Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

Ο κορωνοϊός είναι εργαστηριακός ιός

Γεράσιμος Καλογεράκης 

«Ο κορωνοϊός είναι κατασκευασμένος και υπάρχει εμβόλιο αλλά το κρύβουν» ήταν η τοποθέτηση του αντιπρυτάνεως Ανδρέα Γιαννακουδάκη των Διοικητικών Υποθέσεων του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. 

Κάτι ήξερε και αυτό που έλεγε ήταν αλήθεια.

Την επομένη ημέρα αφού το σύστημα του «τράβηξε το αυτί» υπαναχώρησε και η τόλμη μετατράπηκε σε δειλία. Αυτό λέγεται ελεύθερη έκφραση γνώμης.


Ο κορωνοϊός είναι εργαστηριακός ιός που κατασκευάστηκε στα άκρως απόρρητα εργαστήρια βιοχημικού πολέμου, στην Νεβάδα των ΗΠΑ με εντολή του αποστατικού συμβουλίου του σιωνισμού «Superior Majesty» (Υπέρτατη Μεγαλειότης) για την δημιουργία πανδημίας με στόχο:

-Την αξιολόγηση των αντιδράσεων της ανθρωπότητας σε καταστάσεις πανικού, κοινωνικού χάους και οικονομικής κρίσεως.

- Την καταστροφή της παγκόσμιας οικονομίας κυρίως Κίνας και Ευρώπης και την ανακατανομή του παγκόσμιου οικονομικού πλούτου προς όφελος του σιωνισμού και των συνεργατών του.

-Τον εκτεταμένο εμβολιασμό με τον ερπετικό ιό ο οποίος θα τροποποιήσει των ανθρώπινο κώδικα γενετικής DNA με ανυπολόγιστες καταστροφές στο μέλλον.

Συνέλληνες

Κλείστε τις τηλεοράσεις και μην πανικοβάλλεστε, θέλουν να μας γονατίσουν με τον ψυχολογικό πόλεμο.

Ο θόρυβος για τον ιό είναι αδικαιολόγητος αφού σε δύο εβδομάδες πέθαναν τρεις και διαπιστώθηκαν 96 φορείς.

O Ε.Ο.Δ.Υ. (Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας www.eody.gov.gr) ανακοίνωσε ότι στο διάστημα 27/1/2020 έως 2/2/2020 πέθαναν από γρίπη 38 άτομα και σύμφωνα με την ετήσια έκθεση 2018-2019 νοσηλεύτηκαν πέρυσι στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) για γρίπη συνολικά 374 άτομα από τα οποία πέθαναν 154 ασθενείς. Πόσες χιλιάδες ήταν αυτοί που δεν νοσηλεύτηκαν στις ΜΕΘ αλλά την πέρασαν στο πόδι.

Μην πανικοβάλλεστε, η Νέα τάξη πραγμάτων παίζει το τελευταίο χαρτί της, μετά το χρηματιστήριο και την απειλή της Τουρκία μας έστειλαν και τον κορωνοϊό.

Ακολουθείστε όλους τους κανόνες προστασίας που υποδεικνύουν οι ειδικοί αλλά να ΜΗΝ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΛΕΣΤΕ κρατείστε ψηλά τον ψυχισμό σας. Μπόρα είναι και θα περάσει.



http://www.ksipnistere.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters