Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

Τέλος το αδρενοχρώμιο για την αμερικανίδα πολιτικό Νάνσυ Πελόζι

Όλοι πλέων γνωρίζουμε για το «ελιξίριο της νεότητας», το Αδρενοχρώμιο ή αδρενόχρωμα.
Adrenochrome


Η Νάνσυ Πελόζι, ήταν και αυτή μια χρήστης του αδρενοχρωμίου, όπως και πολλοί άλλοι επώνυμοι.

Ο εθισμός στα αδρενοχρώμιο είναι επίσης ο σύγχρονος βαμπίρισμός.

Θυμηθείτε τις ταινίες των βαμπίρ που βλέπαμε όταν μεγαλώνουμε. Όλοι ξέρουμε ότι τα βαμπίρ ήταν σε πάντα σε νεαρή ηλικία και κυνηγούσαν τα θύματά τους με ρομαντικό τρόπο.

Μπορούμε να συσχετίσουμε το φαινόμενο της έλλειψης του αδρενοχρωμίου από τους χρήστες του, με την πράξη θανάτωσης των βρικολάκων.

Όπως δηλαδή σε έναν χρήστη αδρενοχρωμίου, όταν του διακόπτεις την χρήση, αυτός εμφανίζει ταχύτατα σημάδια γήρανσης, αλλά και φοβερής αδυναμίας, αλλά και άλλα πολλά, παρόμια και ισχυρότερα από έναν χρήστη ναρκωτικών σε στέρηση.

Έτσι και σε έναν βρυκόλακα, όταν η θανάτωσή του γίνεται με τον γνωστό ξύλινο πάσαλο, ο βρυκόλακας αιμοραγεί και κατευθείαν συρρικνώνεται.

Στην περίπτωση της γνωστής Αμερικανίδας πολιτικού Νάνσυς Πελόζι (Nancy Pelosi), η έλλειψη του αδρενοχρωμίου, την έφερε στην δύσκολη φάση της στέρησης και είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Φανερώθηκε άμεσα η πραγματική της ηλικία που είναι τώρα ογδόντα ετών (80).

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι η Πελόζι, συλήφθηκε ξανά και έχει φυλακιστεί.

Ίσως θα πεθάνει στην φυλακή εάν δεν εκτελεστεί.

Για την “ΣΦΑΓΗ” Δεμερτζής Ιωάννης.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters