Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΦΩΤΙΑ ΕΧΕΙ Η ΕΥΠ ΓΙΑ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

Γράφει ο Σπύρος Πρίφτης
Χαμος,Σοκ,και Δεος, με τις Αποκαλύψεις…
Ρουμελιώτη περι Ελληνων δημοσιογράφων που «εκπαίδευε» το ΔΝΤ προκειμένου να προωθούν τις θέσεις του καταλλήλως,
και οχι μονο; Ναι μεν ο πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ, Παναγιώτης Ρουμελιώτης , σπαει την σιωπη του και καρφωνει καποιους δημοσιογραφους,
αλλα αφηνει απεξω τους πολιτικους της προηγουμενεις Συγκυβερνησης, που συνεργαστηκαν με το ΔΝΤ, και δεν αποκλείεται βασει διαφόρων σεναριων
να εχουν χρηματιστη απο το ΔΝΤ , ωστε να προωθουν τα οικονομικα οφελη του διεθνες ταμειου ( εις βαρος της χωρας μας ) , με την παραταση και εφαρμογή του Μνημονιου στην Ελλαδα, των συνεχες δανεισμο της χωρας μας απο το ΔΝΤ, που αποφερει στο ταμειο αρκετα δισεκατομμυρια σε κερδος, με τον τοκο δανεισμου μας να κυμαίνεται γύρω στο 3% , και ισος και παραπανω!

Σύμφωνα με τον Παναγιώτη Ρουμελιώτη οι δημοσιογράφοι αυτοί παρακολουθούσαν «σεμινάρια» στην Ουάσιγκτον για να προβάλλουν τις απόψεις του ΔΝΤ αλλά και της Κομισιόν. Αντίστοιχα «μαθήματα» γινόντουσαν και στην Ελλάδα.
Ο Ρουμελιώτης ανέφερε ακόμη ότι δημοσιογράφοι τους οποίους συναντούσε στην Ουάσιγκτον του είχαν αποκαλύψει ότι είχαν κληθεί για να παρακολουθήσουν αυτά τα σεμινάρια.
Επισήμανε δε ότι θα μπορούσε η Επιτροπή της Βουλής να ζητήσει επισήμως να της δοθούν τα ονόματα από τον υπεύθυνο επικοινωνίας του ΔΝΤ, Τζέρυ Ρέϊς.

Τι Γνωριζει ο Τσιπρας και η Κυβερνηση;

Ο Πρωθυπουργός Α.Τσιπρας στην ενημέρωση της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ για την πορεία των διαπραγματεύσεων, ηταν ιδιαίτερα αιχμηρός απέναντι στην στάση των δανειστών, μίλησε για «εγκληματικές ευθύνες του ΔΝΤ» Σαν να γνωριζει κατι,αλλα να μην θελει για την ωρα να τα βγαλει στη φορα! Τι γνωριζει΄? Και ποια είναι τα επικρατεστερα σεναρια?
Συμφωνα με σεναρια για την ωρα, αλλα οσο περναει ο καιρος θα επιβεβαιωνονται, η ΕΥΠ, με τον λεγομενο Σουπερ Κοριο της, εχει καταγεγραμμενες συνομιλιες των εμπλεκομενων
δημοσιογράφων που «εκπαίδευε» το ΔΝΤ, με τους εκπροσωπους του ΔΝΤ που επισκεπτονται την Ελλαδα με την μορφή της Τροικας, ωστε να επιθεωρησουν τα διαφορα Υπουργεια και Υπουργους, και να δουν αν η μνημονιακες εντολες τους,εφαρμοζονται!

Ο Σουπερ Κοριο της ΕΥΠ ,εκτος απο ηχογραφημενες συνομιλιες εμπλεκομένων δημοσιογραφων με το διεθνες ταμειο, φερεται οτι εχει τσιμπησει και Υπουργους της προηγουμενης Συγκυβερνησης, και εχει στην κατοχη του στοιχεια που καινε καποιους φιλομνημονιακους Υπουργους, που με της πραξης τους, ενήργησαν εναντια στο Εθνικο μας συμφέρων,
με δολο,υπερ τριτων δυναμεων. Ολα αυτα τα στοιχεια ειναι αρκετα,ωστε να παραπεμφθούν στην δικαιοσυνη, με την κατηγορια της εσχατης Προδοσιας!
Το ερωτημα ομως ειναι, γιατι η ΕΥΠ δεν τα εβγαλε στην φορα πρωτύτερα, και τα απέκρυψε,κλειδωμενα καλα σε ενα συρταρι;

Το χρονικο παραιτησεις Ρουμελιώτη απο το ΔΝΤ, η ρηξη με τον Παπανδρεου, και γιατι τα βγαζει τωρα,ολα στην φορα? Τι προσπαθει να γλιτωσει?

2 πολυ ενδιαφερον δημοσιευματα,θα σας λυσουν ολες τις αποριες, για τις πραξης-ενεργειες αυτου του σκοτεινου προσωπου, που ονομαζετε Παναγιώτης Ρουμελιώτης,
που τωρα ξαφνικα θυμηθηκε να τα ξεράσει ολα, σε λιγο θα μας πει οτι ειναι και πατριωτης!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters