Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

EΘΝΙΚΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η «ΔΙΓΛΩΣΣΗ»(ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΤΟΥΡΚΙΚΑ) ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ


ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗ «ΔΙΓΛΩΣΣΗ» ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ

Ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, έκανε το εξής σχόλιο:

«Η ψηφιακή αφίσα που αναρτούν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Θράκη, για την επικείμενη επίσκεψη του Προέδρου τους Αλέξη Τσίπρα σε Ξάνθη και Κομοτηνή, είναι εθνικά απαράδεκτη και προσβλητική.
Φτάσαμε στο σημείο, για αρχηγό ελληνικού κόμματος που περιοδεύει στην ελληνική επικράτεια, να βλέπουμε πρόσκληση - κάλεσμα, εκτός από ελληνικά και στα... τούρκικα!
Αυτό έρχεται ως συνέχεια των φωτογραφιών των Θρακιωτών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, με φόντο την πράσινη σημαία.
Κανένα άλλο σχόλιο. Οι περαιτέρω πρωτοβουλίες, σε σχέση με τη μία και μοναδική γλώσσα της πατρίδας μας, στην οποία και ορκίζονται ΟΛΟΙ οι βουλευτές, ανήκουν στον ίδιο το ΣΥΡΙΖΑ».
kolotoubes.blogspot.gr


http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/03/e_12.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters