Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

Ο ΣΧΙΣΤΟΜΑΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΚΑΛΙΝ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ??

Ο σχιστοματης  Μογγολος   Καλιν υπέπεσε με την δήλωση του  ότι ,οι σημερινοί κάτοικοι της ΕΛΛΔΑΣ δεν έχουμε καμιά σχέση, ούτε συνεχεία με τους αρχαίους ΕΛΛΗΝΕΣ, σε ένα τεράστιο ατόπημα.


Χρόνια ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ θέλει να μας παρουσιάσει  ως μπάσταρδο  έθνος και δεν το έχει καταφέρει .

Όποιες έρευνες στο D.N.A και αν έχουν γίνει, ΕΙΤΕ   από  ΕΛΛΗΝΕΣ επιστήμονες , είτε από ξένους οργανισμούς και πανεπιστήμια (ΗΠΑ, ΑΓΓΛΙΑ, ΕΛΒΕΤΙΑ, από Τούρκους ακόμη γενετιστές) όλα αυτά είναι δημοσιευμένα  στο διαδίκτυο, αποδεικνύουν την μεγάλη καθαρότητα και συνέχεα  μας ως λαού, σε τούτον εδω το χώρο που λέγεται ΕΛΛΑΔΑ, τα ΒΑΛΚΑΝΙΑ, την Μ. ΑΣΙΑ, την ΚΥΠΡΟ.
Θα μου πει κάποιος  πως είναι  δυνατόν  με τόσα χρόνια  Οθωμανικής  κατοχής να μην έχουμε υποστεί αλλοίωση  στο D.N.A  μας.
Οι Τούρκοι    ως  πάγια τακτική  είχαν ,όπως έχουν και σήμερα, τον βίαιο εξισλαμισμό -εκτουρκισμό των γηγενών πληθυσμών, και αυτούς τους πληθυσμούς μέσα από αδιάκοπες μετακινήσεις  και εκφοβισμούς τους μετέτρεπαν σε  Οθωμανικούς (Τουρκικούς) σήμερα.


Έτσι  εμφαινόμενοι   σήμερα ως Τούρκοι  έχουν D.N.A  είτε Ελληνικό είτε Αρμενικό είτε Ποντιακό (Ελληνικό), κ.λ.π.
Αν παρατηρήσετε φυσιογνωμικά τον λεγόμενο Τουρκικό  πληθυσμό θα δείτε ότι στο μεγαλύτερο μέρος του δεν υπάρχουν   Μογγολικά  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ , τα οποία οριοθετούν την Τουρκική φυλή.


Ο οσφυοκαμπτης υπουργός  Άδωνις έδωσε  την απάντηση: «Έλληνες ήμασταν, συνέχεια των αρχαίων Ελλήνων είμαστε».


Θα περίμενα να ζητήσει πρώτα  από τον ΕΡΝΤΟΓΑΝ (ο όποιος σύμφωνα με τον στρατηγό Φράγκο μιλαει άπταιστα ΠΟΝΤΙΑΚΑ και ΕΛΛΗΝΙΚΑ)  να κάνει πρώτος  D.N.A να δούμε κατά πόσο  είναι Τούρκος, και έπειτα θα χρηματοδοτούσα ως ΕΛΛΗΝΙΚΟ κράτος το τεστ για όποιον Τούρκο θέλει να  το κάνει.
Είναι ένας  τρόπος  κορυφαίας Εξωτερικής και Αμυντικής  πολιτικής.


Όλες οι  έρευνες  που έχουν  γίνει δίνουν έως 25 εκατομμύρια Ελλήνων στην Τουρκία.
Ποιος θα θέλει να λέγεται Τούρκος και να μετέχει σε  έναν «πολιτισμό» ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ και ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΩΝ , που στο πέρασμα του δεν έχει προσφέρει τίποτα στην ανθρωπότητα, παρά μόνο αίμα?


Στην Ελλάδα όμως  τα μειράκια της πολιτικης και οικονομικής ζωής είναι ταμένα  ΣΤΙΣ ΛΕΣΧΕΣ, στις ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ και οπουδήποτε αλλου. Η Ελλάδα  και ο Ελληνισμός είναι γι’ αυτούς ψιλά γράμματα.
ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ  ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ της πολιτικής διαστροφής??
ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ
ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ!!!
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ!!!!!

Υ.Γ
Παρακαλώ όποιον γνωρίζει Τουρκικά   μέσα από Τουρκικά μπλοκ να καλεί Τούρκους να κάνουν τεστ D.N.A, για να διαπιστώσουν κατά πόσο είναι.
Στην πολύ ΑΛΒΑΝΙΔΑ  ΦΟΥΡΕΙΡΑ  της καλοαρεσε όταν διαπίστωσε ότι δeν έχει ούτε 10% Αλβανικό D.N.A, αλλά 70% ΕΛΛΗΝΙΚΟ



https://www.ksipnistere.com

Τουρκάλα κάνει τεστ DNA και… αποδεικνύεται Ελληνίδα! (βίντεο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters