Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

Η Τουρκία Ζητάει Αίμα: Τουρκμένοι Μισθοφόροι Από Την Λιβύη Και Την Συρία Στον Έβρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοβαρή αποκάλυψη...
Σύμφωνα με πληροφορίες από τις ειδικές υπηρεσίες της αστυνομίας, όσοι προκαλούν στα σύνορα, δεν έχουν καμία σχέση με μεταναστευτικές ροές.

Πρόκειται για άτομα ηλικίας από 15 έως 40 ετών, εκ των οποίων οι περισσότεροι στην καταγωγή είναι ακραίοι τουρκμένοι μισθοφόροι. Πρόκειται για ανθρώπους που προέρχονται από την ίδια περιοχή, από την οποία η Τουρκία χρησιμοποιεί στον πόλεμο στην Λιβύη και στην Συρία.

Οι Τουρκμένοι είναι γνωστοί για τις φρικαλεότητές τους, όπου πολεμούν. Συνεπώς οι Τούρκοι αδιαφορούν αν θα χυθεί αίμα στον Έβρο.
Για την ώρα, η πρόκληση επεισοδίων από την τουρκική πλευρά, με ρίψεις χημικών και μολότοφ, αλλά και πρόκλησης πυρκαγιών σε διάφορα σημεία του φράχτη των Καστανεών, τα οποία επαναλήφθηκαν αργά χθες το απόγευμα, καθώς και τα διαστήματα ηρεμίας μεταξύ αυτών των επεισοδίων, που μπορεί να διαρκούν από κάποιες ώρες έως κάποιες ημέρες, συνθέτουν το σκηνικό στα ελληνοτουρκικά χερσαία σύνορα.

Την ίδια ώρα συνεχίζεται η ενίσχυση της φύλαξης της μεθοριογραμμής σε όλο το μήκος του νομού Έβρου, με δυνάμεις από το εσωτερικό της χώρας αλλά και με στελέχη της Frontex, οι αφίξεις των οποίων συνεχίζονται.

Σε ό,τι αφορά τον φράχτη, καθημερινά πραγματοποιούνται εργασίες επιδιόρθωσης και ενίσχυσής του, από τις αρμόδιες υπηρεσίες του στρατού, ώστε να διατηρήσει την αποτρεπτική του δυνατότητα, ενώ σχεδιάζεται και η επέκτασή του.

Σχεδόν δύο εβδομάδες μετά τη έξαρση της μεταναστευτικής κρίσης στον Έβρο, ο σχεδιασμός, η οργάνωση και η αποτελεσματικότητα της περιφρούρησης του ελληνικού εδάφους, όπως προκύπτει και από τα επίσημα στοιχεία συλλήψεων και αποτροπών, φαίνεται πως έχει επιτύχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters