Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Κύριοι της Ψυχιατρικής επιστήμης, εάν δεν λύσετε το ψυχοπαθολογικό θέμα των πολιτικών, καλά θα κάνετε να σκίσετε όλοι τα πτυχία σας


Με εντυπωσιάζει το πάθος με το οποίο όλοι οι πολιτικοί στη χώρα μας διεκδικούν την εξουσία, είναι ένα πάθος απίστευτο, τρομερό. Αυτό το πάθος διακατέχει όλους τους πολιτικούς που μετέχουν στη Βουλή με εξαίρεση αυτούς του ΚΚΕ. Αυτοί δεν έχουν το πάθος της εξουσίας, έχουν το πάθος της Υπέρτατης Αλήθειας, την κατέχουν, είναι ζηλωτές της αλήθειας, της μίας και μοναδικής. 

Του ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ (Γ.Α.)

Δεν μιλάνε με κανένα, δεν ασχολούνται με κανένα, πετάνε που και που έναν αφορισμό και αυτό είναι. Χιλιοειπωμένα και βαρετά πράγματα βρε παιδί μου. Μυρίζουν ναφθαλίνη, γεροντίλα και καμαρίλα. Ακόμη και η αρτηριοσκληρωτική Καθολική Εκκλησία προσπαθεί να ανανεωθεί, ΟΧΙ όμως και το ΚΚΕ.

Οι άλλοι όμως; Όλο νιάτα, ζωτικότητα, πάθος, θέλουν να μας σώσουν, ακόμα κι’ αν εμείς δε θέλουμε, με το ζόρι βρε αδερφέ. Κάτω όμως από τον μανδύα του σταυροφόρου που θέλει να θυσιαστεί για να μας σώσει φοράνε όλοι τη στολή της εξουσίας.

Τελικά αποδεικνύεται ότι όλοι αυτοί οι μεγάλοι ψυχολόγοι όπως ο Γιουγκ, ο Φρόιντ κ.λπ. ασχολήθηκαν με λάθος πράγματα. Θέλησαν να καταλάβουν και να ερμηνεύσουν την ψυχολογία και τη συμπεριφορά κάποιων κοινών ανθρώπων. Και; Ας δεχτούμε λοιπόν ότι το πετύχανε σε ένα βαθμό, ποιο ήταν το θετικό αποτέλεσμα από αυτό; Ποιον βοήθησαν;

Άντε τους ίδιους τους πάσχοντες και το στενό οικογενειακό τους κύκλο. Αυτό όμως δεν προσφέρει στο σύνολο της ανθρωπότητας. Ενώ αν είχαν καταφέρει να διαγνώσουν και να ερμηνεύσουν την ψυχοπαθολογία και τη συμπεριφορά των πολιτικών και την αρχομανία τους, τότε σίγουρα θα άξιζαν στο διηνεκές την παγκόσμια ευγνωμοσύνη όλων μας, γιατί οι πολιτικοί επηρεάζουν τις ζωές όλων μας.

Γιατί το λέω αυτό; Είναι απλό να καταλάβει κανείς τι εννοώ, εάν κάνουμε ένα παραλληλισμό. Σε μία εταιρεία μετά από δεκαετίες κακοδιαχείρισης, φορτωμένη με απίστευτα χρέη που δεν μπορούν να αποπληρωθούν, που η προηγούμενη διοίκηση παραιτήθηκε απελπισμένη και πού έχει οριστεί σύνδικος από το δικαστήριο, οι μέτοχοί της αναζητούν νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο και ΔΣ.
Δεν ξέρω κανένα λογικό άνθρωπο που να ήθελε την θέση αυτή, εσείς; Ούτε εσείς φαντάζομαι να ξέρετε κανένα. Επομένως, γιατί οι πολιτικοί μας διαγκωνίζονται για να αναλάβουν την ευθύνη του να κυβερνήσουν μία χώρα που είναι είδη χρεοκοπημένη;

Δεν έχω διαβάσει πουθενά μία λογική εξήγηση γι’ αυτό. Κατά συνέπεια, η όποια εξήγηση πρέπει να εντάσσεται στη σφαίρα του παραλόγου. Άρα, μόνο η ψυχιατρική θα μπορούσε να την ερμηνεύσει.
Δυστυχώς όμως για μας, η Ψυχιατρική αρνείται να ασχοληθεί με αυτό το παγκόσμιο πρόβλημα και ασχολείται με το αν είχα δυστυχισμένα η όχι παιδικά χρόνια και αν μισώ τη μαμά μου…

Κύριοι της Ψυχιατρικής επιστήμης, εάν δεν λύσετε το ψυχοπαθολογικό θέμα των πολιτικών, καλά θα κάνετε να σκίσετε όλοι τα πτυχία σας, να πάψτε να ασχολείστε με την μαμά μου, να με ρωτάτε αν έβρεχα το κρεβάτι μου μικρός και να πάτε σπίτι σας μέχρι να λύσετε αυτό το παγκόσμιο πρόβλημα.
 
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2015/09/blog-post_35.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters