Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

Έγγραφο της CIA αποκαλύπτει ένα μυστικό σχέδιο ψευδούς εξωγήινης εισβολής

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Αυτό που παρουσιάζουμε σήμερα είναι ένα έγγραφο κορυφαίας μυστικότητας, που είναι η απόδειξη ότι η CIA είχε – ή μπορεί να έχει ακόμα – ένα μυστικό σχέδιο για να πραγματοποιήσει μια Ψεύτικη Εξωγήινη Εισβολή για λόγους ψυχολογικού πολέμου.


Οι λεπτομέρειες του συγκλονιστικού σχεδίου είναι θαμμένες σε ένα εξαιρετικά πρώην μυστικό αρχείο UFO της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, της CIA, το οποίο δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του οργανισμού, όπως αναφέρει η βρετανική express.co.uk


Το πιθανό “όπλο” συζητήθηκε σε ένα υπόμνημα του Marshall Chadwell, βοηθού διευθυντή της Επιστημονικής Υπηρεσίας, στον στρατηγό Walter Bedell Smith, διευθυντή της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, CIA, το οποίο απεστάλη τον Οκτώβριο του 1952, όταν η CIA ασχολήθηκε βαθιά με την έρευνα για το κύμα παρατηρήσεων UFO και άλλα συναφή φαινόμενα.

Το μνημόνιο αποστέλλεται την εποχή του Ψυχρού Πολέμου και ελήφθη υπόψη χάρη στο γεγονός ότι ο αριθμός των παρατηρήσεων των UFO που πλήθαιναν την εποχή εκείνη θα μπορούσε να προβλεφθεί ή να ελεγχθεί ή ακόμη και “να χρησιμοποιηθεί από ψυχολογική άποψη πολέμου, τόσο επιθετική όσο και αμυντική ».
Έγγραφο της CIA αποκαλύπτει ένα μυστικό σχέδιο ψευδούς εξωγήινης εισβολής
Το σημείωμα πρόσθετε ότι οι αναφορές για μαζική εξωγήινη δραστηριότητα στη Γη είχαν τη δυνατότητα να προκαλέσουν μαζική υστερία και πανικό.
Μέχρι το 1947, το ATC (Air Technical Intelligence Centre) έλαβε πάνω από 1.500 επίσημες εκθέσεις εντοπισμού UFO, καθώς και άλλες από το κοινό και τον Τύπο. Τον Ιούλιο του 1952 υπήρξαν 250 αναφορές, αν και από όλες τις καταγραφές, μόνο πάνω από 20%, παρέμειναν ανεξήγητες.

Με την εμφάνιση των παρατηρήσεων UFO και των επαφών, υπήρχε κίνδυνος ψευδών συναγερμών για πραγματικές στρατιωτικές εισβολές από τη Σοβιετική Ένωση ή, χειρότερα, αληθινές επιθέσεις να παρερμηνεύονταν ως «φαντάσματα» των UFO, όπως αναφέρεται στο μνημόνιο της CIA.
Έγγραφο της CIA αποκαλύπτει ένα μυστικό σχέδιο ψευδούς εξωγήινης εισβολής
Η έκθεση πρόσθετε ακόμα: “Θα πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα για τη βελτίωση της αναγνώρισης αντικειμένων” φάντασματα”, δηλαδή αεροσκαφών που δεν γνωρίζουμε και που εμφανίζονται και εξαφανίζονται από ένα μέρος των Ηνωμένων Πολιτειών σε άλλο, τόσο οπτικά όσο και ηλεκτρονικά. Πρέπει να γίνει στιγμιαία και θετική αναγνώριση των εχθρικών αεροπλάνων ή των πυραύλων για να αποφευχθεί μια επίθεση. “Θα πρέπει να ξεκινήσει μια μελέτη για να προσδιοριστεί πως – αν υπάρχουν – θα μπορούσε να γίνει χρήση αυτών των φαινομένων από αμερικανικούς σχεδιαστές ψυχολογικού πολέμου”.
Η παράνοια του ψυχρού πολέμου ήταν εμφανής στο σημείωμα, το οποίο μιλούσε για φόβους ότι μια σοβιετική συνωμοσία θα χρησιμοποιούσε το φόβο των UFO εναντίον του κοινού των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο Chadwell συνέχισε: “Άλλα προβλήματα των μυστικών υπηρεσιών που απαιτούν αποφασιστικότητα είναι οι πιθανές σοβιετικές προθέσεις και οι δυνατότητες να χρησιμοποιηθούν αυτά τα φαινόμενα εις βάρος των συμφερόντων ασφαλείας των Ηνωμένων Πολιτειών.”

Το υπόμνημα ζητούσε επίσης να διερευνηθεί το πόσο η Σοβιετική Ένωση γνώριζε για τα UFOs και γιατί δεν υπήρχε ποτέ αναφορά των εξωγήινων ή των ιπτάμενων δίσκων στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Τσάντουελ υπέγραψε το μνημόσυνο του προσθέτοντας: “Νομίζω ότι αυτό το πρόβλημα είναι τόσο σημαντικό που πρέπει να τεθεί υπόψη του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας, έτσι ώστε να μπορεί να ξεκινήσει μια συντονισμένη προσπάθεια σε κοινοτικό επίπεδο για τη λύση του”.

Δεν είναι σαφές από τις δημοσιεύσεις, ποιες περαιτέρω εργασίες έχουν γίνει σε αυτούς τους τομείς, αλλά δεν υπάρχουν αναφερόμενες περιπτώσεις στις ΗΠΑ ή στη Σοβιετική Ένωση που να χρησιμοποιούν το φόβο των UFO σε οποιαδήποτε μορφή επίθεσης, άμυνας ή ψυχολογικού πολέμου.

Ωστόσο, η αποκάλυψη θα οδηγήσει πιθανώς σε συνεχιζόμενες θεωρίες συνωμοσίας που ισχυρίζονται ότι οι στρατιωτικές και οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ διατηρούν έντονο ενδιαφέρον για τα φαινόμενα.

Μία τέτοια θεωρία είναι ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες σκοπεύουν να ξεκινήσουν ανάλογο συμβάν χρησιμοποιώντας τεχνολογία ολογράμματος για να οργανώσουν μια ψεύτικη εισβολή εξωγήινων ως τρόπο εισαγωγής του νόμου Marshall ή άλλους δημόσιους ελέγχους. 

Υπάρχουν επίσης συνωμοσίες που περιβάλλουν το κυβερνητικό πρόγραμμα ενεργητικής ακτινοβολίας υψηλής συχνότητας που ονομάζεται HAARP, το οποίο ήταν ένα σχέδιο στρατιωτικής επιστήμης των Η.Π.Α. που δημιούργησε ακόμα περισσότερες συνωμοσίες και από τον Μεγάλο Επιταχυντή Ανδρονίων, γνωστό και ως CERN.

Το HAARP ιδρύθηκε από την Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ για να μελετήσει την ιονόσφαιρα της Γης, ένα ιδιαίτερα φορτισμένο και ενεργό μέρος της ανώτερης ατμόσφαιρας.

Αλλά πολλοί συνωμοσιογράφοι ισχυρίστηκαν ότι ήταν μια κάλυψη για μυστικές δοκιμές, για τον έλεγχο του καιρού, τον χειρισμό των καιρικών συνθηκών και την ενεργοποίηση ισχυρών σεισμών ή ακόμη και για την αναζήτηση “εξωγήινων τεχνολογιών μετά τη σύλληψη αρκετών UFO” ή για δημιουργία ολογράμματος με άγνωστους σκοπούς

Η Πολεμική Αεροπορία ολοκλήρωσε το έργο του HAARP το 2014, αλλά ορισμένοι ισχυρίζονται ότι εξακολουθεί να συνεχίζει.
Παράλληλα, οι ενθουσιώδες των UFO διατηρούν έντονο ενδιαφέρον για τη μυστηριώδη στρατιωτική βάση της Περιοχής 51 που βρίσκεται στην έρημο της Νεβάδα, όπου υποστηρίζεται ότι όλες οι αποδείξεις για ξένη επίσκεψη στη Γη διατηρούνται στη βάση αυτή και οι μηχανικοί χρησιμοποιούν εξωγήινη τεχνολογία που ανακτήθηκε χάρη σε συντριβές UFO. Όλα αυτά για έναν σκοπό: να ενισχυθεί η επιθετική και αμυντική ικανότητα των Ηνωμένων Πολιτειών.
Η CIA φαίνεται να δήλωσε πρόσφατα ότι δεν έχει πλέον κανένα ενδιαφέρον για τα φαινόμενα UFO, καθώς δεν μπορεί να υπάρξει πραγματική απειλή κατά της Εθνικής Ασφάλειας.

Αυτό, όμως, οδηγεί σε ένα προφανές συμπέρασμα: μετά από τέτοιες δηλώσεις και του Πενταγώνου για τα UFOs, γίνεται υποθετικά φανερό ότι υπάρχουν οι εξωγήινες φυλές που επισκέπτονται τη Γη αλλά δεν είναι καθόλου επικίνδυνες για τις ΗΠΑ, ενδεχομένως, και για την υπόλοιπη ανθρωπότητα.

Παρακολουθήστε και ένα σχετικό βίντεο:
Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά
MASSIVE FALSE FLAG EVENT EXPOSED ALIEN ATTACK DR. GREER
diadrastika.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters