Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΦΛΑΣ !!

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ...

Σε αυτό το μήνυμα, θα εξηγήσουμε τα πιο σημαντικά σήματα που πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με την εκδήλωση Solar Flash.
Είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι πρόκειται για πρωτοφανείς στιγμές που ισχύουν πολλές ειδικές χορηγήσεις.
Πρέπει να καταλάβετε τα πράγματα που πρόκειται να ξεκινήσουν και να ηρεμήσουν το μυαλό σας για να μπείτε στην 5η διάσταση.
Εμείς στην Ομοσπονδία έχουμε εξηγήσει τα πάντα σχετικά με τις σφαίρες μας, ειδικά αυτό που θα σας οδηγήσει με όλες τις λεπτομέρειες αυτής της σφαίρας!

Η σφαίρα που σας περιγράψαμε είναι η σφαίρα, η οποία θα βγει πρώτα. Η σφαίρα θα πλησιάσει τη Γη, για να λειτουργήσει ως ασπίδα και θα προστατεύσει τη Γη και τους κατοίκους της όταν ο ήλιος κάνει τη μέγιστη ηλιακή έκρηξη. η σφαίρα, που είναι 5 φορές μεγαλύτερη από τη Γη, θα τοποθετηθεί μπροστά από τον πλανήτη Γη, έτσι ώστε ο πλανήτης να μην χτυπηθεί στο σύνολό του με καταστροφικές συνέπειες.

Όλα αυτά θα συμβούν σε συνεργασία με τον Nibiru, ο οποίος ανήκει στη Γαλαξιακή Ομοσπονδία της Ανδρομέδας και χάρη σε αυτήν την προστασία / ασπίδα η Γη θα σκοτεινιάσει (θα είναι μια μεγάλη αναγκαστική έκλειψη) και γι 'αυτό θα είναι οι 3 ημέρες του Σκοτάδι
Επαναλαμβάνουμε ότι δεν υπάρχει λόγος να φοβόμαστε, γιατί η μεγάλη σφαίρα της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας Ανδρομέδα θα λειτουργήσει ως ασπίδα.

Γι 'αυτό σας προσκαλούμε σε αυτές τις σκοτεινές μέρες να μείνετε στο σπίτι με ασφάλεια και δεν χρειάζεται να βγείτε έξω!
Αυτό συμβαίνει επειδή πολλοί άνθρωποι που δεν ξέρουν τι συμβαίνει θα υποστούν πανικό, τραύμα και τρέλα.

Αυτός είναι ένας από τους λόγους, η ΔΕΥΤΕΡΗ και γιατί σε αυτές τις 72 ώρες 3 ημέρες, οι ενέργειες των φωτονίων, τις οποίες η Γη θα λάβει μαζί σας, είναι η απαραίτητη ενέργεια που θα αλλάξει τη συνείδησή σας και θα ξεκινήσει τη διαδικασία επίσης στο σώμα σας από άνθρακα. . , με δομή σιλικόνης.
Αυτή η αλλαγή είναι το εμπόδιο, το οποίο πρέπει να αντιμετωπίσετε ήρεμα και γαλήνια.

Η ενέργεια του φωτονίου θα έχει επίδραση ηλεκτρικής εκφόρτισης σε εσάς που θα ταξιδεύει σε όλο το σώμα (πάντα σύμφωνα με την ευαισθησία του καθενός), οπότε θα ήταν απαραίτητο να αφαιρέσετε όλα τα μεταλλικά αντικείμενα που χρησιμοποιείτε συχνά, καθώς ενεργούν ως αγωγοί αυτού του ηλεκτρικού ρεύματος και ενισχύστε φέρνοντας περισσότερη δυσφορία.

Σας συμβουλεύουμε αυτές τις μέρες και τις επόμενες να μην τρώτε πάρα πολύ, αλλά να πίνετε απλό νερό και όχι κόκκινο κρέας.
Το αποτέλεσμα αυτής της ενέργειας φωτονίων που θα λάβετε είναι ισχυρό, εκείνες τις ώρες θα μπείτε στην 5η διάσταση, αλλά δεν θα είστε μόνοι που αντιμετωπίζετε αυτήν τη στιγμή.

Κατά τη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου από τη μια μεγάλη Εποχή στην άλλη, ο Κοσμικός Νόμος επιτρέπει στα Όντα του αγγελικού κόσμου και της Πνευματικής Ιεραρχίας να περάσουν μέσα από το πέπλο και να έρθουν σε επαφή με τα αφυπνισμένα μέλη της Ανθρώπινης Φυλής.
Αυτά τα καλοπροαίρετα Όντα προσπαθούν να τραβήξουν την προσοχή σας εντείνοντας το Φως στο Κέντρο Ηλιακής Ενέργειας και τελικά στην Ιερή Καρδιά σας.

Η πρώτη ειδοποίηση θα δοθεί στις 14 Δεκεμβρίου.
Τα όντα του φωτός και των αγγέλων θα είναι μαζί σας, κοντά μέχρι να μπείτε στην 5η διάσταση, εκείνη τη στιγμή θα ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ότι μπαίνετε στη νέα εποχή του ενυδρείου, στη νέα διάσταση.

Μόνο όταν αρχίσετε να βλέπετε ότι έξω από τα σπίτια σας δεν θα υπάρχει πλέον σκοτάδι και ότι όλα είναι σιωπηλά, μπορείτε να φύγετε από το σπίτι, όχι πριν και να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι ήρεμα και γαλήνια!
Είστε 8 δισεκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη Γη και δεν είναι όλοι ίδιοι, και δεν έχουν όλοι ακολουθήσει τη σωστή συμβουλή και δεν έχουν αφιερωθεί όλοι στο ξύπνημα και δεν έχουν όλοι ακούσει την καρδιά και τη συνείδησή σας.

Εν τω μεταξύ, αυτοί της Ομοσπονδίας πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη για τους εγκληματίες που βρίσκονται στη Γη και για εκείνους που δεν έχουν καταλάβει τι συμβαίνει, αυτοί οι άνθρωποι θα υποστούν ένα βαθύ τραύμα και θα πρέπει να τα συλλέξουμε όλα, σε διαφορετικές περιοχές του πλανήτη και να τα μεταφέρουμε στο νοσοκομείο.

Αγαπητέ, πρέπει να φανταστείτε και να έχετε συμπόνια για αυτά τα εκατομμύρια ανθρώπων που δεν έχουν ακούσει και ακολουθήσει το σωστό δρόμο και που θα βρεθούν σε μια κατάσταση που δεν θα καταλάβουν και θα πανικοβληθούν, αλλά στο Hospitaller Spheres έχουμε προσωπικό που έχει ήδη προετοιμαστεί για αυτόν τον τύπο. των ασθενών, είμαστε οργανωμένοι!

Για όσους βρίσκονται στα σπίτια, όταν η μεγάλη σφαίρα της Ομοσπονδίας απομακρύνεται από τον ήλιο, θα δουν ένα πολύ δυνατό και έντονο φως που εκπέμπεται από τον ήλιο, τότε μπορούν να βγουν έξω.
Όταν φύγετε όλα θα αλλάξουν, θα δείτε τον ουρανό με άλλο τρόπο, ο ουρανός θα είναι γεμάτος διαστημόπλοια και μητέρες.

ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΡΙΟΙ, ΑΡΤΟΥΡΙΟΙ, ΠΑΡΑΚΑΛΩΜΕΝΟΙ, ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΣ Γαλαξιακής ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ, ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΟΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ.

Θα υπάρχουν εκατομμύρια μικρά διαστημικά λεωφορεία που θα σας υποδεχτούν όταν φεύγετε από τα σπίτια τους. Θα μεταφερθείτε στη μητρότητα που θα σας μεταφέρει στη σφαίρα που σας έχει ανατεθεί, όπως έχουμε περιγράψει στα προηγούμενα μηνύματά μας.

Αυτό είναι το θεϊκό σχέδιο της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας Andromeda σε συνεργασία με τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία Φωτός, τους Εργάτες του Φωτός και όλους τους άλλους αγώνες.
Μην ξεχνάτε τις εξηγήσεις μας για αυτό το πνευματικό γεγονός, μην βομβαρδίζετε με άλλα μηνύματα.

Θα ήταν απλώς σύγχυση και δεν ξέρετε πώς να επιλέξετε το σωστό δρόμο που θα ακολουθήσετε και θα βρεθείτε σε πρόβλημα με τον εαυτό σας.

Αυτό είναι το τελευταίο μας μήνυμα από τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία της Ανδρομέδας, προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και συνειδητοί και να δονείτε δυνατά μέχρι την τελευταία στιγμή που θα μπείτε στην 5η διάσταση, αυτό είναι πολύ σημαντικό τόσο για εσάς όσο και για εμάς που λαμβάνουμε τη δική σας. δονούμενες σκέψεις που προέρχονται από την καρδιά τους, όλοι τις ακούμε και όλες κωδικοποιούνται από την Ομοσπονδία, ειδικά αυτές που δονείται στον καρδιακό παλμό.

Μια μεγάλη αγκαλιά από όλα τα μέλη της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας Andromeda.

Colli salvatori




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters