Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

Παραπλανητική φωτογραφία για να καλύψει το φιάσκο της Μέρκελ..

Η φωτογραφία αυτή προωθείται αυτή τη στιγμή από Ρόιτερς και άλλα διεθνή μήντια ως φωτο που τραβήχτηκε κατά την ολοκλήρωση του συνεδρίου στο Βερολίνο. Στην πραγματικότητα όμως προέρχεται από το ξεκίνημά του, γιατί ο Ερντογάν είχε αποχωρήσει σαν χeσμένος αρκετή ώρα πριν το διαλύσουν και προχωρήσουν σε δηλώσεις.

Το πραγματικό παιγνίδι παίχτηκε μόνο στο παρασκήνιο. Το ψηστήρι στον Χαφτάρ είχε γίνει από το πρωί σε άλλους χώρους, άσχετους με το συνέδριο. Μίλησε και με την Μέρκελ και με τον Μακρόν, όπως βλέπετε και στις δυο επόμενες φωτογραφίες.







Η φωτογραφία του συνεδρίου είναι η παρακάτω.. κάνετε κλικ επάνω της για να δείτε καθαρότερα τους παριστάμενους.

Σάρατζ και Χαφτάρ.. μην στραβωθείτε κιόλας.. σάς λέω ότι δεν θα τους δείτε γιατί δεν ήταν καν εκεί.

Μείνανε στα ξενοδοχεία τους 🤣 γιατί ό,τι είχε αποφασιστεί είχε αποφασιστεί από το πρωί. Από το πρωί τους είχε κλ@σει ο Χαφτάρ, όπως ακριβώς σάς είπα με απόλυτη σιγουριά εδώ και εδώ. Ο άλλος να πάει επίσης να κάνει τί..! ; Άσε που στενοχωρήθηκε πολύ που το συμπατριωτάκι του ο Έρντι έφυγε χωρίς να τον χαιρετίσει.

Ο μ@λ@κας της υπόθεσης ήταν ο Ερντογάν που καθώς φαίνεται δεν τού είπε η Μέρκελ ούτε κανένας ότι οι Λίβυοι δεν θα έρθουν στο συνέδριο, κι όταν πλέον συνειδητοποίησε ότι έγινε ρόμπα ξεκούμπωτη έφυγε άρον άρον για Τουρκία.

Οι υπόλοιποι βγήκαν να ανακοινώσουν διάφορες σαχλαμάρες περί εμπάργκο όπλων, πολιτικών λύσεων κ.ά. αυγά τουρκίας (που τα έλεγαν κι από πριν) για να καλύψουν το φιάσκο.

Στο  topontiki.gr διαβάζουμε:

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε ότι οι δύο εμπόλεμες πλευρές της σύγκρουσης στη Λιβύη δεν κατάφεραν να αρχίσουν "σοβαρό διάλογο" κατά τη διάρκεια της διεθνούς διάσκεψης για τη Λιβύη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Βερολίνο.
Όπως στη Μόσχα, οι δύο αρχηγοί των αντίπαλων πλευρών δεν συναντήθηκαν στη γερμανική πρωτεύουσα όπου οι ηγέτες των κυριότερων χωρών που εμπλέκονται στη σύγκρουση στη Λιβύη δεσμεύτηκαν να τηρούν το εμπάργκο όπλων που αποφασίστηκε το 2011 από τον ΟΗΕ και να απόσχουν από οποιαδήποτε ξένη "παρέμβαση" στη σύγκρουση.
Η Ρωσία, παρά τις αρνήσεις της, θεωρείται ύποπτη για υποστήριξη προς τον Χαλίφα Χάφταρ.

Γι αυτό.. να τον ακούτε τον Κωστάκη...

..και δεν ξέρω αν το καταλάβατε.. αλλά τα νέα είναι αρκετά ευχάριστα!


ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ




diodotos

https://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters