Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

«ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΔΩ;»

  • Δεν αμφιβάλλω καθόλου για τα γεγονότα στην Συρία ...το Ποιοι , Ποτε , Γιατι θα το δείξει η Ιστορια !!!
    Θελω όμως να μοιραστώ κάποιες σκέψεις - τροφή για συζήτηση - που αφορούν το ευρύτερο μεταναστευτικό πρόβλημα ...
    1) σε όλο τον προηγούμενο αιώνα έγιναν μερικοί ,απο τους πιο φονικους , Παγκόσμιοι Πόλεμοι...δεν θυμάμαι να διάβασα κάπου για τέτοιων διαστάσεων μεταναστευτικά ρεύματα ...η ίδια η Γερμανία ειχε καταστραφεί δυο φορές !!! πόσοι Γερμανοί μετανάστευσαν ????
    2) πρόσφατα στα βόρεια σύνορα μας , ισοπεδωθηκε η Σερβία ...πόσους μετανάστες είδαμε τουλαχιστον στην χώρα μας ?
    3) επίσης πολυ πρόσφατα στην γειτονιά μας στο Ιράκ εγινε ένας τραγικός πόλεμος με χιλιάδες νεκρούς ...πόσους Ιρακινούς μετανάστες είδαμε ????
    4 ) δυο τραγικούς πολέμους πέρασε το Αφγανιστάν ενα με τους Ρώσους και ενα με τους Αμερικανούς...ποιος είδε Αφγανούς μετανάστη ???
    5) οταν διάλυσανε την Λιβυη οι Σύμμαχοι μας , όσοι απο τους Λιβυους ηταν τραυματίες , νοσηλεύτηκαν αξιοπρεπέστατα στην Δύση - και σε μας - με την οικονομική υποστήριξη των Εμιρατων , αλλα μετα πίσω στην πατρίδα τους ...είδατε εσείς πρόσφυγες και μετανάστες Λιβυους τότε, η Αιγύπτιους η Παλαιστινίους , που θα είχαν και καθε λόγο να σηκωθούν και να φύγουν οπου γης !!!
    Τι στα Κομμάτια εγινε στην Συρία διαφορετικό ...
    6) γιατι οι Χριστιανοί Συροι δεν μεταναστεύουν ???
    7) γιατι δεν υπάρχουν μετανάστες για την Ρωσία ???
    8 ) αυτα τα τεράστια ποσά που ξοδεύονται για την μετακίνηση τους , τα δίνουν πραγματικα αυτοί οι ίδιοι οι φτωχό διάβολοι , Πακιστανοί κλπ. Μα γιατι ????
    με τα λεφτά αυτα , αν ηταν πραγματικα δικα τους , θα μπορούσαν να εχουν σούπερ μάρκετ στις πατρίδες τους και να ζουν αξιοπρεπώς ...τους τα δίνουν άλλοι και ποιοι ??? ειναι συμπατριώτες τους η Ευρωπαίοι που ενδεχομένως προσβλέπουν στην εκμετάλλευση τους ...κι αν ειναι ετςι γιατι υποκρίνονται οτι δεν τους θέλουν
    9) και τι σόι ¨ταλαίπωροι ¨ ειναι αυτοί οι μετανάστες που βγάζουν selfies μόλις αποβιβαστουν , που νοικιάζουν jet ski , ξενοδοχεία , πούλμαν , και γενικά επιδεικνύουν πρωτοφανή οικονομική άνεση

Εχει κανεις καμμια ιδέα και παραπάνω πληροφόρηση ??
 
 
 
http://amphiktyon.blogspot.gr/2015/09/blog-post_25.html



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters