Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Εδώ Πολυτεχνείο, σας μιλά η σιωνιστική προπαγάνδα. Αφήστε μας να σας κυβερνήσουμε

Και ήρθαν οι ¨δημοκράτες¨ το 1974 να μας κυβερνήσουν, ήρθαν οι εβραιοφάρες των Καραμανλικών και Παπανδρεϊκων να μας σκλαβώσουν οριστικά. Φώναζαν οι Παπαρήγες και οι Δαμανακίδες, κατά της χούντας, των ΗΠΑ και της Ευρώπης, και τώρα έγιναν επίτροποι της Ευρώπης με μισθό δεκαπέντε χιλιάδες ευρώ το μήνα. Αριστεροί ιδεολόγοι με φουσκωμένη δεξιά τσέπη.
Αυτή η γενεά μας κυβερνά τώρα, η γενεά του Πολυτεχνείου. Η γενεά που κατέστρεψε, πούλησε και διαστρέβλωσε τα ήθη, τα έθιμα και την ιστορία μας. Η γενεά της αληθινής χούντας και της απολυτής σιωνιστικής προπαγάνδας. Η γενεά που έκανε τους Έλληνες να φοβούνται να πουν ότι είναι Έλληνες και έκανε έναν ολόκληρο λαό θύμα ρατσισμού στην ίδια του την χώρα. Η γενεά που μας άφησε χρωστούμενα για άλλες επτά γενιές. Που πούλησε την εθνική κυριαρχία μας, το σύνταγμα, τα εδάφη μας και τον ορυκτό πλούτο. Η γενεά που ψάχνει με το ζόρι να βρει νεκρούς στο πολυτεχνείο, ενώ αγνοεί τους δέκα χιλιάδες Έλληνες ¨δολοφονηθέντες¨ που προέκυψαν από την δική της πολιτική και οικονομική χούντα. Σήμερα αυτή την γενεά γιορτάζουμε. ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ. ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ. Εμείς φταίμε που δεν τους έχουμε κρεμάσει στο σύνταγμα…

diogeneis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters