Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

Αυτός είναι ο λόγος που ο Πούτιν επιθυμεί την τροποποίηση του Συντάγματος της Ρωσικής Ομοσπονδίας:

Nicos Kastanias
ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ANUNNAKI ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΝΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ ΕΧΘΡΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΑΔΙΑΚΡΙΤΑ
- Μέσω της αλλαγής του Συντάγματος, σκοπεύει να δημιουργήσει ένα νέο αμυντικό δόγμα και στρατηγική κατά ενός νέου εχθρού, χρησιμοποιώντας όλους τους πόρους και τις δυνατότητες της Ρωσικής Ομοσπονδίας για τον σκοπόν αυτόν..
Βλαντιμήρ Πούτιν: Η Ρωσία δεν απειλείται από κανέναν γήινον εχθρό και διαθέτει την τεχνολογία για να συντρίψει αυτά τα τέρατα που θέλουν να εξαλείψουν την ανθρωπότητα!
Ο Πούτιν επεδίωξε να ματαιώσει την επίθεση κατά των Αμερικανικών βάσεων στο Ιράκ αλλά έλαβε την απάντηση από τον Ιρανό πρόεδρο πως τα πράγματα έχουν τροχιοδρομηθεί. Παράλληλα ενημέρωσε τον Πρόεδρο Τραμπ και τον κάλεσε στο όνομα της ανθρωπότητας να μην εξαπολύσει επίθεση αντιποίνων στο Ιράν, γιατί θα προκαλέσει την οργή των Ανουννάκι οι οποίοι θεωρούν το Ιράν δικό τους ιερό έδαφος, αναγκάζοντας τους να βγουν στην επιφάνεια με απρόβλεπτες συνέπειες ακόμα και για τις Ηνωμένες Πολιτείες!
Ο Τραμπ έδωσε σοβαρή προσοχή στα λόγια του Πούτιν και απέφυγε την κλιμάκωση της έντασης στην περιοχή. Η Ρωσία θα παραμείνει ανοιχτή σε έναν ισότιμο και εποικοδομητικό διάλογο με τις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλα έθνη που θα μοιραστούν τον κοινό στόχο για την εξάλειψη της τερατώδους αυτής απειλής αλλά και κάθε άλλης εξωγήινης απειλής, ώστε να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη και η ενίσχυση της παγκόσμιας ασφάλειας..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters