Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ, ΑΦΓΑΝΟΙ, ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ, ΜΠΑΓΚΛΑΤΕΣ,... ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ;; ΟΡΙΣΤΕ Η ΑΠΆΝΤΗΣΗ. Από Sirpou Nikoletta


Καλημέρα σας. Σήμερα μιλούσα με μια γνωστή μου μαία, που ζει στη Β. Γερμανία στην πόλη Salzgitter κοντά στο Ανόβερο...στα ΒΔ δηλαδή της Γερμανίας. Είναι από την Ελλάδα με άδεια εργασίας σε μια ιδιωτική κλινική, εδώ και πάρα πολλά χρόνια, όπου και ξεγεννά γυναίκες. Ευγενική με έντονη την ανθρωπιστική της ευαισθησία και όρεξη για δουλειά για να βοηθήσει όπου χρειάζεται. 
Σε αυτήν την περιφέρεια λοιπόν, ζουν 150.000 μόνιμοι κάτοικοι και 6.000 μετανάστες σε 35 χωριά....

Οι περισσότεροι μετανάστες ζουν εκεί πολλά χρόνια τώρα και η ίδια θα βγει σε λίγα χρόνια στη σύνταξη.

Ζούσαν ειρηνικά και όμορφα, Έλληνες και πολλοί Τούρκοι,  τους οποίους η γυναίκα αυτή (η μαία) ξεγεννά. Επειδή έχει να κάνει με ιατρική και με γέννες, μου είπε ότι οι Τουρκάλες ειδικά της φιλούσαν τα χέρια όταν τις ξεγεννούσε, και οι άνδρες τους, πήγαιναν στον άνδρα της και του φιλούσαν τα χέρια! Το πρόβλημά τους είναι από την στιγμή που ήρθε το μεταναστευτικό κύμα από Αφγανιστάν, Αλγερία, Πακιστάν και Συρία. 


Από βαθιά ισλαμικά κράτη δηλαδή με ανθρώπους που γαλουχούνται με βαριά και φανατισμένα θρησκευτικά πιστεύω και καταπίεση που βγαίνει θυμός και μίσος προς τον δυτικό πολιτισμό! 
Ξεγεννάνε λοιπόν τις κοπέλες από κείνα τα μέρη (τους καινούριους πρόσφυγες δηλαδή, όπως μου είπε η ίδια) και μόλις γεννούν φτύνουν τις μαίες!!! Την ρώτησα με το στόμα ανοιχτό, γιατί??? Γιατί μου λέει τις ''ακουμπάμε'' πράγμα που είναι απαγορευμένο από τις θρησκευτικές αντιλήψεις τους.!!
 

Δεύτερον, σε μία κλινική πεντακάθαρη με αποστειρωμένα σεντόνια, τα πετάνε κάτω στο πάτωμα, λέγοντας να τα μαζέψουν οι καθαρίστριες... Βγάζοντας έτσι ένα μεγάλο μίσος για τις γυναίκες του δυτικού πολιτισμού που δεν φοράνε μαντίλες, τους ενοχλεί που βλέπουν τα μαλλιά των γυναικών αυτών.


 Η μαία ...η συγκεκριμένη... μου τα έλεγε αγανακτισμένη μιας που είναι υποχρεωμένη να κάνει ιατρικά ότι μπορεί γι αυτές τις γυναίκες οι οποίες αντιγυρίζουν μίσος και αντιπάθεια. Μια φορά βοήθησε μία γυναίκα να σηκωθεί από το κρεβάτι που είχε γάζες με αίματα, άνοιξε τον κάδο με το πόδι της για να την βοηθήσει να τα ρίξει μέσα, και αυτή αντίθετα τα έριξε επίτηδες έξω στο πάτωμα! 


 Οι μαίες εκεί, οι περισσότερες Γερμανίδες και Πολωνές έχουν πάθει πλάκα και δεν ξέρουν πώς να το αντιμετωπίσουν. Η συγκεκριμένη μαία επειδή είναι παλιά στην εργασία της τόσα χρόνια, δε διστάζει να τους κάνει παρατηρήσεις και να τις μαλώνει οι οποίες όμως δεν διορθώνονται, κουβαλάνε μίσος μέσα τους και θεωρούν ότι οι γυναίκες που δεν είναι μυημένες στον ισλαμισμό και δεν φοράνε μαντίλες, είναι ελευθέρων ηθών. 

Τρίτον τ
α παιδιά τα κάνουν το ένα μετά το άλλο... κι όλα είναι πληρωμένα!!! 1500 ευρώ για ένα φυσιολογικό τοκετό, και 4000ευρώ για καισαρική. Όλα τα πληρώνει το κράτος και μόλις γεννούν το κάθε παιδί παίρνει 700 ευρώ για τα πρώτα έξοδα. Τους παρέχει σπίτια επιπλωμένα καινούρια!! 


 Σε μια οικογένεια με 3 παιδιά π.χ. τους προσφέρθηκε ένα διαμέρισμα σε καινούρια πολυκατοικία, με 2 δωμάτια, και δεν δέχτηκαν να πάνε γιατί είχαν λέει 3 παιδιά.... παίρνουν επίδομα 340 ευρώ για το κάθε παιδί, 200 ευρώ για τον κάθε γονιό και 1400 ευρώ επίδομα για να ζήσουν. Δηλαδή 3000 ευρώ συνολικά επιδόματα, δωρεάν σπίτι επιπλωμένο πληρωμένους λογαριασμούς, και έξοδα γέννας ή νοσηλείας δωρεάν.

Τέταρτον σε διπλανή πόλη για να πας βράδυ περνώντας από κάποια χωριά είναι πολύ επικίνδυνα γιατί μετανάστες έχουν καταγραφεί περιστατικά με κλοπές και γενικά περιστατικά που κινδυνεύει η σωματική σου ακεραιότητα.


Κι έτσι δεν θέλουν άλλους μετανάστες! Μου είπε πολλά όσον αφορά τον προϋπολογισμό της Γερμανίας με πλεονάσματα, και με κρατήσεις φόρων των πολιτών, ντεμέκ για την ανάπτυξη της Ανατολικής Γερμανίας και στήριξη προς αυτήν, (έχουν φτάσει στο 65% φορολογία επί των εσόδων τους) και η αύξηση έχει αρχίσει από το 1989 με ελάχιστα χρόνια προθεσμίας. Μετά θα κατέβαινε. Δεν έχει μειωθεί η φορολογία τους με την δικαιολογία από τη Μέρκελ ότι έχουν το μεταναστευτικό.

Ούτε έναν επιπλέον δεν θέλουν στον τόπο τους!
Η μαία υποστηρίζει την απέλαση... Όλοι εκεί βγάζουν βίντεο και ενημερώνουν έτσι τους ομοεθνείς τους, ξεσηκώνοντάς τους να έρθουν κι αυτοί εκεί εφόσον είναι η γη της επαγγελίας γι αυτούς! Εννοείται ότι όταν κάποιοι αρχίσουν να δουλεύουν τους κόβονται τα πολλά επιδόματα. Χαζοί είναι λοιπόν? Δεν εργάζονται και αραδιάζουν παιδιά. 


ΓΙΑΥΤΌ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΛΠ. ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ. ΓΙΑΥΤΌ ΚΑΙΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ, ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΖΩΗΣ.
ΔΕΝ ΣΈΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΦΤΥΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΙ ΜΙΣΩΝΤΑΣ ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ ΆΛΛΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΑΝΤΊΛΗΨΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΣΜΌ.
...Τα συμπεράσματα δικά σας.

ΥΓ. Μου ειπε κι άλλα, αλλά θα τα γράψω κάποια άλλη στιγμή.



https://skeftomasteellhnika.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters