Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

Μόνο σε 15 λεπτά: Ρώσοι επιστήμονες εφευρίσκουν φορητό εξοπλισμό δοκιμής κορονοϊών. ΒΙΝΤΕΟ

Μια ρωσική εταιρεία έχει αναπτύξει μια εξεταστική συσκευή δοκιμής κορώνας, η οποία θα πρέπει να παραδώσει το αποτέλεσμα σε μόλις 15 λεπτά. 
Η νέα μέθοδος είναι στην τελική της φάση, η συσκευή θα μπορούσε να παρουσιαστεί στο κοινό άμεσα. 
Ο γρήγορος έλεγχος του ιού corona εξαρτάται από την ανακάλυψη μιας φθηνής και πρακτικής μεθόδου δοκιμής... και οι Ρώσοι επιστήμονες μπορεί να έχουν βρει μια λύση. 
Αν οι προσπάθειες επικεντρωθούν στην ανακάλυψη, την καθυστέρηση και τον περιορισμό, η αναδόμηση θα μπορούσε να είναι ένα ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο.Καθώς η ιατρική κοινότητα συνεχίζει να εργάζεται για εμβόλιο κατά του COVID-19, οι ερευνητές ανέπτυξαν μια μέθοδο ανίχνευσης της λοίμωξης που μπορεί να δώσει ένα σαφές αποτέλεσμα σε μόλις 15 λεπτά. Αυτό αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων TASS .
Η συσκευή αναφέρεται ότι χρησιμοποιεί την ισοθερμική αλυσιδωτή αντίδραση πολυμεράσης. Για τη διεξαγωγή της ανάλυσης απαιτείται δείγμα βλέννας από τη μύτη ή το λαιμό.
Στις αρχές Φεβρουαρίου, το South China Morning Post ανέφερε ότι οι Κινέζοι γιατροί έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν μια φορητή συσκευή που μπορεί να διαγνώσει τον ιό Coruna 2019-nCoV (COVID-19) σε 40 λεπτά. Στις αρχές Μαρτίου, οι Ρώσοι επιστήμονες ανέφεραν ότι είχαν αναπτύξει μια συσκευή που ήταν σε θέση να διαγνώσει τον ιό corona σε μιάμιση ώρα.
Το ξέσπασμα του νέου ιού καταγράφηκε για πρώτη φορά από τις κινεζικές αρχές στην πόλη Wuhan. Οι περιπτώσεις της νέας μετάλλαξης του ιού κορώνας έχουν πλέον επιβεβαιωθεί σε περισσότερες από 100 άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας και της Γερμανίας.
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) κήρυξε την έκρηξη του ιού της κορώνας ως επείγουσα κατάσταση δημόσιας υγείας διεθνούς σημασίας. Την Τετάρτη, ο οργανισμός COVID-19 ταξινομήθηκε επίσημα ως πανδημία. Εκτός της Κίνας, οι περισσότερες περιπτώσεις του νέου ιού corona έχουν αναφερθεί στη Νότια Κορέα, το Ιράν και την Ιταλία.
Στην Κίνα, πάνω από 3.100 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, σχεδόν 60.000 άνθρωποι ανακτήθηκαν και ο αριθμός των ασθενειών έφθασε τις 80.700. Μέχρι σήμερα έχουν επιβεβαιωθεί παγκοσμίως πάνω από 110.000 περιπτώσεις κορωναϊών και περισσότεροι από 4.000 θάνατοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters