Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

ΚΟΛΑΣΗ Ο ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ: ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΕ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΟΣΟΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ! ΘΕΑΤΡΟ ΤΑΡΑΧΩΝ Η ΑΘΗΝΑ!


Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ διαπράττει το μεγαλύτερο έγκλημα από συστάσεως του ελληνικού κράτους. Αντί να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της Πατρίδος βάζει βόμβα στα ίδια τα θεμέλιά της, με την εισαγωγή και εγκατάσταση χιλιάδων λαθρομεταναστών στην καρδιά της Αθήνας. 
Το χειρότερο, όμως, όπως επισημαίνει η δικηγόρος Αικατερίνη Παντελίδου η οποία απέστειλε εξώδικο στον πρωθυπουργό Τσίπρα, είναι ότι αυτοί οι ισλαμιστές που εγκαθιστά στον Βοτανικό η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ανήκουν σε εχθρικές μεταξύ τους αιρέσεις....
 
Είναι λοιπόν πέραν πάσης αμφιβολίας βέβαιον ότι πολύ σύντομα η Αθήνα θα γίνει θέατρο ταραχών και εκτρόπων (στην αρχή) από τις αλληλοεπιθέσεις που θα έχουν οι ισλαμιστές μεταξύ τους. Πολύ γρήγορα όμως αυτές οι ταραχές θα επεκταθούν μια και οι επιθέσεις θα στραφούν προς τους ίδιους τους πολίτες της πρωτεύουσας. Η ζωή στην Αθήνα θα μετατραπεί σε κόλαση! Θα γκετοποιηθεί ολόκληρη η πρωτεύουσα και όχι μόνο: πολύ σύντομα οι λαθρομετανάστες θα πληθύνουν στην Αττική, μια και καθημερινά εισβάλλουν εκατοντάδες στην Ελλάδα, με συνέπεια η κόλαση της Αθήνας να επεκταθεί σεό όλο το λεκανοπέδιο!

Και όλους αυτούς η κυβέρνηση Τσίπρα τους μονιμοποιεί, με συνέπεια να δημιουργείται βιαίως και παρανόμως ισλαμική μειονότητα εντός της Αττικής!!!
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/08/blog-post_425.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters