Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΑΠΛΑ.....!!

Λίγα και καλά.Από σήμερα και επίσημα η χώρα είναι πλέον ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ ΟΛΙΚΑ !!!
Και η κυβέρνηση και τα παπαγαλάκια τους το πανηγυρίζουν...Ε ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ !
Κάποιος λογικός άνθρωπος θα διερωτηθεί: <<ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ ΣΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2010 ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΣΎΡΘΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΞΑΧΡΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ....
ΕΞΑΘΛΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ,ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ??>>
Ποτέ ξανά στην σύγχρονη ιστορία της χώρας έχει στηθεί και έχουν λεχθεί τόσα ψέματα.
Τόσο καιρό μας είχαν ΦΟΒΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ με την χρεοκοπία και τις τραγικές συνέπειες της.Το τραγικό όμως δεν είναι εδώ.
Ακούστε τώρα.Είμαστε χροκοπημένη χώρα με την διαφορά όμως ότι ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΤΗΚΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ.Αντί γι αυτού (που θα έχαναν όλοι τα λεφτά τους) είπαν με το περίφημο PSI να σώσουν ότι μπορούν για να τα βάλουν στην τσέπη τους.
Είναι η πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία που ΕΝΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ συνεχίζει και χρωστά τα ίδια και μεγαλύτερα ποσά !!Πλέον η χώρα θα νιώσει τις τραγικές συνέπειες που θα ένιωθε και το 2010 με την διαφορά τότε ότι αν είχαμε χρεοκοπήσει θα είχαμε ξακαθαρίσει τώρα και δεν θα χρωστούσαμε ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ
Τώρα έχουμε υπογράψει 2 μνημόνια(παμε για 3)2 δανειακές συμβάσεις που μας έχουν δέσει ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ,με έναν λαό που συνεχίζει να κοιμάτε και που αρνήτε πεισματικά να ανοίξει τα μάτια και το μυαλό ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
Πλέον και με την υπογραφή μας(του λαού)η χώρα μας Η ΕΛΛΑΣ δεν έχει στον ήλιο μοίρα
ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΑΜΕ.......ΓΕΛΟΙΟΙ

http://tsimpidas.blogspot.com/

http://ksipnistere.blogspot.com/2012/03/blog-post_4213.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters