Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Ακόμη μία συναυλία του Γιώργου Νταλάρα εξελίχθηκε σε επεισοδιακή. - BINTEO



Ο τραγουδιστής έδινε συναυλία σήμερα στο γήπεδο της Δάφνης στην Αττική. Όταν ξεκίνησε η συναυλία κάποιοι ανάμεσα στο πλήθος άρχισαν να του πετούν νεράτζια και μπουκάλια νερού.

Οι αποδοκιμασίες ήταν πραγματικά πολύ έντονες και προέρχονταν κυρίως από το πίσω μέρος του γηπέδου. Όσοι παρερεύθηκαν για να παρακολουθήσουν τη συναυλία του τραγουδιστή ζητούσαν από τους υπόλοιπους να σταματήσουν τις αποδοκιμασίες και να αποχωρήσουν. Ωστόσο τα επεισόδια δεν είχαν τέλος.

 Ο τραγουδιστής ωστόσο δεν διέκοψε και παρά τις έντονες και ακραίες αντιδράσεις συνεχίζει να τραγουδάει αυτήν την ώρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο σημείο υπάρχει έντονη αστυνομική παρουσία και δυνάμεις των ΜΑΤ.



newsit
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/03/binteo.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters