Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Οι τραγικές ομοιότητες του εξαφανισμένου Boeing με την πτήση 447 [Βίντεο]

Την 1η Ιουνίου του 2009 το Airbus της Αir France που εκτελούσε την πτήση Ρίο Ντε Τζανέιρο-Παρίσι πέφτει στον Ατλαντικό παρασύροντας στα παγωμένα νερά του 228 επιβάτες.
Δείτε ποιες είναι οι τραγικές ομοιότητες του εξαφανισμένου Boeing των Μαλαισιανών αερογραμμών με το Airbus της Air France.
Δείτε το βίντεο από το Star:



Τι είχε συμβεί το 2009
Η πτήση 447 της Air France με 228 επιβάτες συνετρίβη στον Ατλαντικό την 1η Ιουνίου του 2009. Για μήνες οι έρευνες ήταν άκαρπες έως ότου αρχικώς βρέθηκαν κάποια συντρίμμια, μετά περίπου 50 πτώματα και τέλος τα μαύρα κουτιά της πτήσης, δύο ολόκληρα χρόνια μετά, τον Μάϊο του 2011.
Οι έρευνες κατέληξαν, μετά από 4 χρόνια (!), στο συμπέρασμα πως οι βασικοί αισθητήρες του αεροπλάνου έπιασαν πάγο με αποτέλεσμα να αποσυνδεθεί ο αυτόματος πιλότος, πως το πλήρωμα προσπάθησε να επιδιορθώσει την ζημιά αλλά τελικά δεν τα κατάφερε και ουδέποτε μπόρεσε να ανακτήσει τον έλεγχο του σκάφους που τελικώς συνετρίβη στον ωκεανό. Μέχρι σήμερα πάντως δεν έχουν βρεθεί τα πτώματρα 74 επιβατών.



Αποκάλυψη
http://www.apocalypsejohn.com/2014/03/oi-tragikes-omoiothtes-tou-eksafanismenou-boeing-me-thn-pthsh-447.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters