέγχεται από την Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ με το Παγκόσμιο Αποκεντρωμένο Διασυνοριακό Διατραπεζικό Σύστημα Πληρωμών (CIPS)

3. Tο QFS τρέχει σε έναν Φωτονικό Υπολογιστή που βασίζεται σε 24 GPS ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ που βρίσκονται σε τροχιά και που προστατεύονται από τη «Νέα Διαστημική Δύναμη»

4. Ο σκοπός του QFS είναι να μπει ένα τέλος στη διαφθορά, στην τοκογλυφία και τη χειραγώγηση στο Τραπεζικό Σύστημα. Οι «Τράπεζες» δεν θα χρειάζεται πλέον να αποκομίσουν σημαντικά κέρδη από συναλλαγές μεταφοράς χρημάτων.

5. Το QFS είναι εντελώς ανεξάρτητο από το υπάρχον Σύστημα Κεντρικών Τραπεζών και κάνει όλα τα άλλα συστήματα μεταφοράς, ξεπερασμένα.

6. Το QFS δεν είναι ένα κρυπτονόμισμα . Μετά την Επανεκτίμηση (REVAL) όλα τα κυρίαρχα νομίσματα θα υποστηρίζονται με περιουσιακά στοιχεία, διασφαλίζοντας σταθερή αξία  που καθιστά την ανάγκη για απεμπλοκή κρυπτονομισμάτων αναχρονιστική. (η διαδικασία απλώς αφομοιώνει τις πληροφορίες στις τράπεζες μνήμης των υπολογιστών)

7. Η ενεργοποίηση του QFS τερματίζει το «Σύστημα Κεντρικών Τραπεζών» που διαιωνίζει αυτό που κάποιοι αναφέρουν ως «Δουλεία Χρέους».

8. Το QFS Κυριαρχεί στην τεχνολογία, εφαρμόζει και δημιουργεί 100% οικονομική ασφάλεια και διαφάνεια για όλους τους κατόχους νομισμάτων.

9. To QFS εκχωρεί έναν ψηφιακό αριθμό σε ΚΑΘΕ Fiat  Δολάριο, Ευρώ, Γιέν σε ΚΑΘΕ τραπεζικό λογαριασμό παγκοσμίως. Οι «Ψηφιακοί» αριθμοί είναι ανιχνεύσιμοι και ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο, υποδεικνύοντας πού πήγε το καθετί (Ταυτοποίηση GPS), πότε καταχωρήθηκε, ποιος το έστειλε και ποιος λογαριασμός το έλαβε.

10. Το QFS είναι «ζωντανό» μέσω της Τ.Ν. που «αλληλεπιδρά» με κάθε οικονομική  συναλλαγή οπουδήποτε στον οικονομικό κόσμο ώστε να διασφαλιστεί ότι πρόκειται για νόμιμη , επιθυμητή από τον ιδιοκτήτη και διαφανής.

11. ΜΟΝΟ ο χρυσός και νομίσματα που υποστηρίζονται από περιουσιακά στοιχεία που διαθέτουν ψηφιακό πιστοποιητικό χρυσού ή περιουσιακού στοιχείου θα υπόκεινται σε συναλλαγή μέσω QFS.

12. Το νόμισμα που υποστηρίζεται από περιουσιακά στοιχεία βασίζεται σε περιουσιακά στοιχεία εντός της χώρας προέλευσης. Τα περιουσιακά στοιχεία είναι η αιτιολόγηση για τον καθορισμό του ποσού των νομισμάτων που  θα είναι διαθέσιμα σε κάθε χώρα.

13. ΚΑΝΕΝΑ FIAT ΝΟΜΙΣΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ QFS εφ’ όσον δεν μπορεί να οριστεί ως «καθαρό», ως μη  προερχόμενο από τρομοκρατικές δραστηριότητες ή ως νόμιμα αποκτηθέν.

14. Νομίσματα FIAT που θα έχουμε στην κατοχή μας κατά τη στιγμή εφαρμογής του QFS θα ανταλλαχθούν με νομίσματα με αντίκρισμα χρυσού  σε απόλυτη ισοτιμία . Διαδικασία «Εναρμόνισης»

15. Χωρίς τη δυνατότητα εναρμόνισης  του παλαιού νομίσματος FIAT μέσα στο νέο QFS  ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΤΟΥΝ.

16. Όποια χώρα ΔΕΝ επιδείξει συμμόρφωση προς τον GESARA θα αφεθεί εκτός QFS και τελικά θα μείνε εκτός «Διεθνούς Εμπορίου».

17. Η Παγκόσμια Νομισματική Επανεκκίνηση (GCR = Global Currency Reset) θα χρησιμοποιήσει μία συγκεκριμένη ποσοτική φόρμουλα για να καθορίσει το ποσό διαθέσιμου χρήματος «σε μία χώρα» που θα υποστηρίζεται από χρυσό εντός QFS. Η φόρμουλα θα καθορίσει μία εύλογη αξία των περιουσιακών στοιχείων κάθε χώρας σε σύγκριση με άλλης. Η «Τιμή του Χρυσού»  καθίσταται άσχετη μόλις ολοκληρωθεί αυτό. Αυτά που συμπεριλαμβάνονται σε αυτή τη «φόρμουλα»  είναι τα επίγεια περιουσιακά στοιχεία, η οικονομία της χώρας, ο πληθυσμός της (ως περιουσιακό στοιχείο) και πολλές άλλες παράμετροι . Αυτή η φόρμουλα εφαρμόζεται  σε κάθε χώρα ώστε οι χώρες να μπορούν να είναι ισοδύναμες μεταξύ τους.

18. Η εφαρμογή της φόρμουλας και η κοινή αξία ολόκληρου του χρυσού σημαίνει ότι το νόμισμα μιας χώρας θα έχει την ίδια αξία με το νόμισμα μιας άλλης χώρας . Αυτό ονομάζεται Παγκόσμια Νομισματική Επανεκκίνηση (GCR).

19. Παγκόσμια Κατανομή Πλούτου (Global Wealth Distribution GWD) βασισμένη στο ΕΜΠΟΡΙΟ και στην ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ. Κάθε λογαριασμός QFS παγκοσμίως θα  ανήκει αποκλειστικά στους δικαιούχους του λογαριασμού και ΟΧΙ στις τράπεζες και στις κυβερνήσεις.

ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

Η Τεχνητή Νοημοσύνη θα εφαρμόζεται σε όλο το QFS (ένα στιγμιότυπο σε κάθε κέντρο δεδομένων) αλλά οι κόμβοι θα  συντονιστούν μέσω παράλληλης διαδικασίας. Η  Τ.Ν. θα λειτουργήσει με το VPN (Εικονικό Ιδιωτικό Δίκτυο) του  CIPS ( Διασυνοριακό Διατραπεζικό Σύστημα Πληρωμών ) παρέχοντας σημαντική ανάλυση και επεξεργασία φυσικής γλώσσας ώστε να γίνεται κατανοητό τι αναφέρεται για τραπεζικά προϊόντα στο σύνολο της βάσης του χρήστη. Θα διευκολύνει την προσαρμογή και θα εξελίσσεται με την πάροδο του χρόνου αναγνωρίζοντας νέα συμπεριφορά και συστήνοντας κατάλληλες απαντήσεις από την πλευρά των τραπεζών.


https://eternalnowblog.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters