Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020

Το τέλος των τραπεζών είναι κοντά χάρη στο QFS, οι μέρες τους είναι μετρημένες!

Όταν το Quantum Computer (Quantum Computer (QC) ξεκίνησε το σύστημα μεταφοράς κεφαλαίων της Swift Central Bank, κανείς δεν το είδε να έρχεται.
Ξεκίνησε σιωπηλά να σταματά τις μεταφορές Swift με την αναχαίτιση της μεταφοράς και ανακατεύθυνση στον τραπεζικό λογαριασμό προορισμού. Οι μεταφορές ήταν γρήγορες, οι μεταφορές αγνόησαν εντελώς όλους τους τραπεζικούς λογαριασμούς συναλλαγών, οι οποίοι εμπόδιζαν τους τραπεζίτες να χρησιμοποιούν κεφάλαια μεταφοράς για να κάνουν τη νυχτερινή Αυτό δεν ήταν καλό για τις τράπεζες.

Το σύστημα γρήγορης μεταφοράς σχεδιάστηκε για να συσχετίσει πολλά διαφορετικά τραπεζικά συστήματα υπολογιστών για να φιλοξενήσει διατραπεζικές μεταφορές, ήταν τεράστια επιτυχία.

Οι Swift μηχανικοί προγραμμάτισαν το σύστημα να παίρνει τα κεφάλαια και να τα μεταφέρει σε τραπεζικούς λογαριασμούς σε κάθε τραπεζικό σύστημα, ώστε να μπορούν να συμμετάσχουν στο νυχτερινό πρωτόκολλο συναλλαγών που ήταν μία από τις βασικές πηγές τραπεζικών κεφαλαίων

Μόλις τα κεφάλαια αποχώρησαν από εθνική τραπεζική ένωση, θα είχε μεταφερθεί στο επόμενο τραπεζικό σύστημα όπου έπρεπε να κατατεθούν κεφάλαια, αλλά για άλλη μια φορά, ανακατευθύνθηκαν σε τραπεζικό λογαριασμό συναλλαγών πριν αυτό αντανακλάται στον λογαριασμό προορισμού.

Αναρωτιέμαι γιατί οι μεταγραφές αργούν τόσο πολύ; Οι τραπεζίτες αγαπούν να χρησιμοποιούν τη λέξη ′′ εκκρεμότητα ". Ήταν στην τράπεζά τους, αλλά ήταν στον λογαριασμό συναλλαγών που έβγαζε τα κέρδη της τράπεζας πριν αυτό ήταν διαθέσιμο στον λογαριασμό προορισμού.

Αυτός ο έλεγχος ποιότητας έπαιρνε τα κέρδη της τράπεζας. Αυτό το κερδοσκοπικό κέντρο προγραμματίστηκε εσκεμμένα στο σύστημα Swift, έτσι ώστε οι τράπεζες να μπορούν να έχουν τεράστιο κέρδος χρησιμοποιώντας αυτά τα μη εγκεκριμένα Fiat funds για τους δικούς τους σκοπούς.

Εκτιμάται ότι το 86 % των κερδών της τράπεζας χάθηκε εξαιτίας αυτού του ελιγμού QC. Ήταν όλα νόμιμα επειδή ο έλεγχος ποιότητας ολοκλήρωνε μόνο αυτό που είχαν οι ιδιοκτήτες των κεφαλαίων.

Υπήρχε κάτι που μπορούσαν να κάνουν οι τραπεζίτες γι ' αυτό;

ΟΧΙ! ΝΟΠΕ! Για πολύ καιρό δεν είχαν ιδέα τι συνέβαινε. Το QC το έκανε απαρατήρητο. Οι Τραπεζικές Υπηρεσίες Πληροφορικής έχουν ρίξει πολύ τα δάχτυλα τους επειδή έχουν δει τα κέρδη τους να πέφτουν σε τίποτα εξαιτίας αυτής της πολύ επικερδούς αλλά ανήθικης χρήσης των κεφαλαίων των άλλων.

Για να σώσουμε το πρόσωπο, η Συμμαχία άφησε τις τράπεζες να διαφημίσουν που ενσωματώνονται τώρα στο κβαντικό χρηματοπιστωτικό σύστημα. Το πρόβλημα είναι ότι είναι απλά ένας μονόδρομος χωρίς καμία πιθανότητα να κερδίσεις χρήματα. Τώρα οι ′′ φτωχοί ′′ τραπεζίτες γίνονται φτωχότεροι χάρη στους κβαντικούς υπολογιστές. Οι τράπεζες ήθελαν το κοινό να νομίζει ότι αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του QFS.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters