Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

TWEET THΣ ΝΑSA ΣΚΟΡΠΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ! Έρχεται το τέλος του κόσμου μέχρι τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου

KAT1-780x358 
Σύμφωνα με όλους εκείνους που έχουν δημιουργήσει τα σενάρια μετά την πτώση του αστεροειδούς στη Γη θα ακολουθήσουν τεράστιες κλιματολογικές αλλαγές που θα οδηγήσουν στο τέλος του κόσμου!Αναφέρουν πως μερικά τμήματα της Γης θα υποφέρουν από ξηρασία, ενώ άλλα θα πνίγονται από τις καταιγίδες.
Πάντως σε κάθε περίπτωση, ο ιστότοπος Skeptoid, συνέταξε μια λίστα των γεγονότων που, σύμφωνα με συνωμοσιολογικούς κύκλους, θα μπορούσαν να…δρομολογήσουν το Τέλος τα οποία λαμβάνουν χώρα μέσα στον Σεπτέμβριο του 2015.
tweet
συντέλεια
Η εβραϊκή γιορτή του Γιομ Κιπούρ
Η συνάντηση Ομπάμα με τον Πάπα Φραγκίσκο στον Λευκό Οίκο
Η φθινοπωρινή ισημερία
Η μουσουλμανική γιορτή Άιντ αλ Άντχα
Πέρασμα του κομήτη 67Ρ κοντά από τη Γη
Επανεκκίνηση του CERN Large Hadron Collider (γνωστές οι θεωρίες περί ανοίγματος πύλης σε νέα διάσταση κ.ο.κ)
Τέλος της αμερικανικής στρατιωτικής άσκησης Jade Helm
Έναρξη μιας νέας πρωτοβουλίας του ΟΗΕ (Agenda 2030)
Το τέλος του τελευταίου από τα «Τέσσερα Ματωμένα Φεγγάρια»
Αναμενόμενη οικονομική κατάρρευση (με αφορμή την αναταραχή στην Κίνα)
Το τέλος του έτους Σεμιτάχ στο εβραϊκό ημερολόγιο
Την προφητεία για την καταστροφή του κόσμου μέσα στην εβδομάδα και συγκεκριμένα σήμερα έκανε και ο Αιδεσιμότατος Εφρέν Ροντρίγκεζ ο οποίος είχε δηλώσει ότι ένας κομήτης έρχεται καταπάνω μας αρκετό καιρό πριν.

 
Ο ίδιος είχε κατηγορήσει τους επιστήμονες ότι ενώ το ξέρουν δεν έχουν ανακοινώσει τίποτα και έτσι μόνο οι πλούσιοι και διάσημοι θα προφυλαχθούν και θα επιζήσουν.
medicalland.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters