Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

"ΜΥΡΙΖΕΙ ΑΙΜΑ" Κυρά Τασία ΑΚΟΥΣ; Μάχες σώμα με σώμα στο λιμάνι της Μυτιλήνης. ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ


Μάχες σώμα με σώμα στο λιμάνι της Μυτιλήνης αλλά και στον καταυλισμό του Καρά Τεπέ ξέσπασαν την Κυριακή, ανάμεσα στις ειδικές δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος και κυρίως Αφγανών λαθρομεταναστών και Αράβων προσφύγων. Οι μεν Αφγανοί διεκδικούν ισότιμη μεταχείριση με τους Άραβες και κυρίως τους Σύρους πρόσφυγες, ενώ οι δε δεύτεροι απαιτούν την άμεση αποχώρηση τους από το νησί.  Όλα αυτά βέβαια...
έχουν σαν αποτέλεσμα οι προσπάθειες καταγραφής να μην αποδίδουν και χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες να συνωστίζονται χωρίς δυνατότητα αποχώρησης από το νησί. Τα πρώτα επεισόδια ξεκίνησαν με την άφιξη του «Ελευθέριος Βενιζέλος», 

 
νωρίς το πρωί της Κυριακής όταν πολλές εκατοντάδες Αφγανοί κυρίως μετανάστες επιχείρησαν να μπουν στο λιμάνι και να εισβάλουν χωρίς ταυτοποίηση και χωρίς εισιτήριο στο πλοίο. Το γεγονός αντιμετωπίστηκε από δυνάμεις των ΜΑΤ που αναχαίτισαν τους Αφγανούς που ας σημειωθεί ότι έσειαν και μια σημαία του Αφγανιστάν, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Τα μέτρα της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της κατάστασης στη Μυτιλήνη

 
Μυτιλήνη: Εριξαν μολότοφ εναντίον λάθρο
Ακολούθησε η προσπάθεια να διοχετευτεί μεγάλος αριθμός Σύρων προσφύγων στον καταυλισμό του Καρά Τεπέ απ’ όπου θα έπαιρναν αμέσως το απαραίτητο δικαιολογητικό ώστε να επιστρέψουν στο λιμάνι και να επιβιβαστούν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» που σημειώνεται ότι ήταν άδειο.

Εκεί υπήρξε νέα ένταση από ομάδες νεαρών Αράβων που προσπαθούσαν να μπουν στον περίκλειστο χώρο του λιμανιού και να επιβιβασθούν πρώτοι στα λεωφορεία προς τον καταυλισμό.

 
Το σκηνικό συγκρούσεων, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μεταφέρθηκε στον καταυλισμό του Καρά Τεπέ, όταν και ξεκίνησε η καταγραφή των Σύρων προσφύγων. 

Μισή ώρα αφότου ξεκίνησε διακόπηκε η καταγραφή όταν μεγάλες ομάδες νεαρών επιτέθηκαν στο χώρο της καταγραφής ζητώντας να προηγηθεί η δική τους καταγραφή. 

Τελικά η καταγραφή διακόπηκε, οι Σύροι αντιμετωπίσθηκαν από δυο διμοιρίες των ΜΑΤ, ενώ από τις συγκρούσεις τραυματίσθηκαν δυο άνδρες του Λιμενικού Σώματος και τρεις μετανάστες και πρόσφυγες. 

Πολλοί ακόμα τραυματίες κυρίως γυναίκες και παιδιά με αναπνευστικά προβλήματα από το συνωστισμό στο λιμάνι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

ΠΗΓΗ VIDEO: lesvosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters