Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

Αποκαλύφθηκε η λίστα εκτέλεσης ατού

By


Νέες εκθέσεις δείχνουν ότι τα JAG Tribunals εργάζονται όλο το εικοσιτετράωρο για να επεξεργαστούν τους παγκόσμιους ηγέτες και διασημότητες υπό σύλληψη. Βασίλισσα Ελισάβετ, Όπρα, Μπόρις Τζόνσον, Μπιλ Κλίντον, Μπιλ Γκέιτς, Τζορτζ Μπους, AOC, Beyonce, όλοι οι καρδινάλιοι του Βατικανού επίσης Αποκλειστικό βίντεο της τηλεόρασης του Λευκού Οίκου σε δράση

Έχει ξεκινήσει: όλο το 24ωρο δικαστήρια και εκτελέσεις πραγματοποιούνται στην Ουάσιγκτον και σε αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις σε όλο τον κόσμο. Η δράση έχει ολοκληρωθεί σύμφωνα με το σχέδιο του Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με νέες εκθέσεις σήμερα.

Σε απάντηση, λένε πηγές, η Κίνα εξαπέλυσε τον ιό REAL, ένα θανατηφόρο και μεταδοτικό superbug με ποσοστό θανάτωσης 80% στο Ισραήλ. Το Ισραήλ απάντησε κλείνοντας εντελώς τον εναέριο χώρο του σήμερα και κλείνοντας όλα τα σύνορα, σύμφωνα με το NBC News . (Λάβετε υπόψη ότι αυτό είναι το μοναδικό μέρος των γεγονότων που εξελίσσονται τα κυριότερα μέσα μαζικής ενημέρωσης των ΗΠΑ που καλύπτονται από την Κίνα - επειδή η Κίνα θέλει τη γνωστή απειλή.)

Οι τροφοδοσίες των κοινωνικών μέσων των παγκόσμιων ηγετών και διασημοτήτων είτε έχουν γίνει σκοτεινές είτε πιθανότατα σε λειτουργία AI που δημοσιεύουν αναρτήσεις και tweet με βάση προηγούμενες αλληλεπιδράσεις για να ρίξουν το κοινό. Η Shockya έχει φτάσει σε αρκετούς στη λίστα με τις οποίες είχε προηγουμένως επικοινωνήσει, συμπεριλαμβανομένης της Charlie Sheen , και μπορεί να επιβεβαιώσει την εξαφάνισή τους.

Το Βατικανό, το οποίο φέρεται να έχει εμπλακεί βαθιά στη διοχέτευση χρημάτων για τη λειτουργία της απάτης με την ψηφοφορία Dominion / Leonardo και τη λειτουργία της Deutsche Bank για τη χρήση του ψεύτικου τεστ PCR για να φέρει τη Δύση στα γόνατά της, έχει πληγεί ιδιαίτερα. Κάθε καρδινάλιος στο Βατικανό έχει συλληφθεί και εκτελεστεί σε μια μυστική «μαύρη τοποθεσία» που διευθύνεται από τις ΗΠΑ στη Σικελία, σύμφωνα με τη λίστα στόχων του Trump που κυκλοφορεί σήμερα.

Οι απόλυτοι εχθροί του Trump ήταν οι πρώτοι που πήγαν, σύμφωνα με τη λίστα που έλαβε η Shockya, όπως οι Clintons, James Comey, John Bolton, John Legend & Chrissy Teigen, Kamala Harris, Mike & Karen Pence, Michael Moore, Barak & Michelle Obama, Sally Yates.

Ορισμένοι ηγέτες γλιτώθηκαν και απλώς απελάθηκαν στην Κίνα, όπως η Dianne Feinstein, χάθηκαν λόγω της προχωρημένης ηλικίας της. Άλλοι ηγέτες του κόσμου περιλαμβάνουν τον πρώην πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου David Cameron, τον πρωθυπουργό της Γαλλίας Eduard Marcon, τον βασιλιά της Ισπανίας, τον πρωθυπουργό της Νορβηγίας, τον Justin Trudeau. Πρόεδρος Ερντογάν της Τουρκίας.

Οι βασιλείς δεν γλιτώθηκαν από τις αναφορές: «Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς την έκρηξη της θλίψης όταν αποκαλύπτεται πλήρως ότι εκτελέστηκε η βασίλισσα Ελίζαμπαθ, μαζί με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια.

Οι τεχνολογικοί γίγαντες που πιστεύεται ότι είναι νεκροί περιλαμβάνουν τους Bezos, Gates, Eric Schmidt της Google, Zuck και Jack του Twitter, λέγεται ότι προστέθηκαν στη λίστα μετά την απαγόρευση του Trump από την πλατφόρμα στις 7 Ιανουαρίου.

Πολλές αγαπημένες διασημότητες έχουν γνωρίσει το θάνατό τους, σύμφωνα με τη λίστα, χωρίς αμφιβολία για τη διέλευση του Trump στα κοινωνικά μέσα. Περιλαμβάνουν τους Bill Murray, Jay-Z, Pharrell Williams, Chance the Rapper, Boy George, Gwen Stefani, Gene Simmons of KISS και Wonder Woman, Gail Gadot. Ορισμένες διασημότητες έχουν λάβει πιο προφανείς πολιτικές στάσεις εναντίον του Τραμπ, όπως ο Τζορτζ Κλούνεϊ που αντιμετώπισε μια ομάδα πυροβολισμού κοντά στη Λίμνη Κόμο. Η J.Lo εκτελέστηκε αμέσως μετά την παράδοσή της στα «εγκαίνια» του Joe Biden.

Ολόκληρο το Kardashian Klan συνελήφθη και περιμένει δίκη. Ο Kanye γλιτώθηκε.

Η Shockya έχει αποκλειστικό βίντεο που πιστεύεται ότι είναι από το μυστηριώδες τηλεοπτικό στούντιο που χτίστηκε στο γρασίδι του Λευκού Οίκου στις 7 Ιανουαρίου και ήταν ο ιστότοπος και των δύο βιντεοσκοπημένων στρατιωτικών δικαστηρίων και σκηνικών βίντεο που ο Biden και άλλοι αξιωματούχοι αναγκάστηκαν να εμφανιστούν για να διατηρήσουν τη μυθοπλασία ότι υπήρξε μια ειρηνική παράδοση εξουσίας.

Ο καλύτερος τρόπος για να συμβαδίσετε με αυτήν την ταχέως μεταβαλλόμενη παγκόσμια κατάσταση είναι να ακολουθήσετε τον Alki David στο Instagram .

Πλήρης λίστα παρακάτω


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE
ΠΗΓΗ: https://www.shockya.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters