Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΡΩΣΙΑ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΝΟRD STREAM 2″ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΑ !

2015090415560158 


ΕΚΤΑΚΤΟ.. ΚΟΡΟΙΔΑ ΒΑΛΚΑΝΙΟΙ !!!

Η ΡΩΣΣΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ ΒΛΑΔΙΒΟΣΤΟΚ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ «ΝΟRD 2″ (ΒΛΕΠΕ ΧΑΡΤΗ) Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΡΩΣΣΙΚΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΜΕΣΩ ΒΑΛΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ!!!

ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΚΗΣ ΓΚΑΖΠΡΟΜ ΑΛΕΞΕΙ ΜΙΛΕΡ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΛΛΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ.

Η ΡΩΣΣΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΓΩΓΟ 55 ΔΙΣ.ΚΥΒΙΚΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ!!!..

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΣΦΥΟΚΑΜΨΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΗΣΥΧΟΙ!!!

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΡΠΙΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ «SOUTH STREAM»ΣΤΕΦΘΗΚΕ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΤΟΦΡΑΓΚΟΙ ΠΗΡΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕΙΝΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΜΠΑ ΣΤΟ ΚΟΥΤΕΛΟ ΤΟΥ ΝΟΜΙΜΟΦΡΟΝΟΣ ΝΑΤΟΙΚΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΜΑΛΑΚΙΟΥ..

ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ

http://www.newrussia.gr/index.php/site/article/ektakto-koroida-balkanioi

http://alfeiospotamos.gr/?p=17581

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters