Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020

Ομπάμα, Μπάιντεν, Διευθυντής της CIA, Τζίνα Χάσελ, συνελήφθησαν προφανώς για κατασκοπεία, Εκλογική Απάτη

Προφανώς, ο Μπαράκ Ομπάμα συνελήφθη στη Χαβάη και κατηγορήθηκε για κατασκοπεία σύμφωνα με ανακοίνωση του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα Εθνικής Ασφάλειας, Τζον Κ. Ντέμερς το Σάββατο 28 Νοεμβρίου.

Την ίδια μέρα ο πρώην αντιπρόεδρος του Ομπάμα Τζο Μπάιντεν άρχισε να φοράει μπότα που θα μπορούσε να κρύψει ένα βραχιόλι στον αστράγαλο, αν και ισχυρίστηκε ότι η μπότα οφείλεται σε τραυματισμό στον αστράγαλο. Πριν από δύο εβδομάδες, η Διευθύντρια της CIA Τζίνα Χάσπελ συνελήφθη και συνελήφθη με την κατηγορία της εκλογικής απάτης - και είπε ότι χύθηκε τα φασόλια στον Ομπάμα και τον Μπάιντεν.

Ο Ομπάμα, ο Μπάιντεν και ο Χάσπελ ήταν ύποπτοι για συμπαιγνία με ξένες δυνάμεις, συμπεριλαμβανομένου του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος, καθώς και προωθώντας τη χρήση της εκλογικής απάτης, για να θέσουν το σοσιαλιστικό εισιτήριο και να θέσει σε κίνδυνο το εισιτήριο Μπάιντεν / Χάρις στην εξουσία, να προσπεράσουν την κυβέρνηση των ΗΠΑ και να δημιουργήσουν μια Νέα Παγκόσμια Τάξη .

Η καταγγελία του Ομπάμα ισχυρίστηκε ότι ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ έθεσε σε κίνδυνο την ασφάλεια των ΗΠΑ συνωμοτώντας με έναν επιχειρηματικό εταίρο και πρώην πράκτορα της CIA για να δώσει αμερικανική κυβέρνηση διαβαθμισμένες πληροφορίες σε υψηλόβαθμους αξιωματούχους της Κίνας στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας (ΛΔΚ).

Ο Μπάιντεν φέρεται να βρίσκεται υπό κατ 'οίκον περιορισμό για συμβιβασμό της ασφάλειας των ΗΠΑ, συνωμοτώντας με ξένη δύναμη να παρέμβει στις εκλογές των ΗΠΑ. Αν και, ο Μπάιντεν ήταν αρκετά ανοιχτός για την απάτη ψηφοφόρου του στην εθνική τηλεόραση, λέγοντας ακριβώς πριν από τις εκλογές ότι «συνέταξε την πιο εκτεταμένη οργάνωση για την απάτη ψηφοφόρων στην ιστορία της πολιτικής». https://www.youtube.com/watch?v=WGRnhBmHYN0

Ο φορητός υπολογιστής του γιου του Μπάιντεν Hunter λέγεται ότι περιέχει στοιχεία ότι ο Μπάιντεν είχε παραβιαστεί, έχοντας δεχτεί εκατομμύρια δολάρια από την Κίνα, την Ουκρανία και άλλες χώρες κατά τη διάρκεια των ετών του στο δημόσιο αξίωμα, συμπεριλαμβανομένων των οκτώ ετών του ως Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ.

Ένας ήλιος

Μήνες πριν από τις εκλογές, η Ουκρανία είχε εκδώσει ένταλμα για τον Μπάιντεν για τις συναλλαγές του εκεί - ειδήσεις που όπως όλα τα άλλα που συνδέονται με το Δημοκρατικό Σώμα, δεν έφτασαν ποτέ στα πρωτοσέλιδα της Αριστεράς Πτέρυγας.

Οι φερόμενες συλλήψεις των Haspel, Obama και Biden φέρονται να συνδέονται με μια εκτεταμένη έρευνα για μαζικά ζητήματα απάτης ψηφοφόρων που επικεντρώνονται στους διακομιστές της Dominion Company και τις προεδρικές εκλογές του 2020 που ισχυρίστηκε ότι κέρδισε ο Biden.

Στις 7 Νοεμβρίου, το Σάββατο μετά τις εκλογές, η Διευθύντρια της CIA Τζίνα Χάσπελ συνελήφθη και συνελήφθη για εκλογική απάτη. Τραυματίστηκε από τις δυνάμεις του US Spec που εισέβαλαν σε έναν χώρο εκμετάλλευσης διακομιστών CIA της Φρανκφούρτης στη Γερμανία. Δυστυχώς, πέντε αμερικανοί στρατιώτες και ένας από τους μισθοφόρους της CIA σκοτώθηκαν στη φωτιά.

Η Haspel, προφανώς στη Φρανκφούρτη για την προστασία δεδομένων διακομιστή που θα ενοχλούσε τους ηγέτες του Deep State όπως ο Ομπάμα και ο Μπάιντεν, φέρεται να συνεργάζεται για να μειώσει τη δική της ποινή και να αποκαλύψει πληροφορίες σχετικά με μια εκτεταμένη απάτη για την απάτη των ψηφοφόρων που διαπράχθηκε από τους Δημοκρατικούς στις εκλογές του 2020.

Η στρατιωτική επιδρομή κατέλαβε διακομιστές Dominion Voting, οι οποίοι βρέθηκαν να έχουν μεταφέρει ψήφους από τον Trump στο Biden από τις τοποθεσίες τους στη Γερμανία, τον Καναδά και την Ισπανία. Πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονα επιδρομές στο Τορόντο (έδρα του Dominion Voting System) και στη Βαρκελώνη Ισπανία (ένα άλλο αγρόκτημα διακομιστή CIA Scytl που χρησιμοποιήθηκε στις εκλογές για την αλλαγή της απάτης)

Αν και δεν θα το ακούγατε ποτέ στα σημερινά ΜΜΕ, οι συνδέσεις ήταν προφανώς εκεί. Ο George Soros ήταν επικεφαλής του Διοικητικού Συμβουλίου της Dominion. Από τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, ένα πλήθος αποδεικτικών στοιχείων έχει προκύψει γύρω από τα μηχανήματα Dominion Voting που ανήκουν στον Τζορτζ Σόρος, τα οποία παρουσίασαν τα αποτελέσματα των εκλογών των ΗΠΑ. Ο πίνακας έγινε σε διακομιστές με εύκολη παραβίαση στη Γερμανία, τον Καναδά και την Ισπανία που ήταν συνδεδεμένοι στο Διαδίκτυο. Τα προγράμματα Dominion λέγεται ότι έχουν σχεδιαστεί για να ρίξουν εκατομμύρια ψήφους Trump στον Μπάιντεν.

Το 2002-2004, ένα λογισμικό αλγορίθμου εναλλαγής ψηφοφορίας για την εφαρμογή Hammer Supercomputer Scorecard δανείστηκε από τη CIA για να χρησιμοποιηθεί σε λογισμικό αλλαγής ψηφοφορίας Smartmatic που αναπτύχθηκε στη Βενεζουέλα από τον δικτάτορα Hugo Chavez και στρατιωτικούς αξιωματούχους της Βενεζουέλας προκειμένου να διεξαχθούν εκλογές.

Το Σάββατο το πρωί, 28 Νοεμβρίου, η καταγγελία του εγκλήματος του Ομπάμα αποκλείστηκε από τον Demers, εισαγγελέα των ΗΠΑ για την περιφέρεια της Χαβάης, Kenji M. Price, βοηθό διευθυντή του τμήματος αντι-νοημοσύνης του FBI Alan E. Kohler Jr. Σ. Μιράντα.

Ένας δικαστής επέβαλε «αποκλεισμό των μέσων μαζικής ενημέρωσης» στις ΗΠΑ σχετικά με τη σύλληψη, αλλά καναδικά καταστήματα όπως ο Συντηρητικός Μπόβερ και μερικές ισπανόφωνες εφημερίδες δεν υπόκεινται σε αυτούς τους κανόνες και έχουν αναφέρει τη σύλληψη υψηλού προφίλ.

Υπό τη διεύθυνση του στρατηγού Michael Flynn, οι μαζικές συλλήψεις συνεχίστηκαν σε πάνω από 209.000 σφραγισμένες κατηγορίες που κατατέθηκαν σε ομοσπονδιακά δικαστήρια σε ολόκληρη τη χώρα από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του ο Πρόεδρος Τραμπ. Την Τετ. 25 Νοεμβρίου Ο Flynn άρχισε να εκτελεί συλλήψεις υψηλού επιπέδου στο εξωτερικό και επί του παρόντος ακολουθούσε παιδόφιλους στην Ολλανδία - την έδρα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης και του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων - όπου πρόσφατα, πολλά αεροπλάνα έχουν συντρίψει μυστηριωδώς. Ο Χένρι Κίσινγκερ και άλλοι εκδιώχθηκαν από το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων.

Πτήσεις στρατιωτικής παράδοσης ήταν σε όλες τις ΗΠΑ. Λέγεται ότι εκατοντάδες προδοτικοί ηθοποιοί εξήχθησαν, τέθηκαν σε πτήσεις και ανακρίθηκαν έως ότου γύρισαν, με έμφαση στην εύρεση στοιχείων για απάτη ψηφοφόρων. Αυτές οι στρατιωτικές πτήσεις αυξάνονταν κατά την προετοιμασία για πιθανή βία στα Antifa και την ασφάλεια απελευθέρωσης RV.

Εδώ και χρόνια το Δημοκρατικό Κόμμα και ορισμένες πολιτικές ελίτ των Ρεπουμπλικανών προφανώς εργάζονται σε συνεργασία με τα Κινέζικα και άλλα Κομμουνιστικά Κόμματα για την ανατροπή της κυβέρνησης των ΗΠΑ και τη δημιουργία μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Ο Τραμπ και τα Λευκά Καπέλα της Συμμαχίας δημιούργησαν τις Προεδρικές Εκλογές του 2020 ως Sting για να πιάσουν αυτούς τους κακούς σε προδοσία - με πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν από το "The Kraken"

Το Kraken ήταν το ψευδώνυμο του σώματος Στρατιωτικών Πληροφοριών του 305ου τάγματος που βρίσκεται στο Fort Huachuca, AZ. Παρείχε ηλεκτρονικό πόλεμο και νοημοσύνη σημάτων (SIGINT). Το 305ο αποτελείται από έξι εταιρείες, HHC, Alpha, Bravo, Charlie, Delta και Echo.

Την Τετ. το πρωί 4 Νοεμβρίου αμέσως μετά τις εκλογές, το Υπουργείο Άμυνας, το 305ο τάγμα και η NSA άρχισαν να καταγράφουν αποδείξεις απάτης σε πραγματικό χρόνο της αλλαγής ψήφων και από τις έξι πολιτείες μάχης (GA, PA, MI, WI, AZ, NV) σε ένα τεχνολογικό βιβλίο blockchain αυτό ήταν μη-hackable και unelete-ικανό. Αυτά τα ψηφιακά αποδεικτικά στοιχεία σε πραγματικό χρόνο θα χρησιμοποιούνται τώρα για τη δίωξη όλων των Deep Staters που εμπλέκονται στις εκλογές και στην απάτη των ψηφοφόρων - συμπεριλαμβανομένων των Obama, Biden και Haspel.

Σελίδα 9 των Ομοσπονδιακών Αγωγών του Σίδνεϊ Πάουελ που κατατέθηκαν στη Γεωργία και το Μίσιγκαν τα μεσάνυχτα Τετ. 25 Νοεμβρίου 2020 : «Το λογισμικό Dominion είχε πρόσβαση από πράκτορες που ενεργούσαν για λογαριασμό της Κίνας και του Ιράν για να παρακολουθήσουν και να χειριστούν τις εκλογές, συμπεριλαμβανομένων των πιο πρόσφατων γενικών εκλογών των ΗΠΑ το 2020»

Τρίτη 1 Νοεμβρίου ο υπολοχαγός McInerney Tweet: «Είναι TREASON. Προσπαθούν να ανατρέψουν αυτήν την κυβέρνηση. "




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE

ΠΗΓΗ: https://beforeitsnews.com/politics



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters