Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

ΒΟΛΟΣ, έγινε: "Της γυναικός της εκδιδομένης ... το σιδηρούν κιγκλίδωμα". Άσχημο κράξιμο του Δημ'αρχου στον Jeffry. ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ

mp1
Ο κακός χαμός έγινε σήμερα το μεσημέρι στο ξενοδοχείο “Park” του Βόλου, όπου πήγε ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ. Γιώργος Παπανδρέου και την ώρα που μπήκε στο χώρο και χαιρετούσε οπαδούς του Κινήματός του, μπήκε ο δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος, συνοδευόμενος από επτά ακόμη άτομα και άρχισε να τον αποδοκιμάζει, με απίστευτες εκφράσεις. Πως ξεκίνησε το σκηνικό...
Όπως διαβάζουμε στο magnesianews.gr, όλα έγιναν πριν τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου και ο δήμαρχος με την… παρέα του φαίνεται ότι καιροφυλακτούσαν για να του επιτεθούν, όπως και έγινε. Σύμφωνα με μαρτυρίες, μετά τις λεκτικές “κορώνες” του Αχ. Μπέου, οπαδοί του κόμματος του Γ. Παπανδρέου τον ώθησαν προς την έξοδο με φωνές και διαμαρτυρίες για το συμβάν.
Ο πρώην πρωθυπουργός έφτασε στο ξενοδοχείο, όπου είχε προγραμματιστεί να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου μισή ώρα μετά τις 12, όπου τον περίμεναν μέλη και φίλοι του κόμματός του.
Την ώρα που μπήκε στο ξενοδοχείο, από πίσω του μπήκε και ο δήμαρχος Βόλου, συνοδευόμενος από τους από τους συνεργάτες του Γ. Σκλιά, Μ. Παναγιωτόπουλο, τον δημοτικό σύμβουλο Χρ. Στεφόπουλο, κ.α.
Μπέος: “Μας κατέστρεψες”
Μπαίνοντας στην κτίριο, ο κ. Μπέος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του κ. Παπανδρέου, με εκφράσεις όπως «να σηκωθείς να φύγεις από τον Βόλο και τη χώρα. Μας κατέστρεψες» και άλλες σκληρές εκφράσεις.
Το μέλος του ΚΙΔΗΣΟ Γαρύφ. Αντζούρης προσπάθησε να απωθήσει τον δήμαρχο, χωρίς να λείψουν οι προπηλακισμοί μεταξύ του των δύο, του Τάκη Παππά και άλλων μελών του ΚΙΔΗΣΟ, αλλά και με συνεργάτες του δημάρχου, οι οποίοι προσπαθούσαν να απομακρύνουν τον Αχ. Μπέο, ο οποίος βρίσκονταν εκτός εαυτού. Στο χώρο βρισκόταν και αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, που προσπάθησαν να ηρεμήσουν την κατάσταση.
mp2
Μετά από λίγη ώρα ο δήμαρχος με τους συνεργάτες του βγήκαν από το ξενοδοχείο, παρέμειναν για λίγη ώρα στο χώρο και στη συνέχεια αποχώρησαν.
Τι σχολίασε ο Παπανδρέου
Σχολιάζοντας τη φραστική επίθεση που δέχτηκε ο Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε ότι «εδώ και χρόνια δίνουμε μάχη για μια χώρα διαφάνεια και κράτους δικαίου. Δεν μας επηρεάζουν και δεν μας πτοούν συμπεριφορές κι αντιλήψεις τραμπουκισμού που θέλουν να καλύψουν συγκεκριμένα συμφέροντα».
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/06/jeffry.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters