Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

Κοροναϊός: Από σούπα νυχτερίδας ή φιδιού πέρασε στον άνθρωπο

Την άποψη ότι ο κοροναϊός που εντοπίστηκε για πρώτη φορά στο Γουχάν, μπορεί να μεταδόθηκε στους ανθρώπους από κατανάλωση φιδιού ή νυχτερίδας, διατύπωσε ερευνητική ομάδα.
Μια απίστευτη εκτίμηση έκανε ομάδα Κινέζων επιστημόνων, σύμφωνα με την οποία ο κοροναϊός που εντοπίστηκε, τον περασμένο Δεκέμβριο, στην επαρχία Γουχάν μεταδόθηκε στους ανθρώπους από κατανάλωση νυχτερίδας ή φιδιού.


Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε ευρήματα μελέτης, που δημοσιεύθηκε στο «Journal Of Medical Virology», πρόκειται για ένα νέο στέλεχος το οποίο φαίνεται να είναι ένα μείγμα δύο άλλων κοροναϊών: ένα από νυχτερίδες και ένα άγνωστης προέλευσης.
Η ομάδα, μάλιστα, παρουσίασε στοιχεία και με βάση αυτά ο ιός πριν χτυπήσει τους ανθρώπους ήταν σ’ ένα είδος φιδιού, με βάση ορισμένους βιολογικούς δείκτες στις επιφανειακές πρωτεΐνες του. Αυτές οι πρωτεΐνες, λοιπόν, επιτρέπουν στους ιούς να εισβάλλουν σε ξενιστικά κύτταρα και η μεταλλαγμένη μορφή επιτρέπει στον κοροναϊό να επιτεθεί εύκολα σε ανθρώπινα κύτταρα.
​Σε κάποιο σημείο ένας ιός νυχτερίδας μεταδόθηκε σε φίδια και προσαρμόστηκε στο ανοσοποιητικό τους σύστημα. Αργότερα, οι άνθρωποι στην αγορά του Γουχάν, είτε ερχόμενοι σε επαφή με εκείνα είτε καταναλώνοντας κρέας ερπετών, μολύνθηκαν. Ωστόσο, οι εικόνες που προέρχονται από την κινεζική πόλη και κυκλοφορούν από την Daily Star Online, προσφέρουν μια άλλη, ακόμη και πιο ιδιαίτερη εξήγηση.
Οι εικόνες, αν θεωρηθούν αληθινές, φαίνονται να δείχνουν ολόκληρο το σώμα μιας μικρής μαύρης νυχτερίδας, με δέρμα και φτερά, να είναι μέσα σ’ ένα πιάτο σούπας.


Ένα βίντεο δείχνει ένα κορίτσι που βάζει το πλάσμα ολόκληρο στο στόμα του καθώς γευματίζει με φίλους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters