Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020

Ο Τραμπ στη συγκέντρωση της Γεωργίας: «Δεν μπορείς ποτέ να το δεχτείς όταν κλέβουν, στήνουν, ληστεύουν»

 μετάφραση: Μάρη Λιώκη

Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ είπε σε χιλιάδες υποστηρικτές που συγκεντρώθηκαν σε συγκέντρωση στη Γεωργία το Σάββατο το βράδυ ότι οι εκλογές εκλάπησαν από αυτούς, δείχνοντας «συντριπτικά» στοιχεία απάτης στα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών.
«Αν έχανα, θα ήμουν ένας πολύ αξιοπρεπής ηττημένος», είπε ο Τραμπ σε ένα μεγάλο πλήθος που συγκεντρώθηκε στο Περιφερειακό Αεροδρόμιο της Βαλντόστα. «Αλλά δεν μπορείς ποτέ να δεχτείς όταν κλέβουν και στήνουν και ληστεύουν».
Ο Τραμπ παρευρέθηκε στη συγκέντρωση για την υποστήριξη των δύο εν ενεργεία γερουσιαστών της Γεωργίας - επιχειρηματία γερουσιαστή Kelly Loeffler (R-Ga.)και πρώην στέλεχος επιχείρησης γερουσιαστή David Perdue (R-Ga.).
«Είμαστε εδώ για να διασφαλίσουμε ότι ο Ντέιβιντ Πέρντου και η Κέλι Λόφλερ θα κερδίσουν τον σημαντικότερο επαναληπτικό γύρο του Κογκρέσου, στην ιστορία του Κογκρέσου, το πιστεύω πραγματικά», είπε ο Τραμπ.
Οι δύο αντιμετωπίζουν μια επαναληπτική κούρσα ενάντια στον αντίπαλο παραγωγό Jon Ossoff και τον πάστορα Raphael Warnock στις 5 Ιανουαρίου του επόμενου έτους. Ο Ossoff και ο Warnock πραγματοποίησαν μία εικονική εξ αποστάσεως ομιλία με τον πρώην Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα στις 4 Δεκεμβρίου.
Ο Τραμπ είπε ότι οι διεκδικητές ήταν δύο από τους «πιο ακραίους αριστερούς φιλελεύθερους υποψηφίους για την Γερουσία στην ιστορία της χώρας μας».
«Πρέπει να ψηφίσετε και να ψηφίσετε νωρίς στις 14 Δεκεμβρίου», είπε ο Τραμπ στο πλήθος. «Έκλεψαν και έστησαν τις προεδρικές μας εκλογές, αλλά ακόμα τις κερδίζουμε. Και θα δοκιμάσουν να κλέψουν και αυτές τις εκλογές », είπε.
«Οι ψηφοφόροι της Γεωργίας θα καθορίσουν ποιο κόμμα διοικεί κάθε επιτροπή, γράφει κάθε νομοθεσία, ελέγχει κάθε δολάριο των φορολογουμένων. Πολύ απλά, θα αποφασίσετε αν τα παιδιά σας θα μεγαλώσουν σε μια σοσιαλιστική χώρα ή αν θα μεγαλώσουν σε μια ελεύθερη χώρα », δήλωσε ο πρόεδρος. «Και θα σας πω αυτό, ο σοσιαλιστής είναι μόνο η αρχή για αυτούς τους ανθρώπους. Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να προχωρήσουν περισσότερο από τον σοσιαλισμό, θέλουν να πάνε σε μια κομμουνιστική μορφή διακυβέρνησης και δεν έχω καμία αμφιβολία γι 'αυτό. "
Στη συνέχεια, συνέχισε να απαριθμεί αυτά που είπε ότι ήταν «αδιάψευστα» γεγονότα που παρουσιάστηκαν σε πολλαπλές νομικές υποθέσεις και που οδεύουν τώρα προς το Ανώτατο Δικαστήριο. Είπε ότι μόνο μερικά από τα διαθέσιμα στοιχεία αποκαλύπτουν ήδη ότι μετρήθηκαν αρκετές παράνομες ψήφοι στην προεδρική κούρσα για να τεθεί υπό αμφισβήτηση το αποτέλεσμα.
"Για τα ψηφοδέλτια μέσω ταχυδρομείου - δραστικά λιγότερο από το συνηθισμένο - στη Γεωργία, το 0,5% των ψηφοδελτίων αλληλογραφίας απορρίφθηκαν το 2020 σε σύγκριση με 5,77% [το 2016]",δήλωσε ο Τραμπ. «Αυτό σημαίνει 11 φορές περισσότερο
«Είναι εκατοντάδες χιλιάδες ψήφοι. … Αυτό το ζήτημα από μόνο του είναι αρκετό για να αλλάξει τα αποτελέσματα των εκλογών σε πολλές πολιτείες. ”
Ο Τραμπ σημείωσε επίσης ότι τα αποτελέσματα του Κογκρέσου λένε μια πολύ διαφορετική ιστορία από τη λαϊκή ψηφοφορία για τις προεδρικές εκλογές. Οι Ρεπουμπλικάνοι δεν έχασαν ούτε μία έδρα στο Σώμα, είπε ο Τραμπ, και πιθανώς θα κατέχουν την πλειοψηφία στη Γερουσία.
«Σκεφτείτε το… κανονικά, χάνετε 2, 3, 5 και πάτε σε επαναληπτική. Δεν χάσαμε κανέναν », είπε ο Τραμπ για τη Βουλή υπό την ηγεσία του.
«Δούλεψα σκληρά στη Βουλή με τον Κέβιν Μακάρθι, χωρίς να χάσουμε ούτε ένα νομοθετικό σώμα και κερδίζοντας κατά πολύ σε πολιτειακό επίπεδο και κρατώντας τη Γερουσία… καλύτερα να διατηρήσουμε τη Γερουσία
Ο Τραμπ έπειτα είπε ότι με το ρεκόρ των ψήφων που εξασφάλισε και έχοντας κερδίσει 18 από τις 19 κομητείες, «ο μόνος τρόπος με τον οποίο κέρδισε ο Μπάιντεν ήταν «γεμίζοντας» την κάλπη».
«Επιτρέψτε μου να σας πω, αυτές οι εκλογές ήταν στημένες… Δεν μπορούμε να το αφήσουμε να ξανασυμβεί», είπε στο πλήθος να φωνάζει «Σταματήστε την κλοπή».
Θα πάμε στο Ανώτατο Δικαστήριο πολύ σύντομα και πραγματικά—αν έχουμε θάρρος και Σοφία—νομίζω ότι ξέρετε ποια θα είναι η απάντηση επειδή δεν μπορείτε να αφήσετε τους ανθρώπους να τη βγάλουν καθαρή.”


Ο Δημοκρατικός υποψήφιος για μία από τις έδρες της Γερουσίας των ΗΠΑ στη Γεωργία Raphael Warnock, 
αριστερά, και η Γερουσιαστής των Rep. Kelly Loeffler δεξιά
Ο πρόεδρος εξέφρασε επίσης τα συλλυπητήριά του σε οικογένειες που έχουν χάσει τους αγαπημένους τους ως αποτέλεσμα της πανδημίας του ιού του ΚΚΚ (Κινέζικο Κομμουνιστικό Κόμμα) που ξέφυγε από το Wuhan, καθώς και στην οικογένεια του Harrison Deal, ενός από τα νέα στελέχη της εκστρατείας της Loeffler, που σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα την Παρασκευή.
Διαβεβαίωσε τους υποστηρικτές ότι το «ιατρικό θαύμα» των εμβολίων βρίσκεται στο δρόμο «σε επίπεδο που κανείς δεν πίστευε ποτέ δυνατό», χάρη στους πολλούς ανθρώπους που συνεργάστηκαν με την κυβέρνηση στην επιχείρηση «Warp Speed».
Σχεδόν ένα εκατομμύριο ψηφοδέλτια αλληλογραφίας έχουν ήδη ζητηθεί για τις δύο επαναληπτικές αναμετρήσεις, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη αξιωματούχος των εκλογών
«Πρέπει να βγεις, πρέπει να ψηφίσεις», είπε ο Τραμπ. «Αν αφήσετε να κλέψουν ξανά τη Γεωργία, δεν θα μπορέσετε ποτέ ξανά να κοιτάξετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη. Πρέπει να μην υποκύψετε στην πίεση αυτής της δύσκολης κατάστασης
Η προθεσμία για την εγγραφή ψηφοφόρων λήγει στις 7 Δεκεμβρίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters