Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020

ΗΠΑ Ενημέρωση κατάστασης - Ενεργοποιήθηκαν οι μηχανισμοί επιθετικού κυβερνοπόλεμου, το αποτέλεσμα των εκλογών είναι τώρα το σενάριο της εθνικής άμυνας

Στη συγκεκριμένη ενημέρωση συζητούνται μερικά από τα βίντεο με το ′′ όπλο ′′ που καπνίζει ′′ βίντεο που αποδεικνύει την απάτη της ψήφου στη Γεωργία, καθώς και τα ′′ 20 ′′ στοιχεία απάτης από τη Νεβάδα. Αλλά η πραγματική συζήτηση σε αυτή την

ενημέρωση αφορά την ′′ επιλογή εθνικής ασφάλειας ′′ που όλο και περισσότερο φαίνεται να είναι το πιθανότερο αποτέλεσμα που προκύπτει από την προδοσία της Ημέρας των εκλογών και τον κυβερνοπόλεμο που διενεργήθηκε από τους Δημοκρατικούς, τους παγκοσμιοποιητές και την CIA.

Όχι μόνο γνωρίζουμε ότι ο Πρόεδρος Τραμπ επικαλέστηκε γλώσσα από το Εκτελεστικό Τάγμα του 2018 στην ιστορική του Δεκ. 2 η ομιλία - παρέχοντας έτσι την πλήρη δημόσια δικαιολόγηση του Υπουργού Άμυνας Chris Miller για να αρχίσει να εκδίδει όλες τις απαραίτητες εντολές - γνωρίζουμε επίσης ότι πολλά άλλα κρίσιμα έγγραφα και μυστικές εντολές τέθηκαν σε εφαρμογή μεταξύ 2018 και 2020 :
Η εκτελεστική εντολή του Trump του 2018 αναφέρει ότι πρόσωπα ή οργανώσεις είναι ένοχοι ξένων παρεμβολών (πράξεις πολέμου) εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών εάν ′′ έχουν εμπλακεί άμεσα ή έμμεσα, χορηγούμενα, αποκρύπτονται ή αποκρύπτονται ή είναι συνενοχή σε ξένες παρεμβολές εκλογές των Ηνωμένων Πολιτειών." Αυτό περιλαμβάνει, ′′ να έχει βοηθήσει σημαντικά, χορηγηθεί ή να παρέχει οικονομική, υλική ή τεχνολογική υποστήριξη για προϊόντα ή υπηρεσίες προς υποστήριξη, οποιαδήποτε δραστηριότητα ′′ σχετίζεται με την κλοπή εκλογών.
10 USC, Τμήμα 394. Υπότιτλος A, Μέρος 1, Κεφάλαιο 19 περιγράφει τον ρόλο των συμβατικών στρατιωτικών δυνάμεων στην αντιμετώπιση του κυβερνοπόλεμου (εκλογική κλοπή) και συγκεκριμένα εστιάζει την εξουσία στα χέρια του Υπουργού Άμυνας , ποιος είναι τώρα ο Chris Miller: ′′ Ο Υπουργός Άμυνας θα αναπτύξει, θα προετοιμάσει και θα συντονίσει · θα προετοιμάσει όλες τις ένοπλες δυνάμεις για σκοπούς και, όταν εξουσιοδοτηθεί κατάλληλα να το κάνει, διεξάγει στρατιωτικές δραστηριότητες ή επιχειρήσεις στον κυβερνοχώρο, συμπεριλαμβανομένων των μυστικών επιχειρήσεων στον κυβερνοχώρο στρατιωτικές δραστηριότητες ή επιχειρήσεις στον κυβερνοχώρο, για την υπεράσπιση των Ηνωμένων Πολιτειών και των συμμάχων τους, συμπεριλαμβανομένης της απάντησης σε κακόβουλη δραστηριότητα στον κυβερνοχώρο που ασκείται εναντίον των
Ο Κώδικας των Ηνωμένων Πολιτειών ζητά συγκεκριμένα να διεξάγονται εν κρυπτώ οι εν λόγω αμυντικές επιχειρήσεις, γι ' αυτό και οι αποκαλούμενες ′′ πτήσεις ′′ δεν είναι ακόμη δημόσιες γνώσεις: "... στρατιωτική δραστηριότητα ή στρατιωτική επιχείρηση που διεξάγεται στον κυβερνοχώρο, ή σχετικό προπαρασκευαστικό στάδιο ενέργειες, εξουσιοδοτημένες από τον Πρόεδρο ή τον Γραμματέα που (Α) σηματοδοτείται από, κρατείται ή διεξάγεται με μυστικότητα, όπου ο σκοπός είναι η δραστηριότητα ή η επιχείρηση να μην εμφανιστεί ή να αναγνωριστεί δημόσια."
Ο πρόεδρος Τραμπ ανακοίνωσε νέο δόγμα ′′ επιθετικών κυβερνοχώρων ′′ στο Σεπ. 20, 2018, μόλις οκτώ ημέρες μετά την υπογραφή της ′′ ξένης διαπλοκής ′′ του ΕΟ. Όπως περιγράφει η Washington Post, αυτό το νέο δόγμα σάρωσε τα δόγματα της εποχής Obama: ′′ Η στρατηγική ενσωματώνει μια νέα απόρρητη προεδρική οδηγία που αντικαθιστά μία από τη διοίκηση Obama... Επιτρέπει στους στρατιωτικούς και άλλους οργανισμούς να αναλάβουν κυβερνοεπιχειρήσεις που προορίζονται για την προστασία του κυβερνοχώρου τα συστήματά τους και τα κρίσιμα δίκτυα του έθνους."
Στη συνέχεια, τέλος, ο πρόεδρος Τραμπ εξέδωσε νέο Προεδρικό Μνημόνιο Εθνικής Ασφαλείας (NSPM) #13 το 2018, το οποίο καλύπτει ′′ επιθετικές κυβερνοεπιχειρήσεις. Κρατούσε την οδηγία κρυμμένη από το Κογκρέσο για 17 μήνες. Η ακριβής γλώσσα αυτού του NSPM εξακολουθεί να κατηγοριοποιείται και να μην έχει δημοσιευθεί στο κοινό. Εδώ είναι μια λίστα με όλους τους NSPM, αλλά κυρίως, ′′ οι επιθετικές κυβερνοεπιχειρήσεις ′′ είναι μυστικό και δεν απεικονίζεται δημοσίως.
Ο Trump είναι τώρα έτοιμος να ασκήσει αρνησικυρία στην επαναφορά της NDAA για να πιέσει τους νομοθέτες να καταργήσουν τον Sec. 230. Η NDAA χορηγεί ειδικές εξουσίες στον Αρχιστράτηγο για να δηλώσει ότι οι Αμερικανοί πολίτες είναι ′′ πολεμιστές του εχθρού ′′ και να τους κρατήσουν χωρίς δίκη. Αλλά ο Trump δεν χρειάζεται το NDAA σε περιόδους πολέμου, που είναι ακριβώς το σενάριο κάτω από το οποίο έγιναν οι εκλογές του 2020
Επιπλέον, ο Τραμπ εργάζεται τώρα για να καθαρίσει την CIA. Η πρώην διευθύντρια Gina Haspel πιθανότατα έχει ήδη απολυθεί, και τώρα το Ομοσπονδιακό Δίκτυο Ειδήσεων αναφέρει ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της τεχνολογίας πληροφορίας στο DOD, ο ′′ αναπληρωτής CIO ′′ (επικεφαλής πληροφοριακός λειτουργός) έχει επανενταχθεί στην CIA. Το όνομά του είναι Peter Ranks. Εκπρόσωπος του DoD περιγράφει τις επιτεύξεις του Πέτρου: ′′ Υπό την ηγεσία του, έχουμε προχωρήσει πολύ στην εκτέλεση της στρατηγικής DoD Cloud και την ανάπτυξη της προσέγγισης εκσυγχρονισμού λογισμικού, ενώ υποστηρίζουμε την ολότητα του εργατικού δυναμικού του DD με απομακρυσμένες δυνατότητες εργασίας κατά τη διάρκεια της πανδημίας..."
Η προφανής, ορθολογική συνειδητοποίηση σε όλα αυτά είναι ότι από το 2018, ο Trump έχει θέσει σε εφαρμογή ένα σχέδιο μάχης κυβερνοπόλεμου για την Αμερική, και αυτό το σχέδιο ξεκίνησε στις 3 Νοεμβρίου με την παγίδευση των προδοτικών ηθοποιών σε πραγματικό χρόνο προσπάθησα να κλέψω τις εκλογές.
Σημαντικά, όσοι διέπραξαν εκλογική κλοπή έπεσαν στην παγίδα παγιδεύοντας σε παγίδες ′′ εθνικής ασφάλειας ′′ που μετακινεί τη δίωξή τους από αστικά ή ποινικά δικαστήρια και σε στρατιωτικά δικαστήρια. Αυτό το σημείο δεν μπορεί να υπερτιμηθεί. Έτσι ο Trump επιτυγχάνει έναν πλάγιο ελιγμό γύρω από διεφθαρμένους δικαστές στα παραδοσιακά δικαστήρια.
Υπογραμμίζει επίσης γιατί μεγάλο μέρος της δραστηριότητας που ασκείται αυτή τη στιγμή δεν είναι γνωστό στο κοινό. Όλα καλύπτονται από τις διατάξεις περί μυστικότητας που αναφέρονται παραπάνω.
Αυτό που πρέπει να περιμένουμε όλοι να δούμε στο πολύ άμεσο μέλλον (εβδομάδες το πολύ) είναι οι ιστορικοί ισχυρισμοί της στρατιωτικής εξουσίας, ακολουθούμενη από επιτάχυνση των συλλήψεων των προδοτών, οι δημόσιες ομολογίες και ένα κύμα παραιτήσεων των Δημοκρατικών ηγετών από το Κογκρέσο. Το αποτέλεσμα θα είναι ο Trump στον Λευκό Οίκο, μια Γερουσία GOP-running House και ένας συντηρητικός SCOTUS. Ως μπόνους, εάν ο Trump ασκήσει την πλήρη εξουσία του για να κατασχέσει εταιρίες που βοήθησαν και υποστήριξαν την επίθεση στον κυβερνοπόλεμο στην Αμερική, μπορεί επίσης να δούμε το CNN, το Washington Post, το Twitter, το Facebook, Google και άλλες προδοτικές επιχειρήσεις που κατασχέθηκαν ή σταμάτησαν..





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters