Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020

ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΝΕΒΗ ΧΘΕΣ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Κάτι τρέχει με τον Πλανήτη Γη,το τελευταίο χρονικό διάστημα,στα δεδομένα της λεγόμενης "Αντήχησης του Schumann".
Η Αντήχηση Schumann είναι η συχνότητα του πλανήτη Γη και συνήθως βρίσκεται στα 7,83 Hertz.Αλλά τον τελευταίο καιρό βλέπουμε,να έχει κορυφωθεί αρκετά και να ξεπερνάει το 40 και κατά διαστήματα φθάνει περίπου τα 70 Hertz.
Η αντήχηση αυτή μπορεί να επηρεάσει την Γη,αλλά να ευθυγραμίσει και να εφαρμόσει αλλαγές στην ανθρωπότητα και την ανθρώπινη συνείδηση.Επίσης είναι ο παλμός της Γης και η δόνηση της Γης από άλλους.Είναι στην πραγματικότητα μία συχνότητα του πλανήτη μας η οποία μπορεί να αυξάνεται ή να μειώνεται κατά καιρούς και πολλοί πιστεύουν ότι επηρεάζει την συνείδηση μας.
Ακόμα και οι αστραπές μπορούν να επηρεάσουν αυτή τη συχνότητα σε παγκόσμιο επίπεδο,αλλά το τελευταίο χρονικό διάστημα οι αστραπές ήταν εξαιρετικά χαμηλές,ιδίως στις αρχές Σεπτεμβρίου 2020.
Κάτι λοιπόν συνέβη;
Στις τελευταίες δέκα ώρες της 16/3/19 υπήρξε μία ανωμαλία ή ενεργειακό μοτίβο στα δεδομένα συντονισμού Schumann και δεν φάνηκε σίγουρο από πού μπορεί να προέρχεται.
Επίσης στις 23:00 ώρα Γκρίνουιτς της 2/9/20 υπήρξαν δυνατοί ηλιακοί άνεμοι οι οποίοι προσέβαλαν τους αισθητήρες των μετρητών και ως εκ τούτου έπρεπε να ξαναρυθμιστούν.
Επίσης ηλιακοί άνεμοι στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου χτύπησαν την Γη.Οι ενδείξεις των μετρητών,για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα,έδειξαν μία μεγάλη ευθεία γραμμή.Οι επιστήμονες ανέφεραν ότι τα δεδομένα ήταν άκυρα από την ώρα 23:00 της 2/9/20 μέχρι στι 03:00 τις 5/9/20 και ως εκ τούτου αφαιρέθηκαν.
Επίσης οι επιστήμονες παρατήρησαν στις 4/9/20 ότι στις 06:00 το πρωί τα δεδομένα των 7,83 Hertz της συχνότητας της Γης έδειχναν 7,37 και στην συνέχεια στις 06:30 ανήλθε η ισχύ στα 23 Hertz.Μετά απ'αυτό οι επιστήμονες είδαν μια τεχνολογική επίδραση στο μαγνητικό πεδίο της Γης.
Ολη αυτή η ανωμαλία που παρουσιάσθηκε οφείλεται σε προσέγγιση εξωκοσμικών σκαφών.Οι διαστημικοί στόλοι της Συνομοσπονδιας των 13 Γαλαξιών της Ανδρομέδας δημιούργησαν αντίκτυπο,ο οποίος επηρεάσε το υπόβαθρο της Γης.Μετά απ'αυτό τα 7,83 Hertz της Γης κατέβηκαν στα 4 Hertz.Η συχνότητα αυτή των 4 Hertz και κάτω αντιστοιχεί στα κύματα Δελτα του εγκεφάλου μας.Αυτά παγώνουν την εξωτερική συνείδηση της ανακούφησης και της αναγέννησης.Σ'αυτή την συχνότητα αντιστοιχούν,ο βαθύς συλλογισμός ενώ υπάρχει πρόσβαση στην βαθύτερη επίγνωση και την εν γένει γνώση.
Σαν ολόκληρη λοιπόν η ανθρωπότητα πέρασε ασυνείδητα σ'αυτή την κατάσταση εσωτερικής συνείδησης και του βαθέως συλλογισμού αυτόματα ή με κάποια παρέμβαση για κάποιο λόγο που η δική μας σκέψη δεν μπορεί να συλλάβει.
Εγινε λοιπόν ένα φαινόμενο ευρέως γνωστό που μόνο με υποθέσεις μπορεί να εξηγηθεί!!
Δείτε σχετικό video:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters