Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

Έκτακτο: Το Ιράν χτύπησε την Τουρκία!

texerani-copy-620x330

Ύστερα από τους πρόσφατους Τουρκικούς βομβαρδισμούς στο εσωτερικό της Συρίας και κατά των Κούρδων στο βόρειο Ιράκ, η Τεχεράνη αποφάσισε να κλείσει τα σύνορά της με την Τουρκία.

Αυτή η κίνηση είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί οικονομική «ασφυξία» στην Τουρκία, από την στιγμή που με αυτό τον τρόπο δεν μπορεί πλέον να έρθει σε επαφή με τουρκόφωνες αγορές της Κεντρικής Ασίας. Με βάση τις παρούσες συνθήκες όλες πλέον οι χερσαίες μεταφορές προς Κιργιστάν,Τουρκμενιστάν,Ουζμπεκιστάν,Τατζικιστάν, αλλά και στο Αζερμπαιτζάν (θα ακολουθηθεί εν μέρει η πιο ακριβή διαδρομή μέσω Γεωργίας) σταματούν μέχρι νεοτέρας.
Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα, το Ιράν κλείνοντας τα σύνορά του την Τουρκία δημιούργησε έντονο χάος στα τουρκικά φορτηγά με προορισμό την κεντρική Ασία και όχι μόνο, καταφέροντας ένα ισχυρό πλήγμα προς την τουρκική οικονομία. Αυτό συνέβη ύστερα από απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου του Ιράν με τον αρχηγό της ιρανικής στρατοχωροφυλακής, στρατηγό Hüseyin Aştari, να κλειδώνει τα σύνορα Ιράν -Τουρκίας στο βορειοδυτικό Ιράν.
Με το κλείσιμο των συνόρων να μεταφράζεται ως εχθρική εναντίων της Άγκυρας, η Τεχεράνη αποφασίζει να εκδώσει επίσημη απόφαση, στο εσωτερικό με της οποία αναφέρεται ότι έκλεισαν τα σύνορα λόγω των τελευταίων κινήσεων της Τουρκίας, οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα την αποσταθεροποίηση της ευρύτερης περιοχής.
Με το μέγεθος της ζημιάς για το Τουρκικό κράτος να είναι πολύ μεγάλο, η Τουρκία πρέπει να αναθεωρήσει τις κινήσεις της, μιας και το συγκεκριμένο γεγονός έρχεται να προστεθεί στην απώλεια ελέγχου της νοτιοανατολικής της επικράτειάς, οποία κατοικείται κατά 85% από κουρδικούς πληθυσμούς.
Τέλος, η Τεχεράνη αυτή την περίοδο αποφάσισε την εφαρμογή φιλικών κινήσεων προς τους Κούρδους που διαμένουν στην επικράτειά της, κάνοντας σαφές ότι με βάση τις τρέχουσες συνθήκες, είναι προς συμφέρον της να τους έχει ευχαριστημένους. Επίσης η διαμαρτυρία της κατά των τουρκικών βομβαρδισμών εναντίον Β.Συρίας και Β.Ιράκς μεταφράζεται ως ένδειξη «φιλικής βοήθειας» στο πρόσωπο των Κούρδων με το «Κουρδιστάν» να βρίσκεται προ των πυλών.
 


hellas-now.blogspot.com
http://lithosfotos.blogspot.gr/2015/08/blog-post_99.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters