Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΕΤΑ ΤΗ VW ΣΚΑΝΔΑΛΟ «ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ» ΚΑΙ ΤΗΝ BMW! Καταρρέει η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία..

d71dcc0b-75d4-487b-92e0-35c6a26c9a8b 

Απώλειες πάνω από 8% καταγράφει η μετοχή της BMW AG, έπειτα από δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού AutoBild.
Το περιοδικό αναφέρει ότι ένα από τα πετρελαιοκίνητα μοντέλα της έχει σε συνθήκες δρόμου μεγαλύτερες εκπομπές αερίων σε σύγκριση με τις τυποποιημένες συνθήκες ελέγχου.

Σύμφωνα με προδημοσίευση άρθρου του περιοδικού, το οποίο θα βγει ολόκληρο στη δημοσιότητα αύριο, το αθλητικό μοντέλο X3 xDrive 20d της BMW, με κινητήρα ντίζελ, εξέπεμψε πάνω από 11 φορές περισσότερα οξείδια του αζώτου κατά τη διάρκεια δομικής σε δρόμο από το Διεθνές Συμβούλιο Καθαρών Μεταφορών (μη κερδοσκοπική ερευνητική οργάνωση), σε σχέση με το επιτρεπτό όριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η BMW από την πλευρά της αρνήθηκε οποιαδήποτε παραποίηση των στοιχείων.
«Στον όμιλο της BMW, δεν υπάρχουν συγκεκριμένες δραστηριότητες ή τεχνικές προβλέψεις οι οποίες επηρεάζουν τις εκπομπές», ανέφερε εκπρόσωπος της εταιρείας.
Τα συστήματα επεξεργασίας καυσαερίων είναι ενεργά είτε σε επίπεδο δοκιμών είτε σε κανονική χρήση σε δρόμο, πρόσθεσε ο ίδιος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters