Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020

Επίφυση είναι το κουμπί WiFi για το άπειρο ...

Ο διάσημος μέντιουμ Edgar Cayce είπε κάποτε: «Κρατήστε την επίφυση σε λειτουργία και δεν θα γεράσει - θα είστε πάντα νέοι.

Γιατί; Επειδή. Η αλήθεια μπορεί να σε εκπλήξει.

Η επίφυση είναι ένας ενδοκρινής αδένας που βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο του κρανίου. Φυσιολογικά, ενεργοποιείται από το φως και συνεργάζεται με τον υποθάλαμο αδένα για τη ρύθμιση της πείνας, της δίψας, της σεξουαλικής επιθυμίας και του βιολογικού ρολογιού (που εξηγεί το απόσπασμα του κ. Cayce).


Η επίφυση ρυθμίζει επίσης μερικές από τις πιο σημαντικές χημικές ουσίες στο σώμα σας ... συμπεριλαμβανομένης της σεροτονίνης «ευτυχισμένη χημεία» και την ελεύθερη αντι-ριζοσπαστική αντιοξειδωτική μελατονίνη (η οποία ρυθμίζει επίσης τα πρότυπα ύπνου σας).

Είναι σαφές ότι αυτό το όργανο διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στη φυσιολογική ευεξία σας ... αλλά όπου γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό είναι ο ρόλος που παίζει στην πνευματική σας εξέλιξη!
Το πρόβλημα είναι το εξής: ο σύγχρονος τρόπος ζωής μας ... η κατανάλωση χημικών ουσιών που συνθλίβουν το πνεύμα ... και η έλλειψη κατάλληλης εκπαίδευσης ... άφησε τους επίφυσης μας ατροφικούς, αδρανείς, ασβεστοποιημένους και καταπιεσμένους σε σημείο να τους καταστήσει άχρηστους.
Εδώ είναι μερικά συναρπαστικά γεγονότα για αυτό το μικρό αδένα που θα μπορούσε:

* Η επίφυση σχηματίζεται σε 49 ημέρες μέσα στο ανθρώπινο έμβρυο: την ίδια στιγμή που οι Θιβετιανοί πιστεύουν ότι χρειάζεται μια ψυχή για να μετενσαρκωθεί. Και το ίδιο ποσό των ημερών όταν το ανθρώπινο έμβρυο γίνεται αρσενικό ή θηλυκό. Hmmm...

* Στο αρχαίο βεδική ενεργειακό σύστημα των τσάκρα, η επίφυση ονομάζεται τσάκρα «Ajna» ή «3ο μάτι». Σύγχρονες μελέτες αποκαλύπτουν ότι το υδατικό εσωτερικό του αδένα περιέχει ράβδους και κώνους, ακριβώς όπως αυτές που βρέθηκαν στον αμφιβληστροειδή των ματιών σας! Σωστά, το «τρίτο μάτι» σου έχει μια δομή εντυπωσιακά παρόμοια με τους δύο φυσικούς σου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όταν βλέπετε κάτι με αρκετή δύναμη, μπορείτε κυριολεκτικά να το δείτε «με τα μάτια του μυαλού σας».

* Μελέτες δείχνουν ότι επίφυση σας seces μια ουσία που ονομάζεται Διμεθυλοτρυπταμίνη (DMT), την οποία μπορεί να είναι εξοικειωμένοι με μια παραισθησιογόνο ουσία που βρέθηκαν στη Νότια Αμερική σαμανική έγχυση που ονομάζεται Ayahuasca. Αυτό που είναι ενδιαφέρον για DMT είναι ότι προκαλεί εμπειρίες που μπορεί να σας μεταφέρει πολύ πέρα από κοινές καταστάσεις της συνείδησης. Αυτός είναι ίσως ο λόγος για τον οποίο ο επίφυσης είναι γνωστός σε πολλούς πολιτισμούς ως η «Έδρα της Ψυχής», η «Πύλη προς το Σύμπαν», το «Μάτι του Νου» και η «Πύλη προς τα Ανώτερα Βασίλεια».

* Επίφυση σας είναι επίσης σημαντική για τη σωματική και ψυχική υγεία σας και την ευημερία της έχει συνδεθεί με τη μνήμη, τη δημιουργικότητα, τη διαίσθηση και τις δεξιότητες κριτικής σκέψης. Είναι επίσης ευαίσθητο στο φως και παίζει σημαντικό ρόλο στον ύπνο και τους κύκλους εγρήγορσης. Όταν το φως χτυπά τον αμφιβληστροειδή των ματιών σας, ταξιδεύουν μέσα από ένα μικροσκοπικό νευρικό σύστημα και στον αδένα. Όταν το φως σβήνει, όπως τη νύχτα, στέλνει ένα σήμα στην επίφυση για να ξεκινήσει secerrnere μελατονίνη (Melatonin), η οποία ενεργοποιεί το νευρικό σύστημα για να εισέλθουν σε κατάσταση νάρκης.
Αυτό το μικροσκοπικό όργανο είναι ζωτικής σημασίας για να ξυπνήσει υπεράνθρωπες δυνάμεις σας που λυγίζουν την πραγματικότητα.
Γι 'αυτό και έχουν υπομονή ...


Τα χαρακτηριστικά της επίφυσης σας καθιστούν τον ισχυρότερο υποψήφιο να είναι αυτό το άπιαστο σημείο που συνδέει την ικανότητά σας με την άπειρη συνείδησή σας.

Το ον που γνωρίζετε ως «ΕΣΕ», είναι επομένως μια γέφυρα μεταξύ του φυσικού και απτού κόσμου που μπορείτε να δείτε, να μυρίσετε, να αγγίξετε και να αισθανθείτε ... και τον αόρατο κόσμο της συλλογικής συνείδησης: η πηγή της άπειρης δημιουργικότητας, της διαίσθησης, της ενέργειας και της σύνδεσης.


Ο σύγχρονος τρόπος ζωής σας μπορεί να έχει ωθήσει την επίφυση σας στο χείλος της καταστροφής!
Σύγχρονες μελέτες δείχνουν ότι οι επίφυσης μας έχουν ασβεστοποιηθεί λόγω τοξικών χημικών ουσιών όπως το φθόριο στο νερό και την οδοντόκρεμα μας, σε μεγάλο βαθμό επεξεργασμένα τρόφιμα και διάφορες χημικές ουσίες στη διατροφή μας πλούσια σε ΓΤΟ.


το αποτέλεσμα; Όλες οι σημαντικές λειτουργίες νου-σώματος-πνεύματος είναι σαμποτάζ, αφήνοντας σας μισό-κουρασμένος και ευερέθιστος, αντιπαραγωγικός και uninspiring και αποσυνδεθεί από το υψηλότερο πνευματικό δυναμικό σας.

Και έτσι μία από τις πολλές αποστολές μου είναι να σας βοηθήσει να αποκατίσει επίφυση σας ... και ανοίξτε όλους αυτούς τους πιθανούς κοιμώμενους που στροβιλίζονται μέσα σας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters