Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Παπαδήμος, Χαρδούβελης, Δένδιας, Μαυραγάνης νύχτα στο σπιτι του συνεταίρου του Σορος και κολλητού της Μαργαριτας!

Διαβάστε με ποιους κάνουν παρέα τα ζαβά της πολιτικής:
Αποκάλυψη: Αυτός είναι ο άνθρωπος του Σόρος, που θα διαχειριστεί τα "πορτοκαλί κονδύλια" στην Ελλάδα. Όλο το παρασκήνιο.

Παπαδήμος, Χαρδούβελης, Δένδιας, Μαυραγάνης στην οικία του κ. Στέλιου Ζαβού ανήσυχοι για τον Καπιταλισμό!
Στο πανέμορφο διαμέρισμα του κ. Στέλιου Ζαβού επί της Βασιλίσσης Σοφίας 39 οι καλεσμένοι του κ.κ. Παπαδήμος, Χαρδούβελης, Δένδιας, Μαυραγάνης αγωνιούσαν για την τύχη του καπιταλισμού.
Αυτό ήταν το θέμα της συζήτησης στο δείπνο που ακολούθησε την εκδήλωση των αποφοίτων του Χάρβαρντ.
Τι ειπώθηκε σ΄αυτόν τον δείπνο-εδώ όπου ένα από τα προβεβλημένα στελέχη μιλούσε επί 24 λεπτά για τον κίνδυνο που διατρέχει ο καπισταλισμός;
-Οτι γνωρίζαμε ως σήμερα για τον καπιταλισμό θα πρέπει να το ξεχάσουμε.
-Για να αναπτυχθεί ένα μοντέλο θα πρέπει να σταματήσουν οι κρατικές παρεμβάσεις και να αναπτυχθεί νέα δυναμική μέσα από την κανοτομία.
-Οι κρατικοί μηχανισμοί να μείνουν έξω από τα σχέδια για να αναπτυχθεί ο καπιταλισμός.
Αλλο θέμα ήταν οι εκτιμήσεις για την ελληνική οικονομία για την οποία οι παριστάμενοι υπουργού συμφώνησαν ότι βρίσκεται σε φάση εκκίνησης αλλά θα πρέπει να σταματήσει η πολιτική αστάθεια "αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται στο ορατό μέλλον"!!!
Κι αυτή η αποκάλυψη από τον συγκλονιστικό σημερινό ΒΗΜΑτοδότη, ο οποίος σημειώνει ότι οι παριστάμενοι-οι οποίοι απολάμβαναν λαχταριστή σφυρίδα- έδωσαν Δέσμευση Εμπιστευτικότητας!!!
Ο κ. Στέλιος Ζαβός είναι ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Zeus Capital Partners LP, ενώ υπήρξε ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Continental American Capital, η οποία δραστηριοποιείται στον επενδυτικό και οικονομικό τομέα των ακινήτων.
Πρόκειται για έναν εκ των πιο δραστήριων Ελλήνων εκπροσώπων του διεθνούς χρηματοοικονομικού τομέα, με αντικείμενο των δραστηριοτήτων του τον τραπεζικό κλάδο, καθώς και αυτόν των ακινήτων τόσο στο αμερικανικό έδαφος όσο και στη ΝΑ Ευρώπη και ειδικά στην Ελλάδα, την Κύπρο, την Τουρκία, τη Βουλγαρία, την Κροατία, τη Σερβία και το Μαυροβούνιο. Χαρακτηριστικό είναι ότι η πλειονότητα των διοικητικών στελεχών της εταιρείας Zeus Capital Partners LP είναι ελληνικής καταγωγής.
Ο κ. Ζαβός διαχειρίστηκε ακίνητα αξίας εκατομμυρίων δολαρίων, στον τομέα τόσο της επαγγελματικής στέγης όσο και των ιδιωτικών κατοικιών, ενώ ηγήθηκε της οργάνωσης και σύστασης της εμπορικής τράπεζας Interbank of New York.
'Εχει θητεύσει σε διευθυντικά πόστα της Citi-bank και της Johnson & Johnson, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι είναι απόφοιτος του Athens College, διαθέτει μάστερ πολιτικού μηχανικού από το Πολυτεχνείο Αθηνών και άλλο ένα από την οικονομική σχολή του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ. Επίσης είναι πρόεδρος του Harvard Business School Club στην Ελλάδα.

http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/11/blog-post_859.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters