Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

Οι Ρότσιλντ διώχθηκαν κλοτσηδόν από τη Ρωσία και την Ιαπωνία καθώς ξετυλίγεται η Παγκόσμια Επανάσταση


ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ
Μια παγκόσμια επανάσταση ξεδιπλώνεται με ιστορικά γεγονότα που συμβαίνουν στην Αφρική, την Κίνα, τη Γαλλία, την Ιαπωνία, τη Ρωσία και αλλού, καθώς το παλαιό πλέγμα του πλανητικού ελέγχου συνεχίζει να καταρρέει, συμφωνούν πολλαπλές πηγές.
Ας ξεκινήσουμε με την επανάσταση που ανακοινώθηκε στη Ρωσία την περασμένη εβδομάδα. Βασικά, ο David Rothschild εκδιώχθηκε και η Ρωσική Κεντρική Τράπεζα κρατικοποιήθηκε, γι 'αυτό και η μισή Ρωσική κυβέρνηση απολύθηκε, λένε οι πηγές της FSB. Ακολουθούν οι πηγές της FSB σχετικά με το θέμα:
"Υποτίθεται ότι θα ξεκινούσε τον Νοέμβριο του 2019 όταν σκοτώθηκε ο πρωθυπουργός Dmitry Medvedev στην έδρα του FSB, αλλά λόγω της παρουσίας στη χώρα ενός τεράστιου αριθμού από τους πλουσιότερους Εβραίους στον κόσμο (Rothschilds, Sheldon Adelson κ.λπ.) η ενέργεια αυτή αναβλήθηκε.
“Στη συνέχεια, στα τέλη Δεκεμβρίου, τα μισά μας χρήματα (της Ρωσίας) δόθηκαν σε μια δομή, η οποία διοργάνωσε αυτή την ξαφνική “αναχώρηση” του εβραίου πρωθυπουργού Medvedev. Η δομή αυτή θα επιβλέπει διάφορα υπουργεία και όλοι οι νέοι υπουργοί θα διοριστούν υπό την εποπτεία της”.
"Στις 16 Ιανουαρίου, ο Πρόεδρος [Herman] Gref της Ομοσπονδιακής Κεντρικής Τράπεζας Sberbank μέθυσε τόσο πολύ από τη θλίψη του ώστε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Odintsovo πάσχοντας από οξεία δηλητηρίαση από το οινόπνευμα. Αυτός είναι ο λόγος που ακύρωσε ξαφνικά την ομιλία του στο Φόρουμ Gaidar. "
Στις 18 Ιανουαρίου, ο Gref είπε στo Tass News: "Πρέπει να αυξήσουμε τις προσπάθειες μας για την κατάρρευση της υπάρχουσας παγκόσμιας τάξης. Αυτό πρόκειται να είναι πολύ οδυνηρό. "
Οι πηγές της FSB αναφέρουν επίσης ότι, όταν η Elvira Nabiullina, επικεφαλής της Ρωσικής Κεντρικής Τράπεζας, απολύθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, κατασχέθηκαν όλα τα κινητά τηλέφωνα των εργαζομένων στις κεντρικές τράπεζες και κατασχέθηκαν τεράστιοι αριθμοί εγγράφων.
Ένα άλλο πράγμα που μας ανέφεραν ήταν ότι ο Yevgeny Zinichev, "ο επικεφαλής του Υπουργείου Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης, θα γίνει επικεφαλής της FSB, αλλά αυτό δεν θα είναι για πολύ."
Οι P3 Freemasons, οι οποίοι αναφέρουν πολύ περίεργα πράγματα, μας λένε ότι ο Μεντβέντεφ, ο οποίος “απομακρύνθηκε”, ήταν στην πραγματικότητα ένας «εξωκοσμικός».
Ο σκλάβος του Ρότσιλντ, πρόεδρος Εμμανουήλ Μακρόν της Γαλλίας βρίσκεται επίσης υπό πολιορκία. Αναγκάστηκε να τρέξει για τη ζωή του από ένα θέατρο την περασμένη εβδομάδα εν μέσω αναταραχών που συνεχίζονται εδώ και πάνω από ένα χρόνο. Μια νέα Γαλλική επανάσταση έρχεται, υπόσχονται Γαλλικές πηγές αντίστασης.
Εξίσου δραματικά, αν και λιγότερο δημόσια, γεγονότα συνέβαιναν στην Ιαπωνία την περασμένη εβδομάδα. Ένας πρώτος ξάδερφος του πρώην αυτοκράτορα Χιροχίτο μας λέει ότι η Τράπεζα της Ιαπωνίας έχει εθνικοποιηθεί οι δε Ρότσιλντ και οι Ροκφέλερ έχουν απομακρυνθεί από τον έλεγχο αυτής της χώρας.
Οι Βρετανικές πηγές της βασιλικής οικογένειας το επιβεβαιώνουν και λένε ότι ο αυτοκράτορας Naruhito και η αυτοκράτειρα Masako έχουν προσκληθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο την άνοιξη, όπου, μεταξύ άλλων, θα συζητήσουν για την δημιουργία ενός παγκόσμιου μελλοντικού οργανισμού σχεδιασμού.
Εκπρόσωποι της P3, της Βρετανικής Κοινοπολιτείας και των Ασιατικών μυστικών εταιρειών προγραμματίζουν να συναντηθούν στο Λονδίνο, ενδεχομένως τον Φεβρουάριο, για να συζητήσουν τη δημιουργία αυτού του οργανισμού. Θα συζητήσουν επίσης τις προετοιμασίες για τον ανθρώπινο αποικισμό του Διαστήματος, λένε οι πηγές της P3.
Η αρχική συμφωνία είναι, ότι ο οργανισμός προγραμματισμού θα διευθύνεται από μια επιτροπή από επτά μέλη με αποφάσεις που θα λαμβάνονται με πλειοψηφία, σύμφωνα με μια πηγή που συμμετέχει στις διαπραγματεύσεις. Οι επτά θα περιλαμβάνουν έναν εκπρόσωπο από την Αφρική, την Αμερική (Βορρά και Νότο), την Ασία εκτός της Κίνας, την Κίνα, την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας, της Ινδίας και του μουσουλμανικού κόσμου. Το βέτο θα περιορίζεται στην περιοχή που το έβαλε. Έτσι, για παράδειγμα, εάν ο κόσμος αποφάσιζε να απαγορεύσει το χοιρινό κρέας, οι Κινέζοι θα μπορούσαν να ασκήσουν βέτο και να συνεχίσουν να τρώνε χοιρινό κρέας στην Κίνα.
Μιλώντας για το χοιρινό κρέας και την Κίνα, οι πηγές της CIA στην Ασία αναφέρουν ότι έχει εκδηλωθεί μια μεγάλη επίθεση εναντίον αυτής της χώρας. "Τα δυτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν συζητούν τη σφαγή αρκετών εκατοντάδων εκατομμυρίων χοίρων, εξαιτίας της εκδήλωσης του νέου στελέχους του ιού της αφρικανικής γρίπης των χοίρων (που δημιουργήθηκε φυσικά από την vitro)," λέει μία πηγή, σημειώνοντας:
"Το χοιρινό είναι το κύριο φαγητό των Κινέζων. Καθημερινά καταναλώνεται. Η Αμερική δεν μπορεί να αντικαταστήσει το χαμένο χοιρινό από τη μαζική σφαγή. Μπορείτε να φανταστείτε τι θα συμβεί με τον κινεζικό λαό χωρίς χοιρινό κρέας, που είναι η κύρια πηγή πρωτεΐνης τους. Αυτό το κρατάνε κρυφό για προφανείς λόγους. Η Κίνα είχε το ήμισυ της παγκόσμιας ποσότητας χοίρων με πληθυσμό άνω των 700 εκατομμυρίων χοίρων. Αυτό παρέχει την κύρια πηγή πρωτεΐνης για 1,3 δισεκατομμύρια ανθρώπους. "
Οι πηγές μας είπαν επίσης τα εξής:
"Ο Xi Jinping και οι φίλοι του βρίσκονται πίσω από τις διαδηλώσεις στο Χονγκ Κονγκ. Το σχέδιό του είναι να καταρρεύσει το ΧΚ, και να μετατρέψει το Μακάο και τη Σαγκάη σε νέα οικονομικά κέντρα. Η Κίνα χρηματοδοτούσε τους διαδηλωτές από την αρχή.
"Η HSBC βρίσκεται στη διαδικασία μετακίνησης της περιφερειακής έδρας της στη Σιγκαπούρη.
"Η Κινεζική κυβέρνηση σχεδιάζει να ακυρώσει όλες τις μισθώσεις που έγιναν με το Ηνωμένο Βασίλειο, πράγμα που σημαίνει ότι θα αναλάβουν τη γη και τα κτίρια του ΧΚ. Σχεδιάζουν επίσης την ακύρωση του δολαρίου του ΧΚ και θα επιτρέψουν έως και 6 μήνες για όλα τα δολάρια ΧΚ να ανταλλάσσονται για το Yuan. Όπως μπορείτε να δείτε, η Κίνα πρόκειται να καταστρέψει το Χονγκ Κονγκ. Φυσικά θα είναι σαν να πυροβολούν το πόδι τους, τρόπος του λέγειν, καθώς το ΧΚ είναι η σύνδεσή τους με τα χρήματα της Δύσης. Η Κίνα θα υποστεί βλάβη από μέσα ".
Επιπλέον, η πηγή λέει:
"Η Κίνα έχει διωχθεί από το Λάος, τη Μιανμάρ και το Βιετνάμ. Δεν είναι πλέον επιθυμητή και μη χρειαζούμενη εκεί. Το ίδιο ισχύει στην Αυστραλία. Οι Αυστραλοί ανέχτηκαν αρκετά. "
Οι ΗΠΑ επίσης διεξήγαγαν μια περίπλοκη επίθεση κατά της Κίνας μέσω της Ιαπωνίας, σύμφωνα με Ιαπωνικές πηγές πληροφοριών. Αυτό φάνηκε στις ειδήσεις ως αγώνας μεταξύ της Νότιας Κορέας και της Ιαπωνίας για ιστορικά ζητήματα. Στην πραγματικότητα, όμως, ήταν πρόφαση για να σταματήσουν οι Ιαπωνικές εξαγωγές βασικού εξοπλισμού παραγωγής ημιαγωγών στη Νότια Κορέα. Αυτό με τη σειρά του είχε ως αποτέλεσμα το κλείσιμο της Κινεζικής βιομηχανίας ημιαγωγών.
Ένας νέος ήπιος αγώνας εξουσίας συνεχίζεται επίσης με τους Κινέζους στην Αφρική. Ένα παράδειγμα είναι η παραπληροφόρηση που κυκλοφόρησε (πιθανώς από τους Κινέζους) σχετικά με μια Βρετανική διάσκεψη κορυφής για την Αφρική. Σύμφωνα με αυτή την παραπληροφόρηση:
"Οργανωμένη από τον Μπόρις Τζόνσον, αυτή η σύνοδος θα φιλοξενήσει πολλούς αρχηγούς κρατών και κυβερνητικών ηγετών, εταιρειών, διεθνών οργανισμών, για να παρουσιάσουν επενδυτικές ευκαιρίες στην Αφρική και να συζητήσουν την εφαρμογή της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Θα περιλαμβάνει μια συζήτηση από την ανώτατη επιτροπή με τίτλο "μελανίνη και έλεγχος των μαύρων ανθρώπων".
Η πραγματική σύνοψη της συνόδου κορυφής που δημοσίευσε η βρετανική κυβέρνηση έχει ως εξής:
"Η διάσκεψη κορυφής θα φιλοξενηθεί από τον πρωθυπουργό και θα φέρει σε επαφή επιχειρήσεις, κυβερνήσεις και διεθνή θεσμικά όργανα για να προβάλουν και να προωθήσουν το εύρος και την ποιότητα των επενδυτικών ευκαιριών σε όλη την Αφρική. Η σύνοδος κορυφής θα ενισχύσει τη συνεργασία του Ηνωμένου Βασιλείου με τα Αφρικανικά έθνη για την οικοδόμηση ενός ασφαλούς και ενός μέλλοντος ευημερίας για όλους τους πολίτες μας. Θα κινητοποιήσει νέες και σημαντικές επενδύσεις για τη δημιουργία θέσεων εργασίας και την ενίσχυση της αμοιβαίας ευημερίας “.
Με άλλα λόγια, βλέπουμε τελικά μια δυτική απάντηση στην Κινεζική Belt and Road Initiative.
Εν πάση περιπτώσει, οι Κινέζοι Ελευθερoτέκτονες, από την πλευρά τους, λένε ότι οι κουβέντες για μια Κινεζική πτώση γίνονται εδώ και δεκαετίες και πάντα αποδεικνύονται ότι είναι λάθος. Λένε ότι ο χρόνος είναι υπέρ τους επειδή έχουν ένα ανώτερο σύστημα διακυβέρνησης και οικονομικής διαχείρισης, ώστε να συνεχίσουν να αναπτύσσονται ταχύτερα από τη Δύση.
Οι Κινέζοι αναλαμβάνουν επίσης την πρωτοβουλία για την προστασία του περιβάλλοντος, λένε οι πηγές. Πρόσφατα στοιχεία που υποστηρίζουν αυτό το θέμα περιλαμβάνουν τα Κινεζικά σχέδια για απαγόρευση των πλαστικών μιας χρήσης και δεκαετούς μορατόριουμ για την αλιεία στο Yangtze.
Η επίθεση εναντίον της Κίνας λαμβάνει χώρα στο πλαίσιο της εξελισσόμενης κατάρρευσης της Αμερικανικής Εταιρικής κυβέρνησης στην Ουάσινγκτον, D.C. Το καθεστώς παραλύει από τις επιθέσεις και τις διοργανωμένες εκδηλώσεις. Το τελευταίο είναι μια συνάντηση στη Βιρτζίνια με ηθοποιούς κρίσεων, αντιπροσώπους κατά των πυροβόλων όπλων, κακοποιούς, αστυνομικούς, πολιτικούς δημοσιογράφους, κλπ. Υπάρχει επίσης ένα ψεύτικο δικαστήριο κατά του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ.
Η ψεύτικη δικαστική παράσταση αποσπά την προσοχή από τα πολύ πραγματικά εγκλήματα των Ευαγγελιστών των Έσχατων Χρόνων που περιβάλλουν τώρα τον Πρόεδρο Τραμπ. Μιλάμε, για παράδειγμα, για την πρόσφατη απόπειρα εκκίνησης του Παγκοσμίου Πολέμου στο Ιράν με τη δολοφονία του Ιρανού στρατηγού Qasem Soleimani και την κατάρριψη ενός πολιτικού αεροσκάφους της Ουκρανίας.
Το γεγονός ότι το αεροπλάνο οδηγήθηκε με τηλεχειρισμό και πετούσε προς μια ιρανική στρατιωτική βάση - ένα σαφές έγκλημα πολέμου - αναφέρθηκε τώρα από τα συστημικά ΜΜΕ.
Επίσης, σαν ένα σημάδι ενός πραγματικού διχασμού στον Αγγλόφωνο κόσμο, ο Καναδός πρωθυπουργός Justin Trudeau κατηγορεί τις Η.Π.Α. για την κατάρριψη του Ουκρανικού αεροσκάφους. Αυτό συμβαίνει καθώς ο Βρετανός υπουργός Άμυνας Ben Wallace λέει ότι η χώρα του τερματίζει την στρατιωτική συμμαχία του με το καθεστώς Trump.
Οι πηγές του Πενταγώνου επίσης καθιστούν σαφές ότι έχουν κουραστεί από τις πολιτικές αντιξοότητες στην Ουάσιγκτον. Για παράδειγμα, οι πηγές σημειώνουν ότι «Σαν μια επίπληξη στους πρώην προέδρους, το Πολεμικό Ναυτικό αποφάσισε να ονομάσει το νεότερο αεροπλανοφόρο του με το όνομα ενός Αφροαμερικανού ναύτη αντί, ας πούμε, Μπους ο Νεώτερος, Κλίντον ή Ομπάμα."
Το Πεντάγωνο έχει επίσης κουραστεί και έχει σιχαθεί να αγωνίζεται ως Ισραηλινός πληρεξούσιος στη Μέση Ανατολή, λένε οι πηγές. "Το Κογκρέσο λέει ότι ο αριθμός των θανάτων από τους πυραύλους του Ιράν στις βάσεις των ΗΠΑ στο Ιράκ είναι τουλάχιστον 139, κάνοντας την απόσυρση στρατευμάτων εκλογικό θέμα", λένε.
Ένα σαφές σημάδι του πόσο κακοποιό έχει γίνει το καθεστώς των ΗΠΑ φάνηκε όταν ο υπουργός Εξωτερικών Mike Pompeo είπε: «Η καταστροφή του Soleimani είναι ένα παράδειγμα μιας νέας στρατηγικής των ΗΠΑ που αποβλέπει στην εξουδετέρωση των αντιπάλων της. Αυτό ισχύει εξίσου για το Ιράν, την Κίνα και τη Ρωσία. "Κάποιος πρέπει να επισημάνει στο Πομπέο ότι η δολοφονίες μπορούν να είναι αμφίδρομες”.
Το καθεστώς Trump κάνει επίσης και πράγματα, όπως το να απειλεί την Ευρώπη και να απομακρύνεται από τις στρατιωτικές ασκήσεις του ΝΑΤΟ.
Τέλος, ακούμε ακέραια αξιόπιστες πληροφορίες σχετικά με τις μάχες που λαμβάνουν χώρα σε βαθιές υπόγειες βάσεις από πολλές πηγές. Αρχικά, ρίξτε μια ματιά στους σεισμογράφους από μια ινδική υπόγεια πυρηνική δοκιμή έναντι εκείνων που προέρχονται από φυσικό σεισμό.
Οι πρόσφατοι σεισμοί στο Πουέρτο Ρίκο, γύρω από τις υπόγειες βάσεις της Λίμνης της Κίνας στη Νεβάδα και την Καλιφόρνια, στο Κουμαμότο της Ιαπωνίας κλπ. Φέρουν όλοι τα σημάδια των τεχνητών σεισμών.
Πολλές πηγές μάς λένε ότι βρέθηκαν παιδιά σε κλουβιά και άλλα φρικιαστικά ευρήματα σε κάποιες από αυτές τις βάσεις που τώρα καταλαμβάνονται ή καταστρέφονται από τα Λευκά Καπέλα. Οι Ιαπωνικές πηγές μάς λένε ότι 14.000 παιδιά πωλούνταν κάθε χρόνο στη μαφία των Χαζάρων. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία του FBI, 40.000 παιδιά εξαφανίζονται κάθε χρόνο στις Η.Π.Α. Πολλά από αυτά σώθηκαν τώρα από τα κλουβιά στις υπόγειες βάσεις, σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου. Το βίντεο των 38 λεπτών στον παρακάτω σύνδεσμο παρέχει καλές πληροφορίες σχετικά με αυτόν τον πλέον μυστικό πόλεμο.
Σαν τελική σημείωση, μας είπαν οι πηγές της Ανταρκτικής ότι αυτό που συμβαίνει τώρα στην επιφάνεια του πλανήτη είναι πολύ σημαντικότερο. Μας υποσχέθηκαν όμως περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα της Ανταρκτικής, αργότερα.
B. Fulford 2020-01-20
Μτφρ: Ιουλιανός Βουδούρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters