Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.» (βίντεο)

https://www.facebook.com/groups/1503257103321480/

https://www.facebook.com/groups/1503257103321480/

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: [ «Είμαι διορισμένος Πρόεδρος , δεσμευόμαστε ότι σε είκοσι (20) μέρες έως ένα μήνα , θα γίνει Συνέδριο από τους εκλεγμένους όλων των «Ε.ΣΥ.» στην Ελλάδα , όπου εκεί θα βγει ο πραγματικός Πρόεδρος και όλος ο μηχανισμός έτσι όπως ορίζει το καταστατικό του Φορέα των «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ». Εκείνο που θέλω να δηλώσω αγαπητοί Συνέλληνες , είναι ότι είμαστε αναγκασμένοι , μετά από χιλιάδες χρόνια , και η Ελλήνων Συνέλευση που είχε γίνει επί Μεγάλου Αλεξάνδρου , αλλά και το όνειρο το Καποδίστρια που δεν έγινε πραγματικότητα και μετά επήλθαν όλα αυτά τα δεινά της κομματοκρατίας και των ξένων επιρροών στη χώρα μας , όχι μόνο είμαστε αναγκασμένοι , αλλά και υποχρεωμένοι να ανοίξουμε την «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» και να εγκαθιδρύσουμε την ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ . ]

 

http://alfeiospotamos.gr/?p=17858

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters