Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

Τουρκάλα κάνει τεστ DNA και… αποδεικνύεται Ελληνίδα! (βίντεο)

Όπως είναι γνωστό, τα τεστ DNA, που ανακαλύπτει κανείς την καταγωγή του, είναι αρκετά δημοφιλή. Μάλιστα είθισται, όσοι τα κάνουν να φτιάχνουν βίντεο με τις αντιδράσεις τους και να τα αναρτούν στο διαδίκτυο.
Ο πραγματικός «χαμός» γίνεται με τους Τούρκους, οι οποίοι όταν κάνουν το τεστ συνήθως ανακαλύπτουν ότι δεν είναι Τούρκοι, αλλά είτε απόγονοι εξισλαμισμένων, είτε μιγάδες.

Τα τεστ που τα «σπάνε» είναι βεβαίως εκείνα που οι Τούρκοι ανακαλύπτουν ότι είναι Έλληνες.
Στο βίντεο που ακολουθεί, μια νεαρή και όμορφη Τουρκάλα που ζει στο εξωτερικό, η Τζαλέ Καρασλάν (Jale Karaaslan), έπαθε την πλάκα της ζωής της όταν ανακάλυψε ότι είναι 46,2% Ελληνίδα.
Η αντίδρασή της «τι Ελληνίδα;» είναι στο 03.45 του βίντεο.
Στο υπόλοιπο, η νεαρή Τουρκάλα είναι 16,7% από Μικρά Ασία και Ιράν, 13,4% Ιταλίδα, 12% από τη βόρεια Αφρική και το μογγολικό DNA, από τις τουρκικές φυλές της κεντρικής Ασίας, είναι μόλις 11,7%.
Στο συνολικό της άθροισμα είναι Ευρωπαία 63,2% και Ασιάτισσα 24,8%.
Οι έρευνες DNA έχουν αποδείξει ότι οι σημερινοί Τούρκοι στην πλειονότητά τους είναι ελληνικής, αρμενικής και ιρανικής καταγωγής.
Αυτό φαίνεται εξάλλου και από τα πρόσωπά τους. Στη συντριπτική πλειονότητά τους έχουν ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά η μικρασιατικά.
Ο γνωστός Τούρκος αρθρογράφος Ahmet Altan σε άρθρο του είχε ομολογήσει ότι οι Τούρκοι έχουν Ελληνική και Αρμένικη καταγωγή.
Με ξεκάθαρο τρόπο σημειώνει ότι οι σημερινοί κάτοικοι της Τουρκίας δεν έχουν καμία σχέση με τα τουρκικά φύλα που είχαν έρθει στη περιοχή από τον δέκατο και ενδέκατο αιώνα και μετά.
Οι Οθωμανοί ίδρυσαν την πρώτη τους ηγεμονία το 1299, ενώ τα πρώτα τουρκικά φύλα είχαν έρθει στην Μικρά Ασία μετά το 1071.
Δεν μπορεί στη συνέχεια να εξαφανίστηκαν οι γηγενείς κάτοικοι που αριθμούσαν πολλά εκατομμύρια, εκτός και αν, όπως  λέει μάλλον ειρωνικά, ο Αλπ Αρσλάν, o ηγέτης των πρώτων Σελτζούκων της Μικράς Ασίας,  είχε φέρει μαζί του από την κεντρική Ασία… 70 εκατομμύρια κατοίκους. Τότε θα δικαιολογούνταν, όπως καταλήγει στο άρθρο του ο  Altan, να λέμε ότι σήμερα είμαστε απόγονοι αυτών των πρώτων Τούρκων που είχαν έρθει στην Μικρά Ασία.
Ο Τούρκος αρθρογράφος καταλήγει στο συμπέρασμα ότι αντί οι σημερινοί Τούρκοι να πιστεύουν ιστορικά ψεύδη, θα πρέπει να ξαναγράψουν την ιστορία τους και  να ανακαλύψουν τις πραγματικές τους ρίζες.
Όπως υποστηρίζει και αυτό είναι το συγκλονιστικό για ένα σύγχρονο Τούρκο δημοσιογράφο, οι σημερινοί κάτοικοι της Τουρκίας θα πρέπει να αποδεχτούν την… ελληνοαρμενική τους καταγωγή και να αναδείξουν ξανά τον πολιτιστικό πλούτο της Μικράς Ασίας, που έχει σαν βάση του τους λαούς που η σύγχρονη τουρκική ιστορία θέλει να διδάσκει ότι εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας, μετά την έλευση των τουρκικών φυλών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters