Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ




ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ: Δάκρυα πολλά μα πάνω απ όλα αυτό που συμβαίνει απότελεί της μεγάλης ... Υποκρισίας το ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ!!

Υποκρισία Νο1 :

Οι πρόσφυγες έρχονται «παράνομα» και «μυστικά» και εμείς τους καλοδεχόμαστε και τους βοηθάμε ενώ τα μεγάλα ΜΜΕ του πλανήτη παρουσάζουν ρεπορτάζ όπου τους καταστρέφουμε τις βάρκες εν πλω!

Κι ενώ τους βοηθάμε τόσο ως πολίτες όσο και ως κράτος, τα διεθνή ΜΜΕ παρουσιάζουν τους Τούρκους να τους απαγορεύουν να φεύγουν αλλά κλείνουν τις κάμερες όταν οι δουλέμποροι τους παίρνουν 1200 δολάρια από τον καθένα . Για ένα ταξίδι διάρκειας 30-40 λεπτών . Είναι ακριβό όμως γιατί είναι «παράνομο» παραδέχονται όσοι χύνουν κροκοδείλια δάκρια!

Υποκρισία Νο2:

Κάποιοι Τούρκοι που έρχονται σαν τουρίστες με το πλοίο από Αϊβαλί απελαύνονται γιατί ο έλεγχος διαβατήριων κρίνει ότι αποτελούν απειλή . Λες και ο «απειλητικός Τούρκος» δεν θα μπορούσε να έρθει με βαρκούλα χωρίς διαβατήριο σαν Ιρακινός .

Υποκρισία Νο3 :

Οι πρόσφυγες "μπορούν" να πάνε μόνο Λέσβο και Κω γιατί στα άλλα τα νησιά «απαγορεύεται» (από τους Τούρκους). Ο λόγος; Γιατί απέναντι από τη Χίο είναι ο Τσεσμες και απέναντι από τη Σάμο το Κουσαντασι όπου εκεί Τούρκοι, Γάλλοι, Γερμανοί, Ιταλοί αλλά κι ένας Ελληνας(!) έχουν μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες .

Υποκρισία Νο4 :

Όλοι οι πρόσφυγες ( όταν λέμε όλοι εννοούμε όλοι οι πρόσφυγες και όχι οι λαθρομετανάστες) έχουν στις τσέπες τους πάρα πολλά λεφτά . Οι οργανώσεις τους παρέχουν ρούχα (!) και φάρμακα (!) ενώ οι ίδιοι μπορούν να αγοράσουν μαγαζί ολάκερο . Τους αφήνουμε όμως μέσα στον ήλιο να περιπατάνε δεκάδες χιλιόμετρα δεν τους παρέχουμε μεταφορικό μέσον - αν και μπορούν και θέλουν να το πληρώσουν – και στο τέλος της διαδρομής τους δίνουμε ένα πολυφορεμένο ρουχαλάκι (που μπορεί να αγοράσουν όσα θέλουν καινούρια) για να κάνουμε τους ελεήμονες και να έχουν νόημα τα ... δάκρυα του ... αριστερού μας ματιού!

Υποκρισία Νο 5 :

Δρομολογούνται έκτακτα πλοία τα όποια μαζί μ αυτά της γραμμής έχουν πληρότητα 100% . Κι ενώ τα κέρδη είναι τεράστια το κράτος επιδοτεί τα έκτακτα πλοία αν και το εισιτήριο μ αυτά κοστίζει 60€ έναντι 45 € των δρομολογημένων (Αυτό στην Ελλάδα, είναι ξέρετε παράνομο γιατί το εισιτήριο είναι διατιμημένο με βάση τις μιλιομετρικες αποστάσεις !!!) . Και μην πει κανείς ότι έρχονται άδεια , γιατί σε κάθε διαδρομή τα καθαρά κέρδη είναι περισσότερα από 30.000 ανά δρομολόγιο .

Υποκρισία Νο 6 :

Για τα έκτακτα δρομολόγια των πλοίων τα εισιτήρια εκδίδονται από ένα γκισέ . Υπάρχει ουρά 2.000 ατόμων για να προμηθευτούν το εισιτήριο μέσα στον ήλιο και στη βροχή . Οπως καταλάβατε , όλο αυτό γίνεται για έναν! Γιατί ένας κερδίζει... όχι δύο ή τρεις!! Ένας μόνο πρέπει να κερδίζει για να έχουν νόημα τα ρουχαλάκια που τους δίνουμε!

Υποκρισία Νο7 :

Ο τελικός προορισμός των προσφύγων είναι τα σύνορα με την FYROM. Κι όμως εμείς πεισματικά τους πηγαίνουμε στον Πειραιά !!! Έτσι για να αυξήσουμε το κόστος και το χρόνο παραμονής τους στην Ελλάδα . Μυτιλήνη – Καβάλα – σύνορα κοστίζει 60 € και ο χρόνος είναι 11 ώρες . Μυτιλήνη – Πειραιά – σύνορα κοστίζει 120 € και ο χρόνος είναι 20 ώρες !!! Τι να πω τώρα εγώ που δεν είμαι αριστερός;;;

Mε λίγα λόγια συνοψίζοντας την μεγαλύτερη υποκρισία του αιώνα!!

Έχεις κάποιον στην Τουρκία που έχει 10,000 δολάρια στην τσέπη για να φτάσει Γερμανία. Δεν τον βάζεις σε κάποιο πλοίο να πληρώσει 10 € να φτάσει στην Ελλάδα αλλά του παίρνεις 1200 δολάρια και ως γνήσιος απόγονος του Τζένκινς Χαν ... τον ταλαιπωρείς και σε περιπτώσεις όπως η σημερινή, οι τούρκοι δουλέμποροι, δεν διαστάζουν να πνίξουν ακόμη και βρέφη και μικρά παιδάκια γιατί βλέπετε ... είναι «παράνομο» τόσο να φύγει ο λαθρομετανάστης από την Τουρκία και εξόχως «παράνομο» να μπει στην Ελλάδα .

Βέβαια με τον τρόπο αυτό, κατάφεραν και πέρασαν 400.000 σε μερικούς μήνες !!!!

Ολοι αυτοί αλλά και οι επόμενοι, έρχονται Ελλάδα αφού προηγουμένως τους βγάλουν την ψυχή οι τούρκοι δουλέμποροι, κι αφού τους αναγκάσουμε να περπατήσουν 30-50 χιλιόμετρα στο νησί της Λέσβου και κατόπιν να περιμένουν ώρες ολάκερες για ένα εισιτήριο του που θα τους οδηγήσει Βόρεια!!! Αν αυτού εμείς τους πάμε ... Νότια... στον Πειραιά!!!

Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, τους δουλεύουμε κατάμουτρα, δίνοντάς τους μια ζακετούλα, την οποία την βρίσκουμε σε κάποιο σκουπιδιών μιας και δεν την χρειάζονται !!!

Κι όλα αυτά, για να μπορούν ελεύθερα και ανερυθρίαστα, κάποιοι τσογλαναρέοι να στήνουν ΜΚΟ και να κάνουν ... business as usual!!!

Αυτή τη φορά... Υστερόγραφο δεν έχει !!!!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΔΑΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters