Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Κωνσταντοπούλου: Εσχάτη προδοσία η υπογραφή του τρίτου Μνημονίου

Κωνσταντοπούλου: Εσχάτη προδοσία η υπογραφή του τρίτου Μνημονίου
Για εσχάτη προδοσία έκανε λόγο η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ερωτηθείσα από το newpost, για το αν εντοπίζει ποινικές ευθύνες της κυβέρνησης στην υπογραφή του τρίτου μνημονίου, εφόσον το χαρακτηρίζει «απεχθές, παράνομο και αθέμιτο».
Κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για το πεντάμηνο έργο της Επιτροπής Αλήθειας για το χρέος, η Πρόεδρος της Βουλής, τόνισε χαρακτηριστικά:
Στο εσωτερικό δίκαιο πρόκειται για εσχάτη προδοσία. Στο διεθνές δίκαιο είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Αυτή ήταν η θέση μου από το 2012, δε θα αλλάξω τώρα που ψηφίστηκε το τρίτο μνημόνιο. 
Παράλληλα, η κυρία Κωνσταντοπούλου, προανήγγειλε την συνέχιση των εργασιών της επιτροπής Αλήθειας για το δημόσιο χρέος, παρά τη δική της αποχώρηση από τη Βουλή.
Στο πλαίσιο αυτό, διαμορφώνονται ήδη δομές, με στόχο,  όπως είπε η ΠτΒ να «μην πεθάνει το έργο της επιτροπής, ακόμα και  αν κάποιοι προσπαθήσουν να τη σκοτώσουν». «Η επιτροπή έχει ανακοινώσει το χρονοδιάγραμμά της. Ανεξαρτήτως της βούλησης της επόμενης ηγεσίας της Βουλής, τα μέλη της επιτροπής θα συνεχίσουν να υπηρετούν το σκοπό, για τον οποίο συγκροτήθηκε, με άλλα μέσα», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Η  Πρόεδρος της Βουλής, η οποία διατηρεί τον θεσμικό της ρόλο μέχρι την εκλογή νέου Προέδρου, έκανε παρουσίαση του πεντάμηνου έργου της Επιτροπής, παραθέτοντας στοιχεία που αφορούν στις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, από το δημοψήφισμα έως και το τρίτο πακέτο στήριξης (μνημόνιο).  Η επιτροπή, στα συμπεράσματά της, χαρακτηρίζει δεσμευτικό το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου, σημειώνοντας πως το αποτέλεσμά του απαγορεύει από τις μελλοντικές ελληνικές κυβερνήσεις να συνάψει συμφωνίες με παρόμοιο- του ερωτήματος- περιεχόμενο. Χαρακτηρίζει δε απεχθές, παράνομο και αθέμιτο το τρίτο μνημόνιο που υπέγραψε  η προηγούμενη κυβέρνηση λόγω  του γεγονότος πως η σύναψή του βασίστηκε στις προηγούμενες δανειακές συμβάσεις.  
Πάντως η κ. Κωνσταντοπούλου εμφανίστηκε και πάλι ενοχλημένη από τον τρόπο που προβλήθηκε το έργο της επιτροπής. Όπως είπε, η επιτροπή λοιδορήθηκε, χλευάστηκε και δεν είναι τυχαίο ότι η υπόθεση με το λάστιχο βγήκε πέντε μέρες μετά την ίδρυσή της. Αναφερόμενη τέλος στο κόστος της Επιτροπής Αλήθειας, η κ. Κωνσταντοπούλου, ανακοίνωσε ότι συνολικά άγγιξε τα 112.000, σπεύδοντας ωστόσο να διευκρινίσει πως κατά την εννεάμηνη θητεία της, η Βουλή έχει μειώσει τα έξοδά της σε σχέση με το αντίστοιχο περσυνό διάστημα κατά 12,5 εκατ. ευρώ.  

newpost
http://greeknation.blogspot.gr/2015/09/blog-post_877.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters