Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

ΗΠΑ: Ο υποψήφιος για την Προεδρία Ν.Τραμπ δήλωσε ότι και η Αμερική θα βρεθεί στη θέση της Ελλάδας



Μια νέα φωνή για το θέμα της Ελλάδας, ακούστηκε σύμφωνα με την Politico.  «Ίσως όχι η φωνή της λογικής αλλά η φωνή του Ντόναλντ Τραμπ» και όπως αναφέρεται, κατά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για την Προεδρία των ΗΠΑ, ο Αμερικανός εκατομμυριούχος δήλωσε ότι η Ελλάδα δεν σώζεται (χρησιμοποίησε το χαρακτηρισμό ‘unsalvageable’) ενώ μιλούσε για το αμερικανικό χρέος. «Βρισκόμαστε στα 18 τρις δολάρια [χρέος] σήμερα. Σύντομα θα φτάσουμε στα 20 τρις. Στα 24 τρις θα έχουμε πάρει το δρόμο της μη επιστροφής. Θα φτάσουμε σε αυτό το σημείο σύντομα. Τότε, θα γίνουμε Ελλάδα! Τότε θα γίνουμε μια χώρα που δεν σώζεται».
Παράλληλα, το σύνολο του Τύπου για θέματα Ε.Ε., περιγράφει σήμερα το δυσμενές κλίμα για το ελληνικό ζήτημα, το οποίο προκύπτει τόσο από δηλώσεις ιθυνόντων της Ε.Ε., όσο και από το γεγονός ότι έχει ανοίξει η συζήτηση για προετοιμασίες ενόψει ενός ενδεχόμενου Grexit.
Ειδική αναφορά κάνουν όλα τα δημοσιεύματα στην ομιλία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο ελληνικό Κοινοβούλιο, η οποία ερμηνεύεται ως απροθυμία του να υποχωρήσει, ενώ σχολιάζεται ότι δεν είναι σαφές αν προετοιμάζεται για χρεοκοπία. Αναφορά γίνεται επίσης στην πιθανότητα σύγκλησης έκτακτης Συνόδου Κορυφής, καθώς και στην επίσκεψη Τσίπρα στην Αγία Πετρούπολη.
Πιο αναλυτικά, η Politico περιγράφει το «κρίσιμο κλίμα» που επικρατεί πλέον σχετικά με το ελληνικό ζήτημα. Όσον αφορά στο δημοσίευμα της Suddeutsche Zeitung περί έκτακτης Συνόδου Κορυφής την Παρασκευή, αναφέρει ότι η είδηση υποβαθμίστηκε από τον εκπρόσωπο Τύπου του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ο οποίος δήλωσε ότι δεν έχει σχεδιαστεί ούτε αποφασιστεί τίποτα και πως το βλέμμα όλων είναι στραμμένο στο Eurogroup της Πέμπτης.
«Η Ε.Ε. μελετά μέτρα έκτακτης ανάγκης για την Ελλάδα» αναφέρει εξάλλου ο EUObserver ο οποίος επισημαίνει πως την Τρίτη οι φήμες περί σύγκλησης έκτακτης Συνόδου Κορυφής, ή περί επιβολής ελέγχου στην κίνηση κεφαλαίων στην περίπτωση μη συμφωνίας στο Eurogroup της Πέμπτης, ήταν έντονες. Ευρωπαϊκή πηγή αρνήθηκε, όπως αναφέρεται, να σχολιάσει τα σχέδια αυτά.
«Διάλογος κωφών για το ελληνικό συνταξιοδοτικό σύστημα» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος στην Europolitics, που αναφέρεται αναλυτικά στις προτάσεις της Επιτροπής για το συνταξιοδοτικό σύστημα - όπως αυτές παρουσιάστηκαν τη Δευτέρα 15 Ιουνίου - επισημαίνοντας ότι η ελληνική πλευρά παρουσιάζει διαφορετικά τα γεγονότα.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters