Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Η Ελλάδα κατάφερε με το PSI ….. να αυξήσει το ακαθάριστο χρέος της χώρας μας κατά …. 33 δις δολάρια .


From HEIL GAP ( or mind the GAP )

 « Όταν έχουμε εξαλείψει το αδύνατο , οτιδήποτε παραμένει …. πρέπει να είναι η αλήθεια ….. όσο απίθανο και εάν φαίνεται. » …. Σέρλοκ Χολμς .

Η Ελλάδα και η ΕΕ διέγραψαν από τους ιδιώτες κατόχους … 138 δις δολάρια χρέος, …. αλλά με την προσθήκη του νέου δανείου των 171 δις. δολαρίων ή 130 δις ευρώ , το ακαθάριστο χρέος της Ελλάδας αυξήθηκε κατά 33 δις δολάρια ….

Και αυτό θα παραμείνει τόσο …. Μόνο ….. εάν ΟΛΑ τα δικαστήρια ευνοήσουν την Ελλάδα…. διότι εννοείται ότι θα υπάρξουν νομικά προβλήματα με την ενεργοποίηση των ρητρών συλλογικής δράσης (CAC) .



“ Δώσ’ του κλότσο να γυρίσει, και το άρθρο ν’ αρχινίσει…”


Η Ελλάδα προχθές ήταν σε θέση να διαγράψει χρέος αξίας 100 δισεκατομμυρίων ευρώ ….. διαλύοντας κυριολεκτικά τα ασφαλιστικά μας ταμεία και το « όποιο και να ήταν αυτό » …. κράτος πρόνοιας …… σε αντάλλαγμα για ένα πακέτο διάσωσης 130 δισεκατομμυρίων « νέου χρέους » …… « εκ των οποίων η ίδια η Ελλάδα θα λάβει το 19%, ή περίπου 25 δισ. ευρώ » , έτσι ώστε να μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί σε «συνεχή ανησυχία».

Λοιπόν φιλαράκια μου …. κάπως έτσι έχουν τα πράγματα …..
Η Ελλάδα είναι σε καλύτερη θέση από ότι πριν …. Δηλαδή (;) … «με περισσότερο χρέος και λιγότερη εθνική κυριαρχία» … και ακόμα …. να συνεχίζει βλακωδώς να μοιράζεται ένα κοινό νόμισμα ….. προσπαθώντας μέσω αυτού « να ανταγωνιστεί » ….… με τα μεγαθήρια στη Γερμανία και τις Κάτω Χώρες, …..

Σίγουρα μοιάζει πλέον και στον πιο χαζό ….. με ένα σχέδιο διάσωσης των τραπεζών ….. διότι η Ελλάδα παίρνει μόνο το 19% αυτής της διάσωσης .


«Θα υπάρξουν κάποιοι που θα κρέμονται στην πλατεία ….. σύντομα.»


Και δεν με πείθουν καθόλου οι δημοσκοπήσεις που θέλουν τον ΓΑΠα στην φυλακή . Διότι σύμφωνα με μυστική δημοσκόπηση που διεξήχθη προχθές ….. από τον υποφαινόμενο ……. δια την περαιτέρω τύχη των συγκυβερνούντων :


ΤΟ 75% ψήφισε : ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ

ΤΟ 10% : ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟ
ΤΟ 10% : ΑΝΑΣΚΟΛΟΠΙΣΜΟ …. ( κοινώς παλούκωμα )
ΤΟ 2%: « γκ@μ@τον η τ@ν@τον» …..
ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ 2% ψήφισε : Εντάξει να πάει φυλακή ο αλητης … Αλλά στο ίδιο κελί με τον ΜΠΟΝΓΚΟ-ΜΠΟΝΓΚΟ ….
ΚΑΙ ΤΟ 1% ψήφισε : … χα, χα, χα …( ; ) … (αυτός μάλλον από φούντα Καλαμών)


Το τι ακριβώς συμβαίνει στην Ευρώπη δεν έχει τίποτα να κάνει με την επίλυση της κρίσης του χρέους …. όλα έχουν να κάνουν με τη διατήρηση ενός διεφθαρμένου συστήματος που βασίζεται στο απεριόριστο χρέος και την αυξανόμενη δύναμη της κυβέρνησης .
 
Όσο πιο γρήγορα όλοι εμείς οι ευρωπαίοι … αντιληφτούμε το γεγονός αυτό, τόσο
πιο γρήγορα θα είμαστε σε θέση να προετοιμαστούμε για την τελική μας ρήξη με το σύστημα των διεφθαρμένων πολιτικών ….. τα τσιράκια των banksters .

Πρώτα, από όλα όμως …. δεν θα σας χτυπά στα αυτιά σας ως περίεργο …. το γεγονός ότι ολόκληρη η Ευρώπη μπορεί να γονατίσει από …. την μικροσκοπική

 
οικονομία ….. της χώρας μας ;
Το ελληνικό ΑΕΠ είναι μόλις 2,4% του ΑΕΠ της Ευρώπης.
Σε οικονομικούς όρους, η Ελλάδα δεν έχει σημασία.
 
Η Έλλειψη της ανάπτυξης ή της οικονομικής ανταγωνιστικότητας της χώρας μας
…. μάλλον …. δεν πρέπει να είναι οι παράγοντες που μπορούν να καταστρέψουν τα 13-χρόνια πειράματος …. του νομίσματος της Ευρώπης .

Ωστόσο, η Ελλάδα προφανώς είναι ΤΟ ΘΕΜΑ !

Άλλως … οι ευρωπαϊκές χρηματοπιστωτικές αγορές δεν θα πρέπει να γιόρταζαν την πιο πρόσφατη διάσωση των 130 000 000 000 ευρώ …. που « μάλλον ; » ( ή όχι ) ….. είναι καθ ‘οδό προς την Αθήνα !
 
Όποτε εδώ είναι και το ερώτημά μας :
Γιατί τόσο θόρυβος για την ελληνική οικονομία η οποία αντικειμενικά …. δεν έχει ουδεμία σημασία για κανέναν ….. « εκτός φυσικά από την ιδία την Ελλάδα ;»

Η συνέχεια εδώ 
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/03/psi-33.html

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η « Διαδικασία της Κωνσταντινούπολης » .

http://1greek.wordpress.com/2012/03/12/%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CF%89%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B7%CF%82/


ΚΑΙ ΕΔΩ .... ΜΕ ΠΙΟ ΚΟΣΜΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

http://logia-tou-aera.blogspot.com/2012/03/blog-post_1532.html


From HEIL GAP ( or mind the GAP )

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters