Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

Διαβάστε το προσεκτικά, το ποστάρω μόνο μια φορά!... Ο βάλτος αποστραγγίζεται.

Jorge Q-anon Trump
Τα δικαστήρια συλλαμβάνουν αυτούς τους ανθρώπους με πολιτικά ρούχα. Είδαμε τη σύλληψη του Ομπάμα. Η σύλληψη έγινε αδιάφορα για να μην γίνει αντιληπτή από το κοινό.
Όλες αυτές οι συλλήψεις έγιναν με αυτόν τον τρόπο. Εάν το άτομο καταδικαστεί για διακίνηση παιδιού ή εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, θα εκτελεστεί.
Αν καταδικαστούν για προδοσία, θα εκτελεστούν.
Πριν από τη δίκη, εάν το άτομο έχει αποδείξεις για κάποιο άλλο άτομο ή είναι έτοιμο να βοηθήσει τον Τραμπ, να συνεργαστεί και να αναλάβει δράση για να διασφαλίσει ότι ο Τραμπ θα αναστείλει πιθανή ποινή εκτέλεσης ή ισόβια κάθειρξη, τότε είναι εξουσιοδοτημένος να το κάνει μόνο εάν τα στοιχεία είναι πολύτιμα.
Όταν επιτευχθεί ένοχη δήλωση, ο κατηγορούμενος πρέπει να παρουσιάσει στοιχεία για να ανακουφίσει την πιθανή ποινή. Η πληροφορία αυτή κοινοποιείται στην δίωξη, υπεράσπιση και δικαστή.
Εάν γίνουν αποδεκτοί, παρουσιάζονται με την συμφωνία ομολογίας, και τότε πρέπει να κάνουν γραπτή δήλωση και να δηλώσουν ένοχοι για το έγκλημα με ομολογία σε βίντεο και γραπτή δήλωση. Δείτε πώς λειτουργούν όλες οι συγχορδίες μιας ένοχης ομολογίας.
Όλοι οι συλληφθέντες ήταν προδότες ή συμμετείχαν σε τελετές σατανικής λατρείας, παιδιά που εμπλέκονται, τα σκότωσαν ως θυσία, στη συνέχεια έπιναν το αδρενόχρωμο αίμα τους.
Αυτό λέγεται έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και λέγεται θάνατος.
Ο Τραμπ υπέγραψε διάταγμα με το οποίο ζητείται θανατική ποινή για όσους εμπλέκονται σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ή προδοσία στο δικαστήριο και καταδικάζονται σε εκτέλεση.
Εάν οι συλληφθέντες έπαιρναν εντολές και τις εκπλήρωναν. Αυτό λέγεται προδοσία.
Ο Ομπάμα είπε ότι '' απλώς ακολουθούσε εντολές ". Ναι, οι εντολές που τον οδήγησαν στην προδοσία. Έκανε μια συμφωνία και τον άφησαν για λίγο να βοηθήσει τον Τραμπ, αλλά παραβίασε τη συμφωνία ενοχής και συνελήφθη ξανά και τέθηκε ενώπιον εκτελεστικής ομάδας που εκτελέστηκε για πυροβολισμούς στο πίσω μέρος του κεφαλιού.
Ο Big Mike (Μισέλ Ομπάμα) εκτελέστηκε λίγο μετά. Θα ξέρουμε του χρόνου ότι όλα αυτά είναι αναρτημένα.
Ο Ομπάμα έδωσε στον Μπιγκ Μάικ μια ένοχη συμφωνία.
Όλοι οι συλληφθέντες έκαναν εξομολογήσεις σε βίντεο για να πάρουν μια ένοχη δήλωση, ακόμα κι αν ήταν απλά θάνατος με θανατηφόρα ένεση αντί για θάνατο από πυροβολισμό και κρέμασμα. Αυτά τα βίντεο θα προβληθούν στο κοινό εν ευθέτω χρόνω.
Η θανατηφόρα ένεση είναι μια προτιμώμενη μορφή αποβολής. Μας πήρε ο ύπνος και δεν ξυπνήσαμε. Είναι ανώδυνο και γαλήνιο. Ο Big Mike έλαβε τη θανατηφόρα ένεση, και μπορούμε να συμπεράνουμε ότι έκανε μια ομολογία σε βίντεο.
Όλοι όσοι έχουν εκτελεστεί έχουν αντίγραφο ή κλώνο.
Τα λευκά καπέλα τα βάζουν στη θέση τους ώστε οι άνθρωποι να πιστεύουν ότι είναι ακόμα εκεί. Αυτό είναι για να σταματήσουν οι άνθρωποι που δεν είναι ′′ ξύπνιοι ′′ από το να θυμώνουν και να μην αρχίζουν ταραχές κατά της κυβέρνησης επειδή εκτελούν κάποιον που αγαπούν.
Όπως η Madonna ή άλλη διασημότητα. Αλλιώς θα ήταν τόσο έξαλλοι που θα τρελαθούν και θα έπρεπε να μπουν σε εσωτερικές ασκήσεις... Δεν μπορούσαν να δεχτούν ότι είχαν πει ψέματα σε όλη τους τη ζωή.
Είτε το πιστεύεις είτε όχι, υπάρχουν πολλοί Δημοκρατικοί που αγαπούν ακόμα τον Ομπάμα και τη Μισέλ. Η Μισέλ ήταν πρόσφατα στο PBS διαβάζοντας παιδικά βιβλία, ο Ομπάμα εμφανίστηκε μαζί της σε μια συνεδρία. Αυτά είναι βίντεο φτιαγμένα στο CGI.
Αυτά είναι πλαστά.
Και οι δύο εκτελέστηκαν.
Εάν δείτε ένα βίντεο με το άτομο που συνελήφθη και εκτελέστηκε, το CGI το κάνει. Αν το άτομο εμφανιστεί αυτοπροσώπως, θα είναι αντίγραφο ή κλώνος.
Ο Μάικ Πενς που είδες στην τηλεόραση με τον Τραμπ είναι κλώνος. Συνελήφθη πριν από πολύ καιρό.
Εάν κάποιος πέθανε από τον ιό του στέμματος (Crown), δεν θα υπάρχουν αντίγραφα, επειδή οι άνθρωποι ξέρουν ότι είναι νεκροί.
Ο Harvey Weinstein πήγε στο Hollywood. Ο John McCain εκτελέστηκε και η κόρη του τον παραδέχτηκε στην ακρόαση.
Η Χίλαρι Κλίντον πέθανε την ημέρα που μίλησε κατά τη διάρκεια των γεγονότων της 11 ης Σεπτεμβρίου και κατέρρευσε το 4 x4 όταν της είπαν ότι ήταν υπό κράτηση. Την πήγαν στο σπίτι της κόρης της, το οποίο διαθέτει ιατρικό κέντρο. Βγήκε ένα διπλό και είπε ότι είναι εντάξει. Στο Ιατρικό Κέντρο Τσέλσι αναβιώθηκε από πολύ ενδιαφέρουσα τεχνολογία χρησιμοποιώντας αδρενόχρωμο και βρεφικό αίμα.
Δικάστηκε στο δικαστήριο και καταδικάστηκε σε θάνατο στην αγχόνη.
Όλα αυτά καταγράφονται σε αναλογικό βίντεο. Όλες οι εξομολογήσεις, όλες οι εκτελέσεις είναι σε αναλογικό βίντεο.
Το GITMO είναι γεμάτο. Μερικά από τα άτομα που έχουν συλληφθεί και τεθεί σε κατ ' οίκον περιορισμό ή στο GITMO εξακολουθούν να διαπραγματεύονται δικαστικό διακανονισμό.
Ο Bill Gates για παράδειγμα δεν θα μπορέσει να διαπραγματευτεί συμφωνία γιατί έχουμε ήδη στοιχεία και θα τρέξει.
Υπάρχουν πολλοί συλληφθέντες που δεν είναι σε αυτή τη λίστα επειδή απλά δεν ήταν αρκετά διάσημοι. Έχουν γίνει χιλιάδες συλλήψεις.
Δεν έδωσα ημερομηνίες συλλήψεων ή εκτελέσεων γιατί δεν έχω αυτές τις πληροφορίες. Οι περισσότεροι από αυτούς κατηγορήθηκαν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Κάποιοι κατηγορήθηκαν για προδοσία. Κάποιοι έχουν κατηγορηθεί και για τα δύο.

💥💥 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters