Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

Φερέφωνο του κινεζικού Κ.Κ. ο ΠΟΥ που ακολουθεί τυφλά η κυβέρνηση - Τον «αδειάζουν» και οι ΗΠΑ του Μπάιντεν (βίντεο)

Χρειάστηκε να περάσει ένας ολόκληρος χρόνος από το ξέσπασμα του κορωνοϊού για να δώσει η Κίνα το πράσινο φως σε ομάδα εμπειρογνωμόνων του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας, να αναζητήσει την προέλευση του ιού, που πρωτοεμφανίστηκε στην Γουχάν.

Η ομάδα απεφάνθη ότι ο ιός δε διέρρευσε από

κάποιο εργαστήριο και πιθανότητα προέρχεται από τις νυχτερίδες.

Τα αποτελέσματα ωστόσο γεννούν αμφιβολίες με το γερουσιαστή Τεντ Κρουζ να επικρίνει τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για την υιοθέτηση του αφηγήματος του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας (CPC), ότι ο ιός δεν προήλθε από εργαστήριο στο Γουχάν.

«Ντροπή. Στην αρχή της πανδημίας, ο ΠΟΥ ενήργησε ως προπαγανδιστής για λογαριασμό της κομμουνιστικής Κίνας και επανέλαβε τα ψέματα του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος. Τώρα ο ΠΟΥ καταλήγει στο συμπέρασμα, ότι ο ιός δεν διέφυγε κατά λάθος από ένα κυβερνητικό εργαστήριο στη Γουχάν, επειδή ... το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας λέει το ίδιο», έγραψε στο Twitter ο Τεξανός Γερουσιαστής.

Οι εμπειρογνώμονες απέρριψαν ως «εξαιρετικά απίθανο» τον ισχυρισμό ότι ο ιός μπορεί να διέρρευσε από ιολογικό εργαστήριο στο Wuhan. Οι νυχτερίδες, λένε, παρέμειναν η πιο πιθανή προέλευση.

Θυμίζουμε ότι λίγες ημέρες πριν την αποχώρηση του πρώην υπουργού Εξωτερικών Μάικ Πομπέο από το αξίωμά του τον Ιανουάριο, το Υπουργείο Εξωτερικών είχε δημοσιεύσει ενημερωτικό δελτίο για το θέμα. Ανέφερε ότι υπήρχαν βάσιμες ενδείξεις ότι αρκετοί ερευνητές στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν είχαν συμπτώματα τύπου COVID-19 ήδη από το φθινόπωρο του 2019.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η νέα ηγεσία του αμερικανικού Υπουργείου Εξωτερικών αμφισβητεί το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων του ΠΟΥ. Ανακοίνωσε μάλιστα ότι οι ΗΠΑ θα παρουσιάσουν τα δικά τους συμπεράσματα ως προς την προέλευση του ιού. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και έκθεση των Ρεπουμπλικανών της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής των Αντιπροσώπων από τον Σεπτέμβριο του 2020, σύμφωνα με την οποία το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ευθύνονται για την έκταση που πήρε ο ιός διεθνώς. «Η παγκόσμια πανδημία θα μπορούσε να αποφευχθεί, αν και οι δύο είχαν ενεργήσει διαφορετικά».

Στην έκθεση μάλιστα, αναφέρονται οι προσπάθειες του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας να συγκαλύψει πληροφορίες σχετικά με τη διάδοση του ιού. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας είναι αυτός επέτρεψε αυτή τη συγκάλυψη, κολακεύοντας ουσιαστικά το ΚΚΚ και «αναμασώντας» τα επιχειρήματά του.

Μ' όλα αυτά δικαιώνεται ο τ. Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος είχε δηλώσει ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας απέφυγε να αναδείξει αξιόπιστες εκθέσεις πηγών από τη Γουχάν, οι οποίες διαφοροποιούνταν από τις αιτιολογίες του Πεκίνου για τη μετάδοση του ιού. Ο Οργανισμός είχε υιοθετήσει τη θεωρία ότι δεν υπήρχε μετάδοση από άνθρωπο σε άνθρωπο, υποστηρίζοντας δημόσια και αναμασώντας ό,τι υπαγόρευε το Πεκίνο.

Ο Ν.Τραμπ είχε μάλιστα αποσύρει τις ΗΠΑ από τον ΠΟΥ, απόφαση που ανακάλεσε ο Τζο Μπάιντεν αμέσως μετά την εκλογή του.

https://www.pronews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters