Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

ΝASA: ''Έχουμε ενδείξεις ότι υπάρχει και ένα άλλο... Σύμπαν δίπλα στο δικό μας''

Η σκέψη ότι το δικό μας Σύμπαν ίσως δεν είναι το μοναδικό το οποίο προέκυψε από το Μπίγκ Μπανγκ δεν είναι σημερινή. Όπως υποστηρίζουν οι επιστήμονες, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το Σύμπαν στο οποίο βρισκόμαστε να είναι μέρος ενός πολύ μεγαλύτερου πράγματος -περίπου σαν φούσκες που δημιουργούνται στα παιδικά παιχνίδια- για τα οποία όμως ποτέ δεν θα μάθουμε με σιγουριά.

Όπως όμως με τις... φούσκες μπορούμε να έχουμε μία μικρή αίσθηση για το τι συμβαίνει σε περίπτωση που η μία πλησιάσει την άλλη και συγκρουστούν, αφήνοντας κάποια μικρά σημάδια. Κάτι τέτοιο υποστηρίζουν οι επιστήμονες ότι μπορεί να έχει συμβεί με ένα διπλανό Σύμπαν στο δικό μας, το οποίο πλησίασε αρκετά κοντά και έχει αφήσει εμφανή τα σημάδια του.

Για να βρουν τα ίχνη, οι επιστήμονες συνέκριναν έναν χάρτη της μικροκυματικής κοσμικής ακτινοβολίας του Σύμπαντος -το οποίο είναι τα απομεινάρια των πρώιμων εποχών της γέννησής του- με μία φωτογραφία από ολόκληρο τον ουρανό από το τηλεσκόπιο Πλανκ. Όταν συνέκριναν τη μία με την άλλη, υπήρχε μία απόκοσμη παρουσία φωτός στον ουρανό, που σύμφωνα με τους επιστήμονες θα μπορούσε να είναι η ένδειξη της σύγκρουσης με ένα άλλο σύμπαν.

Κάποιοι επιστήμονες δεν είναι σίγουροι ότι αυτό το επιπλέον φως έρχεται από ένα άλλο Σύμπαν. Και το περιοδικό Νew Scientist προειδοποιεί ότι μπορεί να υπάρξει μεγάλη απογοήτευση, υπενθυμίζοντας ότι κάτι τέτοιο έγινε και πέρσι, αλλά στο τέλος αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για αστρική σκόνη.

Όμως η NASA ελπίζει ότι με την συνέχιση του προγράμματος Pixie (Primordial Infation Exproler) το οποίο θα προσπαθήσει να διερευνήσει τις πρώτες ώρες μετά την έκρηξη του Μπιγκ Μπανγκ, θα μας δώσει πολύ πιο ακριβείς πληροφορίες σχετικά με αυτά τα σήματα. Και θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε πως το Σύμπαν εξαπλώνεται και να μάθουμε τι συμβαίνει έξω από το δικό μας Σύμπαν και αν αυτό που δημιουργήθηκε τελικά από την αρχική Μεγάλη Έκρηξη είναι κάτι πολύ πιο σύνθετο και ακόμα πιο ασύλληπτο από αυτά που μπορούμε να αντιληφθούμε με τα σημερινά μας μέσα.

...
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/10/nasa-exoume-endeixeis-gia-sympan-dipla-sto-diko-mas.html#sthash.QMnn5Qeq.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters