Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Ένταλμα σύλληψης εναντίον του Ντμίτρο Γιάρος

Ο ηγέτης της Ουκρανικής ακροδεξιάς κατηγορείται για υποκίνηση τρομοκρατίας

Το Ρωσικό δικαστήριο εξέδωσε σήμερα ένταλμα σύλληψης ερήμην του ηγέτη της ουκρανικής ακροδεξιάς Ντμίτρο Γιάρος με την κατηγορία της υποκίνησης τρομοκρατίας, σε μία συμβολική κίνηση υποστήριξης του επιχειρήματος της Μόσχας ότι «εξτρεμιστές» κατέλαβαν την εξουσία στη γειτονική Ουκρανία.

Τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων μεταδίδουν ότι το Περιφερειακό Δικαστήριο της Μόσχας αποφάνθηκε ότι ο Γιάρος, που ανέτρεψε τον πρόεδρο Βίκτορ Γιανουκόβιτς, πρέπει να συλληφθεί «για τις δημόσιες προτροπές του σε τρομοκρατικές και εξτρεμιστικές δραστηριότητες μέσω των μέσων ενημέρωσης»

Οι νέες δικαστικές αρχές της Ουκρανίας εξέδωσαν εντάλματα σύλληψης εναντίον των φιλο-ρώσων ηγετών της Κριμαίας πριν από το δημοψήφισμα της 16ης Μαρτίου με το ερώτημα της προσάρτησης της ουκρανικής αυτής περιοχής στη Ρωσία.

Η κυβέρνηση του Κιέβου και δυτικοί ηγέτες κατηγορούν ρώσους αξιωματούχους καθώς και τα μέσα ενημέρωσης ότι διαστρεβλώνουν τα γεγονότα για να δικαιολογήσουν εισβολή στην Ουκρανία κατόπιν εντολής του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν με τη δικαιολογία της προστασίας των Ρώσων κατοίκων της περιοχής. 
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/03/blog-post_1176.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters