Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Διαμάχη μεταξύ Τούρκων ναζί για το ποιος έσφαξε πιο πολλούς στην Κύπρο! Μιλάμε για τα δυο μεγαλύτερα κομματα…


Ο τότε αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Νετζμεντίν Ερμπακάν ήταν αυτός που ξεκίνησε την εισβολή στην Κύπρο, δήλωσε ο Τούρκος αντιπρόεδρος Μπουλέντ Αρίντς, λέγοντας ότι με τον Ερμπακάν τα πράγματα ήταν διαφορικά από το 1963 και 1967 που οι τουρκικές κυβερνήσεις δεν επέδειξαν θάρρος για να εισβάλουν στην Κύπρο.

Να σημειωθεί ότι στην Τουρκία κάθε φορά που οι ισλαμιστές λένε ότι ο Ερμπακάν ξεκίνησε την εισβολή στην Κύπρο και όχι ο Ετζεβίτ προκαλούν τις αντιδράσεις του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος, του οποίου ήταν τότε ηγέτης ο Ετζεβίτ.
Ο Μπουλέντ Αρίντς σε ομιλία του στο συνέδριο του κόμματός του στην περιοχή Σιντζάν της Άγκυρας είπε ότι θυμήθηκε τον ισλαμιστή ηγέτη και δάσκαλό του Νετζμεντίν Ερμπακάν επειδή από εκεί οι στρατηγοί είχαν περάσει τα τεθωρακισμένα τους τον Φεβρουάριο του 1997 για να εκφοβίσουν την κυβέρνηση Ερμπακάν.
“Χθες γιορτάσαμε την 31η επέτειο” του ψευδοκράτους., είπε “Η επιχείρηση του 1974 και η απόβαση στην Κύπρο ήταν μεγάλη επιτυχία του πρώην Προέδρου της Τουρκίας Νετσμεντίν Ερμπακάν”, πρόσθεσε, αφήνοντας αιχμές εναντίον του τότε πρωθυπουργού Μπουλέντ Ετζεβίτ, του πρωθυπουργού της εισβολής.
“Το 1963 και το 1967 οι Τ/κ ήταν θύματα δολοφονίας αλλά τότε δεν υπήρξε θάρρος, εμπιστοσύνη και υπευθυνότητα. Εννέα μήνες μετά τον συνασπισμό του κόμματος Ετζεβίτ και του Ερμπακάν έγινε πραξικόπημα από τους Ε/κ αλλά τα πράγματα τότε ήταν διαφορετικά. Το 1974 με τον Ερμπακάν έγινε απόβαση στην Κύπρο.
Οι αφίσες του Ετζεβίτ ήταν σε όλην την Τουρκία με στρατιωτικό κράνος στο κεφάλι, ενώ τον Ερμπακάν προσπαθούσαν να τον δυσφημίσουν. Τελικά κάποιοι χάλασαν τη συμμαχία και ήθελαν να πάνε σε πρόωρες εκλογές αλλά ο Ετζεβίτ δεν μπορούσε να πάρει απόφαση για πρόωρες εκλογές. Τότε ο μακαρίτης δάσκαλός μας Ερμπακάν ήταν απλώς αντιπρόεδρος της κυβέρνησης συνασπισμού, αλλά με το λόγο του, την ικανότητά του και την πίστη του ήταν αυτός που ξεκίνησε την απόβαση στην Κύπρο”, είπε ο κ. Αρίντς.
Πηγή ΚΥΠΕ
Δημητρης Καμμενος
ΠΠ

olympia.gr

http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/11/blog-post_930.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters