Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

Οι λαοί πρέπει να ξεχάσουν… Μέρος 2ο

από Καταχανάς

Στο πρώτο μέρος του άρθρου, είδαμε ότι η ανθρώπινη μνήμη φθίνει. Σε αυτήν την προσπάθεια, προστέθηκε και η δικαιολογία της «λανθάνουσας μνήμης» ή αλλιώς «φαινόμενο Mandela».

Κλείσαμε το πρώτο μέρος με 3 «συνωμοσιολογικού» περιεχομένου θέσεις επί του θέματος:

  1. Χρονοταξιδιώτες άλλαξαν το παρελθόν…
  2. Καθώς υπάρχουν παράλληλα σύμπαντα, ενίοτε μπερδεύονται μεταξύ τους οι αναμνήσεις και
  3. Σε όλη τη Γη έχει απλωθεί μαγεία που αλλάζει τον τρόπο που θυμόμαστε τα πράγματα.

Ας τα δούμε ένα ένα, καθώς και τα τρία μπορεί να φαίνονται τραβηγμένα από τα μαλλιά, όπως λέει ο λαός μας, αλλά έχουν μία βάση. Αρκεί βέβαια να μην έχει κάποιος εγκεφαλικές παρωπίδες.

1. Χρονοταξιδιώτες άλλαξαν το παρελθόν…

Κατ’ αρχήν, είναι εφικτό ένα ταξίδι στο χρόνο;

Αυτό είναι το πρώτο ερώτημα που θα έθετε κάποιος!

Το θέμα του ταξιδιού στο χρόνο, έχει γίνει αντικείμενο πολλών ταινιών επιστημονικής φαντασίας, αλλά και τηλεοπτικών σειρών. Ποιος δε γνωρίζει το (αγαπημένο μου) «Doctor Who» του BBC, ή το «Star Trek» ή το «Back to the Future»; Σειρές και ταινίες που άφησαν εποχή!

Για να δούμε εάν ένα ταξίδι στο χρόνο είναι εφικτό, θα πρέπει να δούμε το τι είναι χρόνος.

Σύμφωνα με μία θεωρία που αποδίδεται στον γνωστό εβραϊκής καταγωγής επιστήμονα Albert Einstein, αλλά που στην πραγματικότητα προέρχεται από τον Κωνσταντίνο Καραθεοδωρή, ο οποίος με τη σειρά του την είχε πάρει από τους ιερούς αρχαίους Έλληνες Λεύκιππο, Δημόκριτο και Πυθαγόρα, «ο χρόνος επιβραδύνεται ή επιταχύνεται ανάλογα με το πόσο γρήγορα κινείστε σε σχέση με κάτι άλλο. Πλησιάζοντας την ταχύτητα του φωτός, ένα άτομο μέσα σε ένα διαστημόπλοιο θα γερνούσε πολύ πιο αργά από το δίδυμο του στο σπίτι. Επίσης, σύμφωνα με τη θεωρία γενικής σχετικότητας του Αϊνστάιν, η βαρύτητα μπορεί να κάμψει το χρόνο». Η θεωρία αυτή, έμεινε στην ιστορία ως η «θεωρία της σχετικότητος».

Η θεωρία της σχετικότητος, φαίνεται να αποδεικνύεται με την τεχνολογία δορυφορικών GPS, δεδομένου ότι οι δορυφόροι έχουν ιδιαίτερα ακριβή ρολόγια. Τα αποτελέσματα της βαρύτητας, καθώς και η αυξημένη ταχύτητα των δορυφόρων πάνω από τη Γη σε σχέση με τους παρατηρητές στο έδαφος, κάνουν τα μη προσαρμοσμένα ρολόγια να κερδίζουν 38 μικροδευτερόλεπτα την ημέρα.

Συνεπώς, κάτω από δεδομένες συνθήκες, το ταξίδι στο χρόνο, είναι εφικτό. Εδώ όμως τίθεται ένα ιδιαίτερα ηθικό ζήτημα: μπορούμε να παρέμβουμε στο χρόνο;

Είναι κλασσικό πλέον το παράδειγμα του Adolph Hitler στο ερώτημα αυτό: «εάν μπορούσες να επιστρέψεις στις 20 Απριλίου 1889, οπότε και γεννήθηκε ο Hitler, θα τον σκότωνες;»

Εάν κάποιος απαντήσει «ναι», τότε έχουμε δύο σοβαρά θέματα:

  1. Η δολοφονία ενός βρέφους, δεν παύει να αποτελεί έγκλημα και
  2. Ποια θα ήταν η ροή της ιστορίας εάν δεν υπήρχε ο Hitler;

Ναι! Φυσικά η δολοφονία ενός βρέφους αποτελεί έγκλημα. Άλλωστε κανείς δε γεννιέται εγκληματίας. Γίνεται… Επομένως, ποιος θα μπορούσε να έχει στη συνείδησή του βάρος μία βρεφοκτονία; Υποθέτω κανείς σώφρων.

Από την άλλη, η παγκόσμια ιστορία εξελίχθηκε όπως εξελίχθηκε, εξ αιτίας της ύπαρξης του Hitler. Τι θα συνέβαινε άρα γε στον κόσμο εάν δεν υπήρχε ο Hitler αλλά εξακολουθούσαν να υπάρχουν ο Joseph Stalin και ο Vladimir Lenin; Ο κόσμος μας θα ήταν καλύτερος, ή χειρότερος; Κανείς δεν μπορεί ν’ απαντήσει με βεβαιότητα.

Έτσι, θεσπίστηκε ο πρώτος Νόμος των ταξιδίων στο χρόνο:

Απαγορεύεται η παρέμβαση στη ροή της ανθρώπινης ιστορίας.

Επομένως εάν κάποιος έκανε το αδιανόητο, τότε έχουμε σοβαρό πρόβλημα. Όμως, ακόμα κι η ΝΤΠ γνωρίζει ότι μία παρέμβαση θα μπορούσε να ανατρέψει ακόμα και την ίδια. Άρα, μπορούμε μετά βεβαιότητος ν’ αποκλείσουμε την περίπτωση παρέμβασης κάποιου χρονοταξιδιώτη; Νομίζω, κατά ένα μεγάλο ποσοστό, ότι ναι! Μπορούμε να την αποκλείσουμε.

2. Καθώς υπάρχουν παράλληλα σύμπαντα, ενίοτε μπερδεύονται μεταξύ τους οι αναμνήσεις…

Εδώ, θα είμαι πιο σύντομος…

Στο θέμα του παράλληλου σύμπαντος, υπάρχουν δύο θεωρίες:

  1. Υπάρχουν δύο παράλληλα σύμπαντα, το ένα καθρέφτης του άλλου και
  2. Υπάρχουν δύο παράλληλα σύμπαντα, το ένα ανάποδος καθρέφτης του άλλου

Στην πρώτη περίπτωση, εάν σε μία άλλη Γη συμβαίνει ό,τι συμβαίνει και στη δική μας, τότε δε βρίσκω το λόγο γιατί το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου στο Σύνταγμα να είναι ξαπλωμένο στη μία Γη και στην άλλη να είναι σχετικά ανασηκωμένο. Άρα, μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποδεχτώ αυτήν τη θεωρία.

Στην άλλη περίπτωση, υπάρχει μία Γη, όπου συμβαίνουν πράγματα αντίθετα από αυτά που συμβαίνουν σε τούτη… Θα μπορούσα να την ονομάσω «εναλλακτική Γη» ή «Γη εναλλακτικής ιστορίας». Σε αυτήν την περίπτωση όμως, δε θα είχε συμβεί η Μάχη του Μαραθώνα και συνεπώς το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου που εικονίζει τον Αθηναίο οπλίτη Φειδιππίδη, δε θα υπήρχε λόγος να υφίσταται. Τουλάχιστον όχι με απεικόνιση του Φειδιππίδη…

Άρα κι αυτή η θεωρία φαίνεται να καταρρίπτεται.

Μένει πλέον η τελευταία…

3. Σε όλη τη Γη έχει απλωθεί μαγεία που αλλάζει τον τρόπο που θυμόμαστε τα πράγματα…

Αυτό είναι μάλλον το πιο εφικτό σενάριο, όσο κι αν ακούγεται «τραβηγμένο από τα μαλλιά». Ας σκεφτούμε αρχικά το γεγονός ότι η ΝΤΠ έχει επισταμένως λειτουργήσει με πολλά και διάφορα τελετουργικά. Τα πιο σημαντικά είναι το «Τάγμα της Θούλης» του οποίου μέλος ήταν κι ο προαναφερόμενος Adolph Hitler, η Cabal (Καμπάλ), το «Hermetic Order of the Golden Dawn» (Ερμετικό Τάγμα της Χρυσής Αυγής) και το σημαντικότερο όλων: η «Satan’s Church» (Εκκλησία του Σατανά). Επομένως η μαγεία, είναι κάτι δεδομένο για τη ΝΤΠ και κινείται με βασική αρχή τη μαγεία.

Μπορεί όμως να γίνει μαγεία που να επηρεάσει όλον τον πλανήτη;

Ο πλανήτης, χωρίζεται σε ενεργειακές γραμμές, οι οποίες δημιουργούν ενεργειακά πλέγματα. Αυτό λοιπόν που χρειάζεται κάποιος να κάνει, είναι μία συντονισμένη τελετουργία ακριβώς πάνω στις ενεργειακές αυτές γραμμές, ώστε να επηρεαστεί ο πλανήτης. Και δεν είναι απαραίτητο να το κάνουν παντού.

Οι ενεργειακές γραμμές λειτουργούν όπως ακριβώς και τα αιμοφόρα αγγεία:

  • Κεντρικές αρτηρίες
  • Αρτηρίες
  • Αιμοφόρα αγγεία
  • Τριχοειδή αιμοφόρα αγγεία

Αρκεί λοιπόν, να γίνουν συντονισμένα τελετουργικά στις κεντρικές αρτηρίες της Γης. Για να επιτευχθεί όμως αυτό, απαιτείται και η συμμετοχή της «επιστήμης», η οποία από αρωγός της ανθρωπότητος, έχει μεταβληθεί σε δολοφόνο της. Βασικό ρόλο σε αυτό, παίζουν τα καρτέλ των φαρμακευτικών. Τα φάρμακα που χορηγούνται στην ανθρωπότητα, έχουν μία βάση: την αλχημεία! Δηλαδή τη μετατροπή ή μετουσίωση κάποιων αρχικών στοιχείων, σε κάτι άλλο. Όπως το κλασσικό: τη μετατροπή του μολύβδου σε χρυσό.

Το ανθρώπινο σώμα, αποτελείται από χημικά στοιχεία (άνθρακα, οξυγόνο, νάτριο, κάλιο κοκ). Τα φάρμακα, επίσης εμπεριέχουν χημικά στοιχεία. Η συνένωση των χημικών στοιχείων των φαρμάκων με τα χημικά στοιχεία του ανθρώπινου σώματος, δημιουργεί νέες χημικές ενώσεις, οι οποίες μεταβάλλουν την αρχική σύσταση του οργανισμού μας. Επομένως, δημιουργείται μία αλχημική αντίδραση στο ανθρώπινο σώμα, που άνετα μπορεί να το μετατρέψει σε δέκτη μαγείας. Άλλωστε, τα «μαγικά φίλτρα» επίσης αποτελούνται από χημικά στοιχεία.

Απλά σκεφτείτε πόσο εύκολο είναι για την τεχνολογία του σήμερα, να μετατρέψει ένα «μαγικό φίλτρο» σε χαπάκι, ή σιρόπι, ή εμβόλιο… Και για να δώσω ένα απλό παράδειγμα, σκεφτείτε την απλή μετατροπή του γάλακτος σε σκόνη. Ποιος μπορεί να ελέγξει το περιεχόμενο των φαρμάκων όταν οι ανάλογοι οργανισμοί (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, FDA, Εθνικός Οργανισμός Υγείας κλπ) ελέγχονται από τους ίδιους που θέλουν από τη μία να καταστρέψουν την ανθρωπότητα και από την άλλη να εξαφανίσουν τη μνήμη της;

Οι λαοί πρέπει να ξεχάσουν… Μέρος 1ο



https://kanenazori.com



1 σχόλιο:

Belis είπε...

Αρες μαρες κουκουναρες.
Η λύση είναι απλή.
Ότι γίνεται , γίνεται για τα λεφτά.
Και όταν τα λαμόγια, καταφέρνουν να επιτύχουν τον σκοπό τους προσπαθούν μετά να καλύψουν τα ίχνη τους.
Άρα θα παραποιήσουν την ιστορία με σκοπό να 1/Μην συλληφθουν για την απάτη τους και 2/Μα μπορέσουν να την ξαναεπαναλαβουν στο εγγύς μέλλον.
Η αληθινή ιστορία διδάσκει , γι'αυτό ο λαός δεν πρέπει να την γνωρίζει.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters