Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

19.000 ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗ ΦΟΥΚΟΥΣΙΜΑ

Ένα χρόνος πέρασε από τη φονική καταστροφή στη Φουκουσίμα, που συγκλόνισε τον κόσμο, άφησε πίσω του 19.000 νεκρούς και αγνοούμενους, ενώ δημιούργησε νέες αμφιβολίες για τη χρήση της πυρηνικής ενέργειας.

Από την 11η Μαρτίου του 2011, η Ιαπωνία δεν έχει καταφέρει να ανακάμψει.

Μάλιστα, ο αριθμός των αυτοκτονιών αυξήθηκε σημαντικά πέρυσι στη χώρα μετά το σεισμό και το τσουνάμι που κατέστρεψαν τις βορειοανατολικές ακτές του αρχιπελάγους.

Σύμφωνα με κυβερνητικό αξιωματούχο, η αύξηση αυτή κατά τουλάχιστον 20% του αριθμού των αυτοκτονιών που κατεγράφη σε ένα μήνα οφείλεται κατά ένα μέρος στο άγχος που κατέλαβε τους Ιάπωνες μετά την καταστροφή.

Ο αριθμός των αυτοκτονιών αυξήθηκε κυρίως στους άνδρες ηλικίας 30 ετών και το 2011 έφθασε τις 30.651.

Παγκοσμίως η Ιαπωνία έχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά αυτοκτονιών παγκοσμίως.

Παράλληλα έγινε γνωστό ότι η ιαπωνική κυβέρνηση προέβλεπε το ενδεχόμενο να υπάρξει τήξη του πυρήνα στο ηλεκτροπαραγωγικό πυρηνικό εργοστάσιο στη Φουκουσίμα ήδη μερικές ώρες αφότου το χτύπησε το τσουνάμι, σύμφωνα με πρακτικά των συνεδριάσεών της τα οποία δόθηκαν στη δημοσιότητα χθες.

Ο σεισμός και το τσουνάμι της 11ης Μαρτίου 2011 προκάλεσε βλάβη στα συστήματα ψύξης των αντιδραστήρων στο εργοστάσιο της Tokyo Electric Power Co. (Tepco) Φουκουσίμα Νταϊίτσι, προκαλώντας το χειρότερο πυρηνικό δυστύχημα μετά από εκείνο στο Τσερνόμπιλ της Ουκρανίας το1986.

«Οι λειτουργίες ψύξης που συνεχίζουν να λειτουργούν είναι αυτές οι οποίες ηλεκτροδοτούνται από μπαταρίες. Θα διαρκέσουν οκτώ ώρες», ανέφερε μια περίληψη της πρώτης έκτακτης κυβερνητικής συνάντησης για την κρίση.

«Εάν οι θερμοκρασίες στους πυρήνες των αντιδραστήρων συνεχίσουν να αυξάνονται για πάνω από 8 ώρες, υπάρχει πιθανότητα να σημειωθεί τήξη», φέρεται ότι λέει ο ίδιος αξιωματούχος, αν και επίσημα η κυβέρνηση δεν το παραδέχθηκε παρά ένα μήνα αργότερα.

http://amphiktyon.blogspot.com/2012/03/19000.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters