Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

Θα Συναντηθείτε Στις 3 Σεπτεμβρίου Τα “Πατριωτικά” Κινήματα , Άνθρωποι Κοκ Εε; Μπράβο Και Εις Ανώτερα ….!!!

Συναντηθειτε για να δειτε πως διαλυεστε μεταξύ σας , συναντηθειτε για να δωσετε τροφη και πληροφορια στον εχθρο σας ..! Δεν θα σας αρεσει οτι διαβασετε “παατριωτες” μου…!

Καθε καρυδιας καρυδι εχει γινει “πατριωτης” που θελει να προσφερει στο να σωθει η Ελλαδα …δεν ειναι κακο , ειναι λογικο να συμβαινει …αν ομως μπορουσες να το ελενξεις το καθε καρυδι …!


Σημερα στην Ελλαδα υπαχουν εκαντονταδες μικρα κινηματα , ιδεολογιες και ανθρωποι που υποστηριζουν οτι ειναι “πατριωτες” ..με μονο στοχο να διαλυσουν ..οσους ειναι πατριωτες !!…

Θα σας πω λοιπον τι θα συμβει στις 3 Σεμπτεμβριου , θα συναντηθειτε και εκει μεσα αν ειστε 100 ..θα υπαρχουν τουλαχιστον 20 στημενοι , στημενοι με αντινοηση δηθεν, στημενοι που θα κανουν οτι δεν κατανοουν την κοινη πορεια σκεψης και λογικης , στημενοι να προωθησουν την ατζεντα τους ….αυτη την οποια πληρωνονται απο το εξωτερικο να προωθησουν … !

Μεροκαματο στους στημενους θα δωσετε στις 3 Σεμπτεμβριου …!


Ενας θα μιλα για αρχαια Ελλαδα , αλλος θα λεει μονιμα οχι αυτο δεν γινεται , αλλος θα φωναζει να τρομοκρατησει τους παρευρισκομενους, αλλος θα χτυπα την πιστη , αλλα θα χτυπα τον κοινο νου  …. και απο οτι καταλαβαινω την κεντρικη ιδεα του εχθρου και πως τον νικας δεν την εχει παρει γραμμη κανενας σας ακομα ..παρα τους τονους πληροφοριας εδω και δεκα χρονια !

Καλες οι φανφαρες , καλες οι δικαιολογιες οτι …τουλαχιστον προσπαθησα …αλλα αυτο νικη δε θα φερει ποτε ..!

Μετα την συναντηση θα υπαρχει λιστα ..ποιος ειναι ποιος , ποιες οι θεσεις του καθενα , θα υπαρχει στιγμα , ακομα και γεωφικος ελεγχος στο που εισαι ..!


Σας στο χαλαω “πατριωτες” ..μαλιστα το γνωριζω … ! Σας χαλαω το μυθευμα και το “παιχνιδι” στην φαντασια ..οτι αγωνηστηκες και εσυ ..! Μα δεν ειμαι εδω να σου αρεσω αλλα να σου δειχνω …την αληθεια για να αποφυγουμε ολοι μαζι κακοτοπιες ..!

Νομιζετε οτι εκει εξω δεν παρακολουθουν ποιος και τι ;…Νομιζετε οτι εκει εξω δεν εχουν βαλει τους πρακτορισκους παντου ;… ΤΟ καλυτερο διαιρει και βασιλευε πετυχαινει μεσα στο κυταρο του οργανισμου …αρα αν  μαζεψεις τους “πατριωτες” και τους κανεις μπαχαλο …εχεις κανει ακομα μια φορα την χυτρα να σφυριξει και να εκτονωθει !

Σε εναν κοσμο με συγκεκριμενες πλατφορμες , με συγκεκριμενα γραναζια , με νομους κανονες δικους τους κοκ κοκ …το να λες να ενωθουμε πανω σε μια νεα στρατηγικη , μια νεα βαση ..να δημιουργησουμε δικη μας πλατφορμα … να δημιουργησουμε το δικο μας πεδιο μαχης (δεκα χρονια σου λεω οτι οποιος το δημιουργησει και δωσε την μαχη εκει θα κερδισει) ειναι σαν να κουνας ενα κοκκινο πανι σε ταυρο ενα μιση τονο ..!

Δεν νικιετε αυτο το φιδι με οτιδηποτε μπορει να ανηκει στον κοσμο τους , εναν νομο τους να νομιζεις οτι πας να χρησιμοποιησεις απλα ΕΧΑΣΕς ..!

Μονο με υποσυστημα μεσα σε συστημα εχουμε ελπιδα να νικησουμε , υποσυστημα με ορκους σιωπης μεγαλυτερους απο την Μαφια , οπου θα χρειαστει πολλα χρονια να ογκωσει και να δυναμωσει και μεσα απο ακρα μυστικοτητα να αρχισει να νικα τον εχθρο στο δικο του πεδιο…!

Ολα τα αλλα ειναι απλα συναντησεις βολιδοσκοπησης για να δει το ιδιο το συστημα που παταει και που βρισκεται ..!

Στο κατω κατω σκεφθειτε κατι , συναντηση ολων για να κοινο παρανομαστη και πορεια , με διαθεση απο εκει μεσα να αναδειχθουν δηθεν οι αξιοι;..Ποιοι αξιοι ..της μοσαντ τα παιδακια η της σταζι;…

Κοινη πορεια και παρανομαστης απο ολα τα πατριωτικα κινηματα ..μαλιστα …συμμετειχα κρυφα πριν κανα μηνα σε μια κατασταση σαν αυτη…μυστικα , το οργανωσαμε μερικοι κρυφα … γνωριζαμε ποιος ειναι ο αρχικος που ηθελε να συναντηθει …ειχαμε την ασφαλεια οτι δεν θα πεσουμε σε παγιδα , σε στημενους , σε πρακτορες …και ομως ηταν και εκει … ηταν εκει με την ατζεντα τους ,με καμια διαθεση να ακουσουν εναν κοινο παρανομαστη παρα μονο να υποστηριξουν την ατζεντα τους παση θυσια , να πουν σε ολα ΟΧΙ , να δημιουργησουν αντινοηση , να δημιουργησουν διχονοια και να προσβαλουν τους συνομιλητες τους ..!! Και ηταν ΚΡΥΦΗ και μυστικη συναντηση ..ΟΧΙ ΚΑΛΕΣΜΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ !….

Μαφια πιο σκληρη και αποφασισμενη μπορειτε να φτιαξουμε μεσα στην χωρα ;… Με συγκεκριμενους στοχους και στρατηγικη να κερδισουμε την χωρα πισω χωρις κανεις να το γνωριζει; ..Μαφιοζους εχουμε να αντιμετωπισουμε και οχι κρατος η εθνος , μια τεραστια συμορια παγκοσμιας καμορας ειναι …Αρα μονο αν αναγνωρισεις τον εχθρο εχεις ελπιδες πραγματικης νικης !…

Αν μπορειτε να το καταλαβετε αυτο το απλο βρειτε τροπο να επικοινωνησουμε ολοι χωρις κανεναν πρακτορισκο …και ισως εχουμε ελπιδα να σωσουμε την Ελλαδα …


Αν εχετε μεινει ακομα στο λεβελ της “δημοκρατιας” μαλλον δεν ειστε “πατριωτες” οπως νομιζετε…αλλα ακομα πιονια τους !

Για το ότι οι συγκεκριμένες ομάδες αόρατες και αυτές επιλέγουν πάντα να μιμούνται τις πράξεις που κάνουν άνθρωποι με απόλυτη μυστικότητα όπως πρέπει να γίνει στον πόλεμο που βρισκόμαστε το αφήνω σε σας να το κρίνετε…… Αλλά αυτό το copy-paste πράξεων και πληροφορίας έχει αρχίσει και με κουράζει πάρα πολύ.

Δεν έχετε ιδέα τι γίνεται εκεί έξω και ποιοι σας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες



Stranger…


https://katohika.gr/

https://www.ksipnistere.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters